• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Αγγλικό e-shop like thomann?

ax1ss

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Μιας και η λιρα κατρακυλαει, εχετε υπ'οψην σας κανενα αγγλικο e-shop με τιμες χαμηλοτερες απο thomann & musicstore στις ηλεκτρικες κιθαρες?

Υπάρχουν 2-3 Αγγλικά μαγαζία. Τώρα αν πουλάνε κιθάρες και τις τιμές... :-\

www.turnkey.co.uk

www.dv247.com

www.dolphinmusic.co.uk

www.timespace.com

good luck! ;)

Μεταχειρισμένα δίνουν αυτά; Βλέπω κάτι υπερβολικά χαμηλές τιμές και δεν ξέρω αν θα πρεπε να αρχίσω να τρέχω από τώρα.

stam and the witches είπε:
Μεταχειρισμένα δίνουν αυτά; Βλέπω κάτι υπερβολικά χαμηλές τιμές και δεν ξέρω αν θα πρεπε να αρχίσω να τρέχω από τώρα.
Οχι, απλά τα εδώ καταστήματα επιλέγουν να πουλούν σε "λιγάκι" υψηλότερες τιμές.

Από το dv247 αγόρασα τον τελευταίο μήνα μια american standard μια classic player 60's και ένα korg m3 για φίλο. Άψογοι σε όλα κανένα παράπονο, όσο για τις τιμές.. Χρόνος παράδοσης 1 εβδομάδα σε κάθε περίπτωση και στέλνουν την ίδια μέρα αν παραγγείλεις πρωί και την επόμενη αν όχι, για στοκ προϊόντα.

stam and the witches είπε:
Οχι απλα εχει πεσει τραγικα η λιρα σε σχεση με το ευρω αλλα οχι με το δολλαριο.Αρα ολα τα αμερικανικα προϊοντα (η οσα πληρωνουν οι Αγγλοι σε δολλαρια) ειναι πολυ φθηνοτερα απο την υπολοιπη Ευρωπη που εχει ευρω.

Δεν κατάλαβα! Η μία Jaguar έχει 500κάτι λίρες και η άλλη 1200, και υποτίθεται ότι και οι 2 είναι αμερικάνικες και το ίδιο μοντέλο. Εκτός αν μιλάμε για καμιά κινέζικη (που θα την πάρω και πάλι για να βάλω το λιθαράκι μου στην οικοδόμηση του κινεζικού σοσιαλισμού).

Μάλλον όλα οδηγούν στη Jaguar του Superfunk!

Προφανως εχουν κανει λαθος,συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες. ;D

Προφανώς εγώ είμαι άσχετος! (το υπογράφω κι όλας), σχετικά με τις κιθάρες.

Αλλά οι 2 κιθάρες φαίνεται να μην είναι απολύτως ίδιες. Πέραν το χρώματος, έχουν κάποια necks κλπ διαφορετικά. Τώρα αν παίζουν ρόλο ή όχι, μακάρι να ήξερα...  <- άκυρο! Το ίδιο είναι! (θα μάθω να διαβάζω και καλύτερα κάποια στιγμή στα... 80 μου...  :P)

Τέλος πάντων, πάω να γράψω. Αντιος!

Thanx!

στην allender prs εχει 300 ευρω διαφορα σε σχεση με τον θωμα!

Go Go England! :)

Εγώ πάντως έχω ΠΟΛΥ κακή εμπειρία απ το www.turnkey.co.uk  >:(

Οι τύποι πήγαν να μου «φάνε» δυο χιλιάρικα . . . >:( >:( >:(

Κάνω παραγγελία on line , μου χρεώνουν την κάρτα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση… παίρνω τηλέφωνο  ,μιλάω με έναν τύπο που μου λέει ότι ο υπεύθυνος για τις παραγγελίες  είναι σε άδεια . . . ???μετά από δυο μέρες το site βγάζει ανακοίνωση που λέει ότι σταματάνε οι on line παραγγελίες  ??? ??? ???

.Περνάει μια εβδομάδα ,τα προϊόντα δεν έχουν έρθει στα χέρια μου …ξαναπαίρνω τηλέφωνο και βγαίνει τηλεφωνητής  και ακούω  τα ίδια που λέει και η ανακοίνωση στο site …

Τελικά πήρα τα λεφτά μου πίσω ;D μετά από 3 ΜΗΝΕΣ :( ,και μετά από παρέμβαση του δικηγόρου μου ,της τράπεζάς μου ΚΑΙ της International Visa ;) . . .

Νομίζω ότι το turnkey επρόκειτο να κλείσει οριστικά (δεν ξέρω τι απέγινε βέβαια). Πιθανότατα έπεσες για κακή σου τύχη στην περίοδο που ετοιμαζόντουσαν για το κανόνι και έγινε τσουρουκιά με την παραγγελία σου.

Όπως και να έχει, απαράδεκτο εκ μέρους τους. :(

Υπάρχουν 2-3 Αγγλικά μαγαζία. Τώρα αν πουλάνε κιθάρες και τις τιμές... :-\

www.turnkey.co.uk

www.dv247.com

www.dolphinmusic.co.uk

www.timespace.com

good luck! ;)
η dolphinmusic και η turnkey τελικά είναι αξιόπιστες?

αν ναι γλιτώνουμε αρκετά €  :D

Γενικά ναι, είναι αξιόπιστες εταιρίες, και πολύ παλίες και γνωστές στην Αγγλία. Να σημειώσω ότι έχω να αγοράσω χρόνια και απ'τα δύο μαγαζία, και πάντα αγόραζα εντώς Αγγλίας, άρα δε μπορώ να ξέρω τι κάνουν με Ελλάδα, και προς Ελλάδα, κλπ... Κάποιος άλλος;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back