Μιας και αναφέρθηκε επιτέλους και το περιεχόμενο των demos να πω κι εγω τις χαζοαπόψεις μου. Θεωρώ δεδομένο οτι καποια demo cds θα φτάνουν σε χέρια σοβαρών παραγωγών. Πιστεύω οτι αυτοι οι σοβαροι κύριοι, όπως προαναφέρθηκε, δεν θα σταθούν στην αρτιότητα της παραγωγής εφόσον ειναι μια τεχνική επίδειξη που δεν τους αφορά. Μια παρουσιαση δουλειάς, έχει περισότερα επίπεδα να δοκιμασθεί & δεν ειναι μονο οι σωστές στάθμες των ήχων που θα κρίνουν το ενδιαφέρον του παραγωγού για την δουλειά του επίδοξου καλλιτέχνη. Θα πρέπει ο καλλιτέχνης να προσφέρει ένα πλήρες πακέτο με άποψη για το που απευθύνεται και για το τι θα 'σερβίρει'. Παρα πολύ θετικο θα ειναι εαν δείξει και σημάδια οτι ξερει πως να προβάλει την δουλειά του. Μια δουλίτσα με κομμάτια που στο σύνολο τους ακούγονται σαν ωριμη "πορεία με καθορισμένη κατεύθυνση" θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κάθε παραγωγού. Ειτε το ύφος ειναι hard rock με αναφορές σε δράκους, είτε ειναι υπαρξιακές κραυγές για το εγώ μας. Εαν ο παραγωγός δει οτι δεν το έχεις το ύφος σου & τον επαγγελματισμό σου, εαν δει οτι με αυτην την δίχως ιδιαίτερες ηχητικές απαιτήσεις προσπάθεια σου να δώσεις καλές εντυπώσεις, δεν καταφέρνεις να κερδίσεις τον ίδιο -ποσο μάλλον το αγοραστικό κοινό, αλλα μονάχα σπέρνεις την σύγχιση, έχεις χάσει το παιχνίδι. Γιατι δεν μπορω να φανταστώ σοβαρό παραγωγό, να περνάει απο το μυαλό του η σκέψη:"Χμμ, καλη παραγωγή, ας χασω τον πολύτιμο χρόνο μου να εξηγήσω στην μπαντα πως να βρει τον δρόμο της & οτι βγει." .