Απόψεις για Fender Standard Telecaster(Mexico)

C.black

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα συμφορουμήτες,χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!θα θελα όπως λέει και ο τίτλος να μου πείτε λίγα λόγια για την συγκεκριμένη τελε μιας και δε μπορώ να την βρω πουθενά για να την δοκιμάσω!!

Ευχαριστώ!

Sf (δεν το άνοιξα εγώ το νήμα..) απλά είχα ακούσει καλά λόγια ως value for money και επειδή βγαίνει και σε αριστερή ήθελα να το ψάξω για πολύ αργότερα όμως.

Την έχω την κιθάρα. Γενικά είναι μια χαρά. Το πρόβλημα είναι οι μαγνήτες, πραγματικά δεν φτουράνε. Έγώ προσωπικά σκοπεύω να τους αλλάξω με texas special.

Με λιγότερα χρήματα παίρνεις μια Squier Classic Vibe, την οποία εγώ θεωρώ κλάσης ανώτερη.

koomis είπε:
Την έχω την κιθάρα. Γενικά είναι μια χαρά. Το πρόβλημα είναι οι μαγνήτες, πραγματικά δεν φτουράνε. Έγώ προσωπικά σκοπεύω να τους αλλάξω με texas special.

Με λιγότερα χρήματα παίρνεις μια Squier Classic Vibe, την οποία εγώ θεωρώ κλάσης ανώτερη.

Ναι έχω ακούσει για την classic vibe!!απλά έλεγα οτι η fender για να ναι πιο ακριβή λογικά και καλύτερη...εκτός αν κάνω λάθος!!δηλαδή με αλλάγή μαγνητών είναι κομπλέ??

Loki είπε:
Λίγο πάνω από το budget σου παίζουν οι πολύ καλές Classic Player Baja Tele

στο musicstore.de
Έχω παίξει με μπάχα και δε με βόλεψε καθόλου το μανίκι!!μου φάνηκε πολύ χοντρό:P

Φιλε C.black απο τις τιμες των προιοντων δυσκολα βγαζεις ακρη για την ποιοτητα. Παλια ισως γινοταν, αλλά σημερα οι εταιρειες μερικες φορες φτανουν στο σημειο να σε εξαπατουν στα ισια.

Οπως για παραδειγμα τα μελη ανεφεραν οτι μια standard ειναι κατα πολυ χειρότερη από μια την baja ή την classic vibe που πωλούνται φθηνότερα.

Κατα τη γνωμη μου, για μερικα προιοντα ο πελατης πρεπει να τα δοκιμαζει απο κοντα, δεν γινεται εξ' αποστασεως, & σε αυτη την κατηγορία ανήκουν και τα μουσικά όργανα.

Manager είπε:
Κατα τη γνωμη μου, για μερικα προιοντα ο πελατης πρεπει να τα δοκιμαζει απο κοντα, δεν γινεται εξ' αποστασεως, & σε αυτη την κατηγορία ανήκουν και τα μουσικά όργανα.
έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά δεν υπάρχουν τα συγκεκριμένα μοντέλα στην θεσσαλονίκη εκτός απο την baja και την classic vibe!!

Ευχαριστω πολύ παίδες!!Λέω τελικά να κατασταλάξω στην Classic Vibe!!τι λέτε?

Ειμαι κατοχος squier tele (oxi vibe) και παιζω παπαδες με το οργανο. Δεν περιμενα με τοσα λιγα χρηματα να εχω τετοια αποδοση/ποιοτητα.

Με λιγα λογια δεν θα σε απογοητευσει η squier, οτι και αν ψωνισεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back