Βοήθεια για επιλογή ενισχυτή!!!

κατ εμέ ο vht είναι εκπληκτικό εργαλείο...με κλειστά τα μάτια. Απλά δεν ξέρω αν σου κάνει για τη δουλειά που το θελεις. Νομίζω τα καθαρά του βρωμίζουν γρήγορα κ δεν έχει πολύ headroom. Με άλλα λόγια είναι ένα ιδανικό εργαλείο για μπλουζ-κλασικ ροκ καταστασεις..

αν δεν καιγόμουν για αλλα πράγματα τώρα, θα έπαιρνα αυτό

http://smart.noiz.gr/details.php?id=150010

και ας μην μου χρειάζεται άλλος ενισχυτής. απλά για τη ...τάβλα...

και πιστεύω τον παίρνεις χαλαρά στα 170€.. ;)

edit και με 12ρι ηχειο όχι κάτι μπρίκια 10ρακια που λέγατε πριν...ποτέ ενισχυτή κάτω απο 12'' φίλε μου...τσάμπα λεφτά...

Συνήθως οι λαμπάτοι στα χαμηλά βατ και με αυτη τη προενίσχυση βρωμίζουν γρήγορα. Εγώ δοκίμασα κάποτε σε ένα laney cub15 αυτή που βάζει ο vai για πιο low gain και πιο crystal clear στα καθαρά του και έπιασε. Ξεβρώμισε αρκετά ο ενισχυτής. Νομίζω λέγεται 6165 ή κάπως έτσι...

Λες και θα παρω οικοπεδο!!! Εχω πελαγωσει! Αν τον επερνα για δευτερο δεν θα το εψαχνα, αλλα μαλλον θα ειναι ο βασικος για αρκετο καιρο (δεν βλεπω να φτιαχνουν τα οικονομικα συντομα) γι'αυτο το ξεψιριζω!

marioG542 είπε:
Να βαλουμε στη συζητηση και τον vht special 6 ultra? αξιζει;
η καλυτερη επιλογη,εχει πολυ headroom,ειδικα για τα βαττ του,και οταν βρωμιζει ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δυνατα...δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα καθαρα εκτος και αν η κιθαρα σου εχει πολυ hot humbuckers

Τον VHT τον έχω στην κατοχή μου, όχι όμως στη combo έκδοση αλλά κεφαλή-καμπίνα.

Λογικά τα ίδια που θα σου πω θα ισχύουν και για τον combo, απλά να σου επισημάνω ότι ο combo είναι openback ενώ η καμπίνα closedback.

Έχω να σου πω ότι είναι πολύ ποιοτικός για τα λεφτά του, καλή κατασκευή και η χαρά του mod!

Επιβεβαιώνω τον Superfunk ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με το headroom (ειδικά με το knob "Watts" ψηλά) αλλά για μένα τα καθαρά δεν είναι όσο καλά περίμενα από μια "αντιγραφή" Fender (σε καμία περίπτωση άσχημα, στο λέω επειδή είχες συνηθίσει στον Fender).

Το drive του πραγματικά πολύ καλό και είναι και εξαιρετική πεταλομηχανή!

Με ποιοτικότερες λάμπες φυσάει (έχω Tung Sol τώρα επάνω) και σύντομα θα δοκιμάσω και EL84 για τελική (με το ανταπτοράκι της ίδιας της VHT) για να δω τι ψάρια θα πιάσει!

Εννοειτε οτι δεν περιμενω να βρω τα ιδια καθαρα με τον bd σε εναν ενισχυτη 5w, απλα δεν θελω να βρωμιζει χαμηλα πολυ! Δεν με νοιαζει να αρπαζει λιγο (λιγο ομως)! Και ο bd που δεν αρπαζε ποτε σπαστικο ηταν!  ;D ;D ;D

Μπορεις να τον κανεις να αρπαζει λιγο χαμηλωνοντας τα watts ή βαζοντας τον στο triode mode. Εκει βεβαια χανει λιγο tone σε σχεση με το pentode mode αλλα τιποτα που δεν μπορει να διορθωθει. Γενικα ειναι καλη επιλογη παντως, μην τον φοβάσαι.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Γενικά δεν είναι πολύ ωραίο να σχολιάζουμε πόσο πουλάει ο καθένας, εξάλλου ελεύθερη αγορά έχουμε ;)

Τον πωλητή δεν τον ξέρω αλλά αν θες ντε και καλά μια γνώμη, η δική μου συμφωνεί με αυτά που έγραψε ο φίλτατος degdekis κάπου πιο πίσω στο θέμα σου. Ε, διάβασέ τα ντε...  ;D

Εγω δεν λεω για -50% αλλα πιστευω -30% ειναι μια λογικη διαφορα απο την αρχικη αν ειναι αριστη η κατασταση του! Αν εχει και εγγυηση και καινουριες λαμπες δεν με συμφερει (αφου θα πληρωσω μετα και για λαμπες); Εννοειτε οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να πουλαει οσο θελει αλλα και εμεις να πουμε τη γνωμη μας!  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά, δεν λέμε να τον σκοτώσει για ένα κομμάτι ψωμί ο άνθρωπος, χα, χα, προς θεού!

Απλά εμένα μου φαίνεται ότι κατεβαίνει κι άλλο η τιμή αλλά ΟΚ, ας μη το κάνουμε νια-νια, αν το βλέπεις εσύ όπως το περιέγραψες στο προηγούμενο post σου, fair enough! ;)

Αν ο ενισχυτής έχει καλύτερες λυχνίες από τις stock τότε γνώμη μου είναι αυτά τα 50+ που σκοπεύεις να δώσεις να τα διαθέσεις καλύτερα (ή να το σκεφτείς τέλος πάντων) για καλύτερο speaker, με αυτό το ποσό βρίσκεις μεταχειρισμένο V30. Το stock ηχείο του δε λέει τίποτα και τον αδικεί, οπότε θεωρώ την αλλαγή καλή επένδυση.

Άκουσέ τον πάντως αν είναι εφικτό γιατί όλα είναι θέμα γούστου, μπορεί εμείς να λέμε τα καλύτερα και σε εσένα να μην κάνει κλικ.

Superfunk είπε:
δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα καθαρα εκτος και αν η κιθαρα σου εχει πολυ hot humbuckers
Ναι εγώ κυρίως παίζω με gibson les paul οπότε μου αρπάζουν ευκολα αυτοι οι ενισχυτες. Το παλικάρι δεν θα έχει πρόβλημα.

Παρτον με κλειστά τα μάτια...

Παρ' όλο που κι εγώ παίζω με Les Paul, νομίζω ότι ο VHT "ταιριάζει" καλύτερα σε single coils.

Σημερα πηγα να ακουσω τον vht! Σαν ενισχυτης αρκετα καλος μου ακουστηκε αλλα τον συγκεκριμενο δεν τον πηρα γιατι συντονιζε αρκετα! Λαμπες δεν ηταν γιατι βαλαμε αλλες επι τοπου! Διορθωνεται το ξερω αλλα δεν θα μπω σε τετοιες διαδικασιες για να γλιτωσω 50€!Αν τον βρω παντως θα τον χτυπησω!  Οποτε παλι στο ψαξιμο!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back