- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Τα δεδομένα μου (σε περίπτωση που βαριεστε να διαβάζετε αυτά που έγραφα πιο πάνω ) αργοοο λάπτοπ διπυρηνο, midi keyboard Arturia (ναι μάλλον θα το πάρω μου έκανε κλικ), daw μάλλον reaper καθως ο φίλος manosx επεσήμανε ότι είναι ίσως το πιο ελαφρύ (ελπίζω να μη μου βγει το λάδι να το μάθω, αλλά καλύτερα από το να κρασαρω ο υπερυπολογιστής μου)
Δεν διαφωνώ με τον manosx, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις (και να χάσεις το χρόνο να μάθεις) το Reaper. Κατ' αρχήν, ανάλογα με το ποιες μουσικές σκοπεύεις να γράψεις, είναι πολύ πιθανό να μη σου κάνει (αφού το μάθεις). Αν δεν ξέρεις κανένα τέτοιο πρόγραμμα, μάθε πρώτα το Ableton Live *Lite, και παράλληλα εγκατέστησε και μάθε το Cakewalk, το οποίο είναι δωρεάν.
Το ότι ο υπολογιστής σου είναι αδύναμος, δεν θα θεραπευθεί με το να βάζεις αδύναμα προγράμματα. Γράψε πρώτα σε λίγα κανάλια, με λίγα ή καθόλου εφέ. Πέτα από τον υπολογιστή οτιδήποτε δεν είσαι βέβαιος ότι χρειάζεσαι. Με τέσσερα κανάλια γράφαν οι Beatles, κάτι θα κάνεις και εσύ, μην τρελαίνεσαι.
Στο ότι είναι μετ-εξέλιξη ενός πολύ επιτυχημένου μοντέλου που κυκλοφορούσε για χρόνια και λειτουργούσε χωρίς προβλήματα. Εγώ έχω τέσσερις τέτοιες. Μην τσιγκουνεύεσαι ένα 50άρι, θα την έχεις δέκα χρόνια.Σε τι?
Τελευταία επεξεργασία από moderator: