Αρνήθηκε να τραγουδήσει ... τζάμπα.

Ως επαγγελματίας (όχι μουσικός ?) που δουλεύω τόσο ως μισθωτός όσο και ως freelancer, πολύ συχνά κάνω δουλειές για τις οποίες δεν πληρώνομαι άμεσα αλλά με εξυπηρετούν σε διασυνδέσεις για άλλες καλά πληρωμένες δουλειές. Για παράδειγμα, μπορεί να κάνω δουλειές για να βοηθήσω ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί πολλές φορές (και θέλω κάποτε να συνεργαστώ ξανά) αλλά μπορεί τώρα να μην έχουν να πληρώσουν. Κάνω επίσης δουλειές που θα με βοηθήσουν να δείξω τη δουλειά μου σε έναν δυνάμει καλό πελάτη ή δουλειές που θεωρώ ότι βοηθούν μια κατάσταση αλλά μπορεί να μην υπάρχουν χρήματα ή τα χρήματα να είναι πολύ λίγα (π.χ. μαθήματα σε μεταπτυχιακό).

Ο καθένας σταθμίζει ποιο είναι το όφελος για τον εαυτό του, τη φήμη του αλλά και τους γύρω του σε κάθε περίπτωση.

Αποκρούω βέβαια καθημερινά διάφορες παρενοχλήσεις (?) για ανούσιες δουλειές με αμοιβές "θα τα βρούμε" .

Ποτέ όμως δεν έχω αρνηθεί από κόμπλεξ μη με εκμεταλλευτούν.

Και βέβαια ποτέ δεν έχω βγει να διαφημίσω ότι αρνήθηκα να κάνω κάτι συγκεκριμένο επειδή δεν υπήρχαν λεφτά.

Λογικό είναι να υπάρχουν τζαμπατζήδες και λογικό να τους αποφεύγεις με τρόπο.

Και βέβαια ποτέ δεν έχω βγει να διαφημίσω ότι αρνήθηκα να κάνω κάτι συγκεκριμένο επειδή δεν υπήρχαν λεφτά.
Show biz.....άλλοι κανόνες. :p 

"Αν δεν κινητοποιηθούμε μαζικά πώς θα αλλάξει το κατεστημένο;"

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για την αρνητική απάντηση που έδωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Στην Υγειά μας" που θα προβληθεί το βράδυ του Σαββάτου. "Ήθελα να εκφράσω παράπονο και να κινητοποιήσω, όχι να προκαλέσω θόρυβο".
Πηγή: news247.gr

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back