H Linux console den dehetai Greeklish? ???trolley είπε:(Sorry for the English typing, i am on a Linux console).
εψανα να βρω International edition... ;D...αλλα δε βρηκα οποτε εβαλα την local που εχει και ..εγγυημενη και χιλιοαποδεδειγμενη μαστοριά... ;DΠολλες φορες εχω μπει στον πειρασμο να πω οτι τελικα η βαθυτερη αιτια ειναι αυτο που λεει και το avatar tou superfunk, αλλα ελα μου ντε που το κανουν ανθρωποι απο ολα τα μηκη και πλατη της γης...........Να το παραλλαξω σε no hope for the human race
Ultrageek version. "Αν οι μαλάκες αναβόσβηναν η Ελλάδα θα έκανε την Γη να μοιάζει με πάλσαρ. ;DSuperfunk είπε:εψανα να βρω International edition... ;D...αλλα δε βρηκα οποτε εβαλα την local που εχει και ..εγγυημενη και χιλιοαποδεδειγμενη μαστοριά... ;D
nickel είπε:
Οι άνθρωποι είναι παντού οι ίδιοι.Αξιολύπητα προβλέψιμοι.Και πάντοτε -μα πάντοτε- τα "κοπάδια" θα υπερτερούν αριθμητικά έναντι των "βοσκών".fenderiarhs είπε:αλλα ελα μου ντε που το κανουν ανθρωποι απο ολα τα μηκη και πλατη της γης...........
Είμαι μικρός εγώ,δεν οδηγώ! ;DWaterfall-K είπε:Mην πας Bill. Τα parking ειναι κλειστα, δεν διαβασες τα προηγουμενα ποστ? Σε βλεπω να παρκαρεις στο...Terra Vibe. ;D
An κυκλοφορισει οντως,λογικα θα γινει μετα το τελος της περιοδειας τουWaterfall-K είπε:το live αυτο θα κυκλοφορουσε σε DVD με φοβερο ηχο και εικονα μπλα μπλα, κατι που απ'οσο γνωριζω δεν εγινε ακομα.
Μια χαρά τα θυμάσαι. Το αθηναϊκό live (τα τρία lives για να ακριβολογήσουμε) είχαν μπει «τσόντα» στο τέλος της περιοδείας.Waterfall-K είπε:Ο ιδιος ο Waters ειχε πει σε μια συνεντευξη σε Ελληνικο μεσο, πριν το τελευταιο live στην Αθηνα, οτι δεν καταλαβαινει γιατι καποιοι τους αρεσει να παρακολουθουν τη συναυλια απο την μικρη οθονη του κινητου ή της καμερας τους αντι να την παρακολουθουν κανονικα και αλλα τετοια, και συμβουλευε αυτους που θα πανε να τη δουν να μην εχουν κινητα και καμερες, κατι που απαγορευε ετσι κι αλλιως και για τεχνικους λογους αν θυμαμαι καλα, και οτι και καλα το live αυτο θα κυκλοφορουσε σε DVD με φοβερο ηχο και εικονα μπλα μπλα, κατι που απ'οσο γνωριζω δεν εγινε ακομα.