- Πόντοι
- 2,878
Επιτέλους... να μην ρωτάμε μόνο εμείς ?Σαν τι περίεργο παίζει? Πες το με απλά κατανοητά λόγια για να το καταλάβουν και οι πληκτράδες.
Επιτέλους... να μην ρωτάμε μόνο εμείς ?Σαν τι περίεργο παίζει? Πες το με απλά κατανοητά λόγια για να το καταλάβουν και οι πληκτράδες.
Πάντως απ' τις φωτό δεν είναι ευδιάκριτο τι γράφει το headstock... Να μη σου πω ότι μου φαίνεται ότι δεν γράφει.O Μπακόπουλος έλεγε ότι ήταν fender και μάλιστα διόλου φθηνη για την εποχή (πακετο με τον ενισχυτη). Δεν πιστεύω οτι ελεγε μούφες γιατι το σχήμα παραπέμπει ευθεως σε fender.
Είναι ανταλλακτικά κλειδιά. Άλλοι κουβαλάνε πολλές πένες, ο Μπακόπουλος κουβάλαγε πολλά κλειδιά.Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο... ? Αυτή είναι σίγουρα Fender ή κάποια ιαπωνική/ιταλική κόπια της εποχής;
Που είναι αυτός ο... jazzmasterλόγος @Superfunk όταν τον χρειάζεσαι; ?
Έχει μια λογική αυτό που λες. Αλλά το κυρίαρχο ερώτημα παραμένει αναπάντητο: Τι στον κόρακα θέλουν εκεί αυτά τα κλειδιά; ?Φαινεται σα να μην γράφει. Απλά σκέφτομαι μηπως το φάγανε το logo στην αποπειρα να βαλουν αυτά τα 3 κλειδιά.
drone guitar....Φαινεται σα να μην γράφει. Απλά σκέφτομαι μηπως το φάγανε το logo στην αποπειρα να βαλουν αυτά τα 3 κλειδιά.
Λες να ειχε κανει και καμια καστομιά στη γεφυρα και να ειχε περάσει 3 επιπλέον ελεύθερες χορδες για τίποτα εξωτικούς ήχους ?
Ε, μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο- αλλά ποτέ μη λες ποτέ.Λες να ειχε κανει και καμια καστομιά στη γεφυρα και να ειχε περάσει 3 επιπλέον ελεύθερες χορδες για τίποτα εξωτικούς ήχους
Όχι τόσο ενδεχομένως γιατι ο Μπακόπουλος έπαιζε κλασική κιθάρα και τότε ο Yepes ψαχνόταν πολύ με τέτοια. Μπορει κατι να ειχε παρει το ματι του. Επίσης με τον Παπαθανασιου στη μπαντα δεν ξερεις τι μπορει να του ζήτησε.Ε, μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο- αλλά ποτέ μη λες ποτέ.
Εγώ πάλι σκέφτηκα, μην είχε κάποιο θέμα (αλλά τι θέμα να είχε ?) και να ήθελε να καταργήσει τα τρία πρώτα άνω κλειδιά και περνούσε κάτω τα καντίνια...
Αλλά γιατί να το έκανε αυτό;
Ο Μπακόπουλος ζει;
Γι' αυτό ρώτησα αν ζει... Το επόμενο ερώτημα σε θετική απάντηση θα ήταν αν έχουμε άκρες σε αυτόν. Μπράβο σου.Έχω 4-5 φίλους που ξέρουν τον Μπακόπουλο. Ήδη έστειλα σε έαν από αυτούς την ερώτηση γαι την κιθάρα, ελπίζω να τον ρωτήσει και να έχουμε μια απάντηση σύντομα.
Stay tuned...Προβολή συνημμένου 47013
Είναι εξαιρετικά ευγενικός άνθρωπος.Επίσης ναι ο μπακοπουλος ζει και γράφει ωραίες μουσικές και ελπιζω με λιγη υπομονή να μαθουμε συντομα απο την πηγή.
Άρα του εχεις πει να έρθει σε επαφη?Είναι εξαιρετικά ευγενικός άνθρωπος.
Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο... ? Αυτή είναι σίγουρα Fender ή κάποια ιαπωνική/ιταλική κόπια της εποχής;
Που είναι αυτός ο... jazzmasterλόγος @Superfunk όταν τον χρειάζεσαι; ?
EDIT δεν είδα το post του, αλλά απ' ότι βλέπω ούτε ο ίδιος γνωρίζει. Και αν δεν γνωρίζει ο Νίκος... δεν γνωρίζει κανείς ?
Έχεις δίκιο. Έψαχνα τώρα κόπιες ιαπωνικές / ιταλικές '60s και δεν είδα τίποτα που να ομοιάζει στο αυθεντικό. Ήταν γιανταλλού ?Κόπιες γιαπωνέζικες (ή ευρωπαικές) πάντως που να είναι τόσο κοντά στο πρότυπο δεν υπήρχαν στα early '60s, είναι σίγουρα Jazzmaster κανονική.
Νομίζω ότι αυτό είναι. Και ξήλωσαν το logo. Σε τι κόσμο ζούμε... ? ?απλά την έχουν πειραξει.
O Μπακόπουλος έλεγε ότι ήταν fender και μάλιστα διόλου φθηνη για την εποχή (πακετο με τον ενισχυτη).
Νομίζω ότι αυτό είναι. Και ξήλωσαν το logo. Σε τι κόσμο ζούμε... ? ?