- Πόντοι
- 6
Χαιρετώ τους synthάκιδες της παρέας!!Μιας και κατέληξα στην αγορά του slim phatty η απορία μου είναι αν έχει ουσιαστική διαφορά με το sub phatty στις δυνατότητες...μήπως το sub είναι καλύτερο??Ευχαριστώ για το χρόνο σας 8)
Αμφιβάλλω αν έχει κάποιος στο noiz οποιοδήποτε από αυτά τα δύο. Επειδή τα κοίταζα όμως πριν μερικές ημέρες, πιστεύω ότι το Sub είναι καλύτερο (και πιο όμορφο, επίσης).Filippas_Juno303 είπε:Χαιρετώ τους synthάκιδες της παρέας!!Μιας και κατέληξα στην αγορά του slim phatty η απορία μου είναι αν έχει ουσιαστική διαφορά με το sub phatty στις δυνατότητες...μήπως το sub είναι καλύτερο??Ευχαριστώ για το χρόνο σας 8)
Δεν το έχεις πλέον; Γιατί;neeq είπε:Trolley, εγω ειχα το Little Phatty, που είναι το ίδιο με το Slim.
Οι διαφορες ειναι κυριως στον αριθμο των presets, τον realtime χειρισμο και τα πλήκτρα (σωωωπα ;D ).Filippas_Juno303 είπε:Βασικά neeq το θέλω για μπάσα...απλά ήθελα να δω τις διαφορές μεταξύ των 2 αυτών synth...
Χρειαζομουν κατι πιο ευέλικτο ηχητικα, πιο φορητό και πιο ανθεκτικο για τις δουλειές μου (που περιλάμβαναν και αεροπλανο), και πήρα το V-synth XT. Και απο οικονομικής αποψης, ήταν υπερβολή να έχω και τα 2 στην κατοχή μου.Δεν το έχεις πλέον; Γιατί;
Ναι, το Slim εχει τη λογικη "φτιαχνω τους ηχους στο σπιτι και τους παίρνω στο λάιβ οπου βρισκεται κάπου πισω, μεσα σε μια ρακιέρα. Δεν ειναι για να παιζεις realtime μαζί του. Δεν ειναι παντως και τόσο δύσκολο.Filippas_Juno303 είπε:θέλω μπάσα που να κατεδαφήζουν οικοδομικό τετράγωνο 8) αχχαχαχαα
απλά το slim έχει λίγα controls και δεν μου αρέσει ο συνδιασμός των κουμπιών για να βρώ το πως δουλεύει...ηχάρες όμως και από τα 2 synth!