- Πόντοι
- 898
Τώρα κατάλαβα... ;DΜανώλης Χναράκης είπε:
Τώρα κατάλαβα... ;DΜανώλης Χναράκης είπε:
;D ;D ;D Έπρεπε να φύγω για δουλειά και δεν προλάβαινα να ψάξω κάτι άλλο ;D ;D ;DSPYROID είπε:που θα χωρεσουν τρια λεμονια μεσα στο πεταλι;![]()
![]()
![]()
To buffer στην ουσία "τονώνει" το χαμένο σήμα.Λόγο της διαδρομής κτλ. "χάνεται" ένα ποσοστό από το σήμα γι'αυτό και αλλάζει κα την χροιά του.Φίλε delta66
Φιλε kbasilis
Το tremble bleed ειναι μια λυση οπως ειπες που αν και ισως ελυσα το προβλημα μου θα με ενδιεφερε αλλα εχω μια απορια. Υπαρχει καμια πιθανοτητα με αυτη τη χειρουργηση χρωματιζω με οπιιοπδηποτε τροπο τον ηχο..; να ρον επηρεαζω σε καποιο βαθμο συχνοτικα η δεν ξερω κ γω τι; συνισταται σε εβα πεταλι σαν goodrich που χει καλη φημη; ισως βλακειες ερωτησεις αλλα πριν προχωρησω σε ενα χειρουργειο καλο ειναι να εξετασω καλα..
Δεν αφορούσε εσένα αλλά τον yameth. Είχα καταλάβει λάθος όπως είπα και πιό πάνω, οπότε άκυρο.jktistis είπε:Φιλε μανωλη χναρακη
Η γκριματσα σημαινει; τι; οτι κοινως που ναι το προβλημα αφου εχω buffer
Μια χαρά βολεύει η διάταξη αυτή αν τη συνηθίσεις. Πχ. εγώ μόνο έτσι κάνω swells. Βέβαια εξαρτάται και από την ταχύτητά τους, πχ. πάνω σε γρήγορες διαδοχικές νότες όντως δεν κάνει.jktistis είπε:Φίλε delta66
Μετα απο μια τετοια αγορα ειναι ατοπο να χρησιμοποιησω volume κιθαρας μιας και
1. θα μου χαμηλωσει το σημα εισοδου για τα πεταλια οταν θα πηγαινει στο input
2. Δε βολευει με τη καμια αν θες να κανεις swells
3. Εχω gibson traditional οποτε δε βολευει..
jktistis είπε:Φιλε kbasilis
Για να καταλαβω αυτο το mod αποσκοπει στο να κανει την ιδια δουλεια με το buffer η διαλεγεις μια απο τις 2 περιπτωσεις.
Ποια ειναι η σχετικοτητα του buffer k του tremble bleed και αν διαφερουν πως κ σε τι. Θελω να κατεχω αρκετα για να αποφασισω..
Ευχαριστω κ παλι κ συγνωμη κ παλι αν γινομαι κουραστικος η αν καταλαθος επαναλαμβανομαι..![]()
αρα το buffer εκανε τη δουλεια του,δηλ. εκτος απο την ενταση του σηματος αποκατεστησε και τα πριμα.μετα απο την ενεργοποιηση του μπορω να πω πως σχεδον λυθηκε γιατι δεν ακοθσα το προβλημα που ακουγα.. εφ οσων ενεργοποιηθηκε o buffer...
Τα πρίμα σου θα είναι το ίδιο σε όλη την διαδρομή του volume.jktistis είπε:ομορφαμ μεχρι εδω καταλαβα. οπότε ουσιαστικα το tremble bleed θα μου καθαρίσει την διαδρομή 0%-100% του volume..
E μα συγγνώμη, αφού επαναλήφθηκε τόσες φορές, επιλαμβάνεται πια αυτόματα ο Noiz spell checker... ;Dkbasilis είπε:Τα πρίμα TREMBLE σου θα είναι το ίδιο σε όλη την διαδρομή του volume.
Συνχωρεμένος ;D ;D ;Dbloody_sunday είπε:E μα συγγνώμη, αφού επαναλήφθηκε τόσες φορές, επιλαμβάνεται πια αυτόματα ο Noiz spell checker... ;D
To tremble bleed θα σου δώσει τον ίδιο τόνο σε όλη την διαδρομή του volume και απορώ πως με τόσα πολλά λεφτά δεν το έχει ήδη από την μάνα τουjktistis είπε:παιδια συγνωμη για όλη τη φασαρία ... εβαλα προσ το παρον με το buffer sto midi controller και πραγματικα εφωτίσθειδεν παρατηρω αυτό που παρατήρησα χθες και μπορώ να πω ότι ακούω μια χαρά. εβαλα κ τον ενισχυτη τερμα και μια χαρά o buffer πρεπει να δουλεψε καλα. οποτε εχουμε
1. κιθαρα μονη της στον ενισχυτη - με κιθαρα με το volume sto midi controllor καμια ηχητικη διαφορα στο 100% του volume
2. volume στον ενισχυτη χωρισ buffer μουντο και στη διαδρομη κ στο 100%
με το midi controller στη διαδρομη μου φαινεται σχεδον πεντακαθαρα (το σχεδον ειναι γιατι αμφιβαλω για τα αυτια μου. στο 100% σιγουρα το ιδιο καθαρα.
οποτε νομιζω πως ειμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα..
δεν ξερω αν πρέπει να κοιτάξω το tremble bleed αφου η διαδρομη είναι καθαρή .
Εδω απλα έρχεται η ιδέα του ότι αν το κανω μπορεί να δω διαφορα που δεν εβλεπα..
παντα μιλαμε για μικροδιαφορεσ αλλα ... ισως να αξιζει..
p.s. το πυκνωτη κ τη αντισταση να παρω συγκεκριμενα κατι απο θεμα ποιοτητας;
ακριβειας πχ..εχω μια ιδεα απο ηλεκτρονικά
put the petalaki DOWN!! ;Dδεν ξερω αν πρέπει να κοιτάξω το tremble bleed αφου η διαδρομη είναι καθαρή .
kbasilis είπε:To tremble bleed θα σου δώσει τον ίδιο τόνο σε όλη την διαδρομή του volume και απορώ πως με τόσα πολλά λεφτά δεν το έχει ήδη από την μάνα του