Απάτη απο την Νιγηρία

geka είπε:
ΞΑΝΑΧΤΗΠΗΣΑΝ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ πριν καταλάβω τι ρόλο βαράει γτ κι άλλες φορέ μου έστειλαν με αγγλικό όνομα και έγινε κανονική επικοινωνία.
Δηλαδη, σου εστειλαν email κι εσυ απαντησες, και μετα ξανααπαντησαν αυτοι?

ναι και σε χρονο 5 λεπτων . και εννοειται οτι δεν ξανααπαντησα.

Το θεμα ειναι γιατι απαντησες την πρωτη φορα. Τι περιμενες δηλαδη? Αυτη την απατη την ξερουν πλεον ακομα κι αυτοι που δεν εχουν καν internet...
eyeroll.gif

Στο αρχικο μηνυμα με ρωτησαν απλά πόσο κοστίζουν. Μετά είπαν για τη Νιγηρία κλπ. Το φαντάστηκα αλλα ήθελα να δω τι θα στειλουν για να ενημερωσω κιολας .

Και δεν του απαντάτε μια φορά ΝΑΙ , να στείλουν κούριερ πληρωμένο δικό τους και γεμιστε την κουτα με ΠΕΤΡΕΣ και ΚΟΥΡΑΔΕΣ !  ;D

geka είπε:
Στο αρχικο μηνυμα με ρωτησαν απλά πόσο κοστίζουν..
Παντα ρωτανε ποσο κοστιζουν, ασχετα αν εχεις την τιμη φατσα καρτα και με bold αριθμους. Τα emails αυτα ειναι αυτοματοποιημενα και στελνονται σε απειρες αγγελιες που δεν εχουν καποια σχεση μεταξυ τους. Γι αυτο και στο email ρωτανε συνηθως αν πωλειται ακομα το "προϊον" και δεν γινεται καμια συγκεκριμενη αναφορα σ'αυτο που πουλαει καποιος. Πρεπει να ειναι κανεις πραγματικα πανασχετος για να την πατησει στις μερες μας απο τετοια αστεια emails.

Μη σπαταλας τζαμπα τον χρονο σου, οταν βλεπεις email στα Αγγλικα που ρωταει για την αγγελια σου, απλα δεν απαντας.

k_design είπε:
Και δεν του απαντάτε μια φορά ΝΑΙ , να στείλουν κούριερ πληρωμένο δικό τους και γεμιστε την κουτα με ΠΕΤΡΕΣ και ΚΟΥΡΑΔΕΣ !  ;D
Κλαιωωωωω!!!!!! διαθεση να εχεις να τους την φτιαξεις ετσι!!!!  να δω τι θα στειλουν μετα!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Κ ΜΕΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΗΓΥΡΙΑ JAMES FAKOREDE ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ... ΑΚΟΥ ΛΕΩ ΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΛΥ ΡΟΚΑΔΕΣ... ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ GOOGLE ΑΜΕΣΩΣ ΝΗΓΥΡΙΑ K TO ONOMA TOY ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ.. ΤΟΤΕΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ MAIL ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ.. ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΖΑΡΙΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΑ "BEST REGARDS" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ ΓΚΑΝΑ.. Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΣΤΕΙΛΕ ΧΑΧΑΧΑ...

mangore είπε:
ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Κ ΜΕΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΗΓΥΡΙΑ JAMES FAKOREDE ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ... ΑΚΟΥ ΛΕΩ ΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΛΥ ΡΟΚΑΔΕΣ... ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ GOOGLE ΑΜΕΣΩΣ ΝΗΓΥΡΙΑ K TO ONOMA TOY ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ.. ΤΟΤΕΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ MAIL ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ.. ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΖΑΡΙΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΑ "BEST REGARDS" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ ΓΚΑΝΑ.. Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΣΤΕΙΛΕ ΧΑΧΑΧΑ...
χαχαχαχαχα Και μένα μου έστειλε χθες μήνυμα και έψαξα το όνομα και με έβγαλε στο forum. Λες να του κάνω και γω παζάρια?  ;D θα πω ότι το έστειλα στο Καμερούν Λολ

Αθάνατο thread... Προσοχή, όμως, γιατί έτσι όπως πάμε σε λίγο καιρό θα λένε στην Νιγηρία... "Προσοχή απάτη από Ελλάδα"...  ;D

Προς τον διαχειριστη της σελιδας ενα ατομο λεγομενο mark james μου εστειλε μηνυμα για την γνωστη απατη και αφου του ειπα τιμη 10πλασια για οσο πουλαω το αντικειμενο μου μου απαντησε για το ποσο ειναι τα μεταφορικα!του ειπα κανα χιλιαρικο γιατι θα του το πανε λιονταρια μην χαθει στο δρομο οποτε μου ζητησε λογιαριασμο τραπεζης!οποτε πιατευω πως μαλλον ειναι απατη και περιμενω να τον στειλετε για τσαι!

Η σελίδα δεν είναι υπεύθυνη όταν εσείς δημοσιεύετε τη διεύθυνση σάς μέσα στο κείμενο της αγγελίας σας. Δεν υπάρχει τέτοιο μέλος στις αγγελίες. Απλά σας ψαρεύουν διαβάζοντας την αγγελία σας και σας ενοχλούν στο mail πουδινετε σε δημοσία θέα.

kostas 1984 είπε:
...του ειπα τιμη 10πλασια για οσο πουλαω το αντικειμενο μου μου απαντησε για το ποσο ειναι τα μεταφορικα! του ειπα κανα χιλιαρικο γιατι θα του το πανε λιονταρια μην χαθει στο δρομο οποτε μου ζητησε λογιαριασμο τραπεζης! οποτε πιστευω πως μαλλον ειναι απατη...
Κρατα μια πισινη. Τα ως τωρα δεδομενα δεν μας αφηνουν να συμπερανουμε οτι προκειται για απατη. Ισα ισα, το αντιθετο θα ελεγα...
Tea_green.gif

Δεν ειπα οτι η σελιδα ειναι υπευθυνη για τον καθε απατεωνα και ουτε εβαλα το e mail μου φατσα φορα που ετσι κι αλλιως φαινεται αφου ζητηται απο την σελιδα για να μπορεσουν να επικοινωνησουν μαζι μας!Απλα προειδοποιω τους υπολοιπους μην την πατησουν και ενημερωνω και εσας για να το εχετε υπ οψην σας!

Waterfall-K και εγω ετσι πιστευω θα το διαπιστωσω οταν του στειλω τον λογαριασμο μου που ειναι ο τραβα βρες κανα κοροιδο/βρε παλιο γιδι/μην σε παρει και σε σηκωσει και μου απαντησει οτι εβαλε τα λεφτα αλλα μου κανει πλακα στο τελος! :)

Γεια σε ολους,

εχω μια κιθαρα στις αγγελιες και μου την ζηταει καποιος Matt απο το colorado στην Αμερικη.Για να πω την αληθεια ψιλοτρομαξα ...μηπως πεσω θυμα απατης;;;εχει κανεις εμπειρια;;;μου ζητησε αριθμο της τραπεζας μου αλλα καπου κολαω......

ευχαριστω

Τα έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο φόρουμ.

Αν δε θες να κλαις την κιθάρα σου μείνε μακρια από τέτοιες προτάσεις συναλλαγών σε αγγελίες.

αυτα ακριβως περιμενα να ακουσω...

ευχαριστω.

sotos9 είπε:
καποιος Matt απο το colorado
Υπάρχει Κολοράντο και στη Νιγηρία? ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back