Απορια σχετικα με neck through κιθαρες!

Σωστός ο μαν, το ξέρω.

Απλά είναι και πολύ ακριβές.  ;D

Δεν θα μπορούσαν π.χ. να υπάρχουν κιθάρες medium priced που να έχουν maple με αυτά τα χαρακτηριστικά?

SlapGas είπε:
Σωστός ο μαν, το ξέρω.

Απλά είναι και πολύ ακριβές.  ;D

Δεν θα μπορούσαν π.χ. να υπάρχουν κιθάρες medium priced που να έχουν maple με αυτά τα χαρακτηριστικά?
το maple ειναι φτηνο ξυλο δεν ειναι θεμα τιμης λοιπον,απλα συνηθως maple εχουν κιθαρες τυπου Fender λογω..παραδοσης και εμφανισης,μια μεταλλοκιθαρα με maple ταστιερα φαινεται.....καπως......

Καλησπερα.εμενα μου εσπασε στο headstock η sg.ειχε σπασει παλιοτερα κ μου την ειχε κολλησει φιλος.τωρα επεσε κατω  κ ανοιξε στο ιδιο σημειο.την πηγα σε ενα καταστημα,την κολλησαν της εβαλαν κ 2 βιδες στο σημειο που εσπασε.ολα αυτα με σεταρισμα κ χορδες 55 εουρος. Ακριβο μου φανηκε αλλα απο την αλλη ειναι κ λεπτοδουλεια.απο δω κ περα ισοβια μεσα στο δωματιο,μονο η φέντερ θα βγαινει βολτα..

sloweyed είπε:
Καλησπερα.εμενα μου εσπασε στο headstock η sg.ειχε σπασει παλιοτερα κ μου την ειχε κολλησει φιλος.τωρα επεσε κατω  κ ανοιξε στο ιδιο σημειο.την πηγα σε ενα καταστημα,την κολλησαν της εβαλαν κ 2 βιδες στο σημειο που εσπασε.ολα αυτα με σεταρισμα κ χορδες 55 εουρος. Ακριβο μου φανηκε αλλα απο την αλλη ειναι κ λεπτοδουλεια.απο δω κ περα ισοβια μεσα στο δωματιο,μονο η φέντερ θα βγαινει βολτα..
Η μόνο για σετάρισμα οι τιμές είναι 25-30 το πιο φτηνο και 40 περίπου μέσο όρο,οπότε λογική μου φαίνεται η τιμη που σου είπανε

sloweyed είπε:
Καλησπερα.εμενα μου εσπασε στο headstock η sg.ειχε σπασει παλιοτερα κ μου την ειχε κολλησει φιλος.τωρα επεσε κατω  κ ανοιξε στο ιδιο σημειο.την πηγα σε ενα καταστημα,την κολλησαν της εβαλαν κ 2 βιδες στο σημειο που εσπασε.ολα αυτα με σεταρισμα κ χορδες 55 εουρος. Ακριβο μου φανηκε αλλα απο την αλλη ειναι κ λεπτοδουλεια.απο δω κ περα ισοβια μεσα στο δωματιο,μονο η φέντερ θα βγαινει βολτα..
Από την στιγμή που σου έσπασε στο ίδιο ακριβώς σημείο προφανώς κάτι δεν πήγε καθόλου καλά στην πρώτη προσπάθεια επιδιόρθωσης, αν φυσικά δεν χρησιμοποιείς την κιθάρα για μυγοσκωτόστρα.

Επίσης αυτό με τις βίδες στην επισκευή νο2 μου ακούγεται κάπως... περίεργο...

kwstas79 είπε:
Επίσης αυτό με τις βίδες στην επισκευή νο2 μου ακούγεται κάπως... περίεργο...
Όντως ακούγεται περίεργο αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι πιο δυνατό το ένομα παρά τον περίεργο τρόπο με τις βίδες

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back