Aπήχηση των Kiss vs. απήχηση των U2 στην Ελλάδα

Πέφτουν σιγά σιγά οι τόνοι βλέπω... κι εγώ ήλπιζα οτι θα μας κρατήσετε το

ενδιαφέρον μέχρι το απόγευμα...

marathon είπε:
ΚΑι για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα....ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ότι το αγαπημένο συγκρότημα του Edge ΕΙΝΑΙ οι Kiss
οι clash θες να πεις

XAXAAXAXAXAX Ντάξει άψογη εικόνα!

Εν τω μεταξύ, στη συναυλία Kiss, είχαν εκεί κάτι κοπέλες και σε βάφανε σαν Kiss και είχαμε στηθεί με ένα φίλο μου και όταν έφτασε η σειρά μας ήταν οριακά πριν βγουν οι Kiss, και τον άφησα να πάει πρώτος και βάφτηκε σαν Paul Stanley (αλλά επειδή είχε μούσια, βγήκε σαν King Diamond...) και εγώ δεν πρόλαβα γατί βγ'ηκαν οι Kiss. Θα γινόμουν ένας Gene Simmons μούρλια...  :(

Να πω εγώ Lordi vs U2.

O evris με ρώτησε πως τους λένε αυτούς τους τύπους που κέρδισαν στη eurovision και του είπα, άρα ότι και να υποστηρίξει για τη σαφώς μεγαλύτερη επιτυχία των lordi δε ξέρει τι λέει.

Μάγκες είστε όλοι μουσικά αναλφάβητοι. Οι Pink Floyd πατάνε κάτω και τους U2 και τους KISS και τους LORDI.

Αποχορό και πάω να φτιάξω καμία σανίδα κοπής με ενσωματωμένο ρολόι από το μαχόγκανη που έχουν τα σκαλοπάτια μου.

Οι καλλίταιρη ίναι οι μπάντα μου οι Γκαργκάθουλα Ινκορπορειτετ (εξτριμ σαλσα μεταλ) που τους πατάι ώλους στων κάλο.

Ζήτω οι μπάμιες...

Ο Εye είναι ο relayer.-

Που και τι παίζουν οι Γιούτου;

Είχα κάπου διαβάσει ότι ο Edgης τους είναι στο φόρουμ;

Αν με διαβάζεις ρε μάγκα έλα στο χαπενννινγκ του νόιζ να μαθαίνεις.

audiokostas είπε:
Αν με διαβάζεις ρε μάγκα έλα στο χαπενννινγκ του νόιζ να μαθαίνεις.
Άσε τα μεγάλα λόγια...να δούμε, εσύ ξέρεις να βαράς τη Λα?

marathon είπε:
Μόνο στα πλαίσια του Ι - ΙV - V.  Απαρέκκλιτα.

Θα αλλάξει τελικά το avatar του o Γουόους σε ρελέ ή τζάμπα περιμένω;

marathon είπε:
Σε ευχαριστώ για τη πάσα Μαραθρώνα    ;D

Πολύ καλό θέμα

Γιατί η Ρε ύφεση δεν έχει την ίδια επισκεψιμότητα δαχτύλων ως τονική όπως έχει η Λα;

Είναι η Λα όντως καλύτερη νότα; Μήπως τα δάκτυλα ενεργούν ρατσιστικά; Μήπως δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα; Να το κάνω thread;

Λήξις.

audiokostas είπε:
Είναι η Λα όντως καλύτερη νότα;
Φίλος, δεν είσαι και χθεσινός, κάνε ένα search στο forum πριν ποστάρεις αρλούμπες, από σένα βλέπουν και οι νεώτεροι και μιλάμε 12 σελίδες για τους Kiss...

http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=189

marathon είπε:
Φίλος, δεν είσαι και χθεσινός, κάνε ένα search στο forum πριν ποστάρεις αρλούμπες, από σένα βλέπουν και οι νεώτεροι και μιλάμε 12 σελίδες για τους Kiss...
Ενώ για τους 4 Wheel Drive 1 και αυτή με το ζόρι.

Nestoras είπε:
Bάψου και εσύ και τα λέμε

marathon είπε:

http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=189
:-[

Μέχρι και τα δάχτυλά μου ξέρουν περισσότερα από μένα.

Σόρι φίλος.

Μιας και διάβασα το άρθρο, η μπάντα μου από δω και μπρος θα κουρδίζει τη Λα καλιμπραρισμένη στα 431Ηz. Οχι στον φασισμό των Αγγλων.

Πλέον με τόσα posting που έχουνε γίνει για τα clip του γκρουπ σας, δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανόμαστε. Απλώς απολαμβάνουμε  ;)

Αμα θέλετε μπορούμε μετα το νοιζ ναιτ να κάνουμε θέμα εσάς vs 4WD.

Βλεπω γυρω στη μεγαλη Τεταρτη ΚΑΘΕ χρονο, να αδειαζει η Βαρβακειος απο αρνια ενω πιστευω οτι το κατσίκι είναι πολύ πιο νόστιμο.Είναι το αρνί χίπστερ? Αυτή είναι η κρεατική παιδεία στην Ελλάδα?  ::)

Γιατί βλέπεις αυτό και δεν κοιτάς τα κακόμοιρα τα γουρουνάκια να παραμένουν στα τσιγκέλια τους όταν οι απόρροιες των ξενόφερτων εθίμων που λέγονται γαλοπούλες (γλου γλου στα Γαλατικά) πουλάνε σα τρελλές.

Ελεος !  Που οδηγούμεθα ως έθνος κύριοι ;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back