Ποιο είναι το βαθύτερο νόημα αυτών των τριγωνακίων; Εγώ σαν άξεστος που είμαι βλέπω και δεν καταλαβαίνω τίποτα...Α, και τα τριγωνάκια που κάνουν πριν ξεκινήσουν να παίζουν και που έχουν στο logo τους, μου λένε ο,τι χρειάζεται να ξέρω για αυτούς,
Αυτό είναι κάτι που απολαμβάνεις αφού αποδεχθείς ότι η μουσική είναι νεκρή, και πεις παίχτηκαν όλα και φέρτε την κάσα να την θάψουμε αυτή την τέχνη για πάντα.
Και αν θελω να ακουσω κατι πραγματικα περιεργο και με βαθος κλπκλπ, βαζω να ακουσω king crimson απο τα 80ς αλλη μια φορα.
Ωπα, το διευκρινισα. Απο τα 80ς ειπα κινγκ κριμσον. Discipline, Beat, Three of a perfect pair δηλαδη.Επειδή κι εμείς ακούγαμε με μια φίλη που δεν τους ήξερε κιόλας(!), προχθές King Crimson, αλλά και Moody Blues, Flairck, Oregon και τέτχοια μελωδικά σεβεντις, εχω να πω το εξής: οι Angine De Poitrine δεν απευθύνονται σε μας τους μαθουσάλες. Εγω δεν θα άκουγα math rock (το άλλο σχήμα τους ως ντουετο που ποστάρισε παραπάνω ο ginger) που να με πλήρωναν.
Μίλησες πολύ πιο όμορφα από εμένα. Στο πόιντ που ανέλυσες.Εχεις δίκιο.
Το έχω αυτό,πυρηνικά κατ ευθείαν.
Απλά μιας και ανταλλάσσουμε απόψεις εδώ μέσα και δέν είμαστε youtube,προσπαθούμε να σχηματίσουμε άποψη για το τί είναι αυτό που ακούμε και βλέπουμε,ανεξάρτητα το πώς αυτό παρουσιάζεται,μιάς και είμαστε όλοι λάτρεις τις μουσικής και έστω ένα μουσικό όργανο το έχουμε πιάσει.![]()
Ποιο είναι το βαθύτερο νόημα αυτών των τριγωνακίων; Εγώ σαν άξεστος που είμαι βλέπω και δεν καταλαβαίνω τίποτα...
Ε πες μωρέ για μας τους μη γνωρίζοντες.Θα ξέφευγε από τον σκοπό του νήματος η οποιαδήποτε εξήγηση για αυτό, οπότε ας το αφήσουμε. Εάν δεν γνωρίζεις, είσαι ευτυχής.
Ε πες μωρέ για μας τους μη γνωρίζοντες.
Προσφερομαι εγω!Αμα σου πει θα πρεπει μετα να σε σκοτωσει
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, αλλά μάλλον έχει να κάνει κάτι με τα στηθαγχη και ιατρικές ορολογίες που χρησιμοποιούν το τρίγωνο (AI speaking}). Ε το πήραν οι τύποι και το έχουν ως logo και ως μέρος της όλης σκηνοθεσίας τους.
Με έβγαλες από κόπο για κείμενο που έγραφα για να απαντήσω στηρίζοντας την αρχική μου πεποίθηση για τους King έναντι των Angine.Το οτι βασίστηκαν σε αναφορές σύγχρονων σχημάτων,αναφέραμε πρίν παραδείγματα και μάλιστα οι King Wizard έχουν και όνομα σε αλμπουμ "Flying Microtonal Banana" το οποίο πιστεύω οτί πυροδότησε και την βασική ιδέα του όλου θέματος,αφού εμφανίστηκαν αμέσως μετά,βρήκαν έναν καλό μάνατζερ/ομάδα που τους έντυσε σαν το αποτέλεσμα της διασταύρωσης του πινόκιο που μπήκε σε ζωολογικό κήπο και ζευγάρωνε με ότι έβλεπε μπροστά του,υπερτόνισαν την εν λόγο τεχνική ακόμη και αν δέν βγάζει σαφές νόημα,με αριστοτεχνικό ομολογουμένος τρόπο ωστέ να συμβάλει περισσότερο στο δέσιμο με την εικόνα,σήκωσαν και τα χέρια για να μας δείξουν οτί κάποιος τους έκλεψε τα τρίγωνα πανοράματος,κάτι που πραγματικά γινόταν ανάρπαστο σε κάτι φοιτητικά live που έπαιζα σε νεαρή ηλικία,εκεί να δείτε μικροημιτόνια,ενω κατάφεραν σε ένα κανάλι youtube με τους παραδίπλα από ότι είδα να έχουν μερικές χιλιάδες views,αυτοί να έχουν αρκετά εκατομμύρια,πραγματικά αποτελεί κατόρθωμα,αλλά όχι για μουσικούς λόγους.
Οχι εγω δεν εχω ιδεα.
Με κουνάνε με κιθάρες και ντράμς. Από μένα είναι ροκ και είναι και ναι.
Βέβαια εγώ δε θεωρώ πως οι Nirvana ήταν η καταστροφή του ροκ. Πολύ περισσότερο θεωρώ το μεγαλύτερο κομμάτι της prog πομπώδη ανοησία. Εξαίρεση μόνο οι VDGG λόγω Peter Hamill.