- Πόντοι
- 2,368
τις ΠΟΙΕΣ??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DΝα ρωτήσω κάτι κι εγώ βρε παιδιά, που μπορεί κανείς να βρεί τις (μηνιαίες πχ) πωλήσεις της δισκογραφίας στην ελλάδα;
Μπα σε καλο σου με εκανες και γελασα παλι!! ;D ;D
τις ΠΟΙΕΣ??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DΝα ρωτήσω κάτι κι εγώ βρε παιδιά, που μπορεί κανείς να βρεί τις (μηνιαίες πχ) πωλήσεις της δισκογραφίας στην ελλάδα;
εμ,εδω ειναι ολο το ζουμι φιλε μου (και εχεις βεβαια απολυτο δικιο)Σκέφτηκες ποτέ τι έχει η δουλειά σου να προσφέρει στη δισκογραφία, στην κοινωνία και στους ανθρώπους γύρω σου?
Ξεκιναω επειγοντως concept album με θεμα, το ασφαλιστικο, το συνταξιοδοτικο με guest solist-rapper τον Αυτια. Φιλε μου η μουσικη δεν ειναι διαδηλωση. Ελευθερα μπορει ο οποιοσδηποτε να καταπιαστει (και) με αυτα τα θεματα αλλα δεν ειναι και το ζητουμενο. Ο,τι εκφραζει τη δεδομενη στιγμη τον καθενα.Πόσοι καλλιτέχνες πραγματικά προσπαθούν να μιλήσουν για την εποχή τους, για αυτά που βλέπουν γύρω τους κ όχι για το γεγονός ότι απόψε δε γ****ησαν κ νιώθουν κάπως μόνοι?
Δεν είναι του στρατευμένου ο Ντεϊβιντ, είναι κότα αλανιάρα ναουμ.playloud είπε:Κι οπως ειχε πει κι ο μεγας David Coverdale "Εγω γραφω για αυτα που γραφω. Για τα μεγαλα προβληματα μπορω καλλιστα να παιξω τσαμπα αλλα οχι και να γραψω γι αυτα"
Το ίδιο κάνει και η Βανδή ή ο Φοίβος στους τηλεμαραθώνιους.playloud είπε:Κι οπως ειχε πει κι ο μεγας David Coverdale "Εγω γραφω για αυτα που γραφω. Για τα μεγαλα προβληματα μπορω καλλιστα να παιξω τσαμπα αλλα οχι και να γραψω γι αυτα"
Όχι δεν είμαι εγώ.playloud είπε:edit: Eye αν στη φωτο στο myspace εισαι εσυ, απλα απαιχτος αλλα, αν δεν κανω λαθος και θυμαμαι καλα μου εχεις πει οτι εισαι ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ απο αυτα που λες εκει..... Κρυβουμε χρονιααααααα??????
;D ;D να μου επιτρεψεις να σου πω οτι το βρισκω πολυ ανωριμο αυτο σε σχεση με το προφιλ που βγαζεις στο νοιζ...Wow! είπε:Ούτε αυτή είναι η σελίδα μου στο myspace.
Απλά την φτιάξαμε με ένα φίλο για να σπάσουμε πλάκα.
Γιατι δεν υπαρχουν ελληνικες δισκογραφικες superfunk?Εισαι σιγουρος για αυτο που λες?Superfunk είπε:Αρχηγε....καλα τα λες αλλα πλεον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ελληνικες δισκογραφικες...οποτε μη κουραζεσαι.... ;D