cubase Απορία ανάμεσα σε cubase sx 3.1 και σε cubase 5

vaggelis la-610

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά

Έχω την εξής απορία, πρόσφατα αγόρασα το cubase 5, και θα ήθελα να μάθω αν γίνετε με κάποιο τρόπο τα VST που χρησιμοποιούσα στο cubase sx 3.1 να περαστούν κατευθείαν στο καινούριο ή πρέπει να τα απεγκαταστήσω και να τα εγκαταστήσω από την αρχή.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός ως αναφορά την απορία που έθεσα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καταρχήν δεν είναι και πολύ κόπως να τα ξαναβάλεις (εκτός αν μιλάς για samples, που είναι μεγάλα).

Αλλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας να βρεις απ'το παλιό φάκελο "VST" στο φάκελο που είχες το SX3 και να βρεις τα dll (library files) εκεί μέσα, που ανταποκρίνονται στο κάθε plug-in που θέλεις να έχεις στο καινούριο.

Τα μεταφέρεις (copy paste) στο φάκελο "VST" του 5 και είσαι (σχεδόν) έτοιμος. Αν δεν τα βλέπει, δοκίμασε κάποιες άλλες τοποθεσίες, και τελικώς βρες στις οδηγίες (δεν έχω το Cubase 5 στο σπίτι και δε μπορώ να σε καθοδηγήσω ακριβώς) για το πως install VST plug-ins. Κάπου στο Devices παίζει κάτι που βγάζει όλα τα VST, και μπορείς να τα ενεργοποιήσεις και απενεργοποιήσεις αν θες!

Καλή τύχη, αν και δεν υπάρχει και κάποιος κίνδυνος τελικά.

Δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά που λέει ο Νικόλας. Απλά διαλέγεις ως default τον vst plug in folder του 3, αν δεν τον δει από μόνο του το 5.

heh...

Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια... Και αν μη τι άλλο εγώ έχω και μεγάλα πόδια...  :P

Nikolas είπε:
αν μη τι άλλο εγώ έχω και μεγάλα πόδια...
Ναι, αλλά το ρεκόρ ανήκει σε άλλη...

adriana-sklenarikova9.jpg

Καλημέρα είπαμε; Δεν είπαμε!  ;D  ;D  ;D

Τι καλημέρα και κουραφέξαλα; Άσε με άνρωπέ μου να πάρω μάτι αυτά τα πόδια...  ;D ;D ;D

(Καλημέρα)

Πάντως για να τα έχει καβατζώσει τόσα χρόνια ο Κριστιάν, θα πρέπει και αυτός να διαθέτει αναλόγου μεγέθους μη- δημοσιεύσιμα εξαρτήματα  ;D  ;D  ;D

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Απλά θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να επιλέξω ως default τον vst plug in folder του cubasde 3.

Ευχαριστώ πάρα πολύ παίδια για το χροόνο που χαλάσατε και την βοήθεια που μου προσφέρατε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα