- Πόντοι
- 198
Πιστεύω ότι είναι θέμα τύχης, κάποια όργανα μπορεί να είναι ακριβά και να σου αλλάξουν την παναγία, αλλά σε γενικές γραμμές ένα καλό όργανο, φροντισμένο, θα κοστίζει. Ίσως όχι πεντοχίλιαρα αλλά σίγουρα δεν θα πάρεις το καλύτερο με 300 ευρώ.
Η classic vibe που έχω μου ζήτησε νατ και τζάκ στα 2 χρόνια χωρίς πολύ παίξιμο και τα τάστα έχουν τα σημάδια τους. Ο ήχος είναι σούπερ και το playability παραμένει αλλά όταν αρχίζουν τα σημάδια φθοράς χάνεις το κέφι σου.
Από την άλλη η Vigier μετά από 20 χρόνια και 10.000 ώρες στα χέρια μου, το μόνο που μου ζήτησε ήταν ένα γυαλοχαρτάρισμα στην σολ στο νατ. Τίποτε άλλο.
Με ένα όργανο που του έχεις αλλάξει τον αδόξαστο σε κόψε, ράψε για να το φέρεις σε λογαριασμό δε νιώθεις το ίδιο σίγουρος, τουλάχιστον εγώ. Κάπου κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου.
οκ αλλά με 20 ευρώ μπορεις να έχεις θεϊκο νατ και με καμια 10 θεϊκό τζακ για πολλά πολλά χρόνια παιξίματος. Οσον αφορα τα τάστα αν είναι νικελίου κάποτε θα συμβεί. Παίξε ομοιόμορφα στην ταστιέρα και με μπεντς παντού και δεν θα χρειαστείς ποτέ leveling χεχεχε