Ανεξάρτητη Διανομή

gerasimos

Μέλος
Πόντοι
36
Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο και πολύ την έχουμε ζαλίσει την περίφημη ποιοτική μουσική που ευαγγελιζόμαστε, ας οργανωθούμε.

Καταρχήν, να μετρηθούμε. Επειδή δεν μπορούσα να έχω μόνο μία επιλογή, αναγκαστικά εμφανίζονται 2. Τώρα, αν υπερψηφιστεί το δεύτερο...:)

Αν μαζευτεί ένας ικανοποιητικός αριθμός, έπεται συνέχεια.

Γεράσιμος

γερασιμε επειδη τα λεγαμε το χαραμα πανω σε αυτο το θεμα ' date=' και δεν με καλυψες σε καποια πραματα , ψηφιζω "σκοποβολη" ,κοινως λιθοβολισμο .

φιλικα .[/quote']

telson,

Η ερώτηση που τίθεται σε αυτή τη φάση είναι απλή: αν έχεις την πρόθεση και την διάθεση. Αν για παράδειγμα είναι μόνο 3-4 άτομα που ενδιαφέρονται, ούτως ή άλλως δεν κάνουμε τίποτα. Από'κει και πέρα στη πορεία θα ξεκαθαριστούνε πολλά και αποφασίζει ο καθένας. Εγώ δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Το συζητάμε όλοι μαζί. Φαντάζομαι ότι και εσύ θα έχεις κάποιες απαιτήσεις-ιδέες αν είναι να εμπλακείς.

Γεράσιμος

Επίσης, σε τι να σε καλύψω; Δεν ρώτησες και τίποτα. Περίμενες μάλλον να ακούσεις έτοιμη λύση. Όχι, δεν υπάρχει, θα τη διαμορφώσουμε.

Γεράσιμος

πολύ την έχουμε ζαλίσει την περίφημη ποιοτική μουσική που ευαγγελιζόμαστε, ας οργανωθούμε.
Σωστός. Μέσα κι εγώ.

μαλλον πλακα κανεις :lol: εγω θυμαμαι οτι μονο ερωτησεις σου εκανα ' date=' και απαντηση δεν επαιρνα ποτε .

γερασιμε το ξερω οτι δεν υπαρχει ετοιμη λυση , εδω τουλαχιστον συμφωνουμε , αλλα παραλληλα θεωρω οτι με τις υπαρχουσες συνθηκες ειναι τρομερα δυσκολο να διαμορφωθει αυτη η λυση που εχεις στο μυαλο σου .[/quote']

OK, κάνω πλάκα. Λοιπόν, οι υπάρχουσες συνθήκες δεν είναι κατάλληλες, νομίζω το τονίσαμε εν χορώ και οι τρείς (+feather). Το ζητούμενο είναι να διαμορφωθούν οι συνθήκες από εμάς με βάση τις απαιτήσεις μας. Η ερώτηση που έβαλα επάνω δε ρωτάει αυτό. Ρωτάει αν θα ενδιαφερόσουνα να συμμετάσχεις, δεν λέει το πως. Ούτε σε υποχρεώνει να συμμετάσχεις αν πεις ναι. Απλά, αν μαζευτούμε αρκετοί θα φανεί ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε κάτι, θα δούμε τι μπορεί να συνεισφέρει ο καθένας, θα δούμε τι ιδέες και τι απαιτήσεις έχουμε και βλέπουμε.

Αν σε μπέρδεψε κάτι εχθές, δεν διαφωνώ, λέγαμε διάφορα. Προσπαθώ να καταλάβω τι σε προβληματίζει στην παρούσα φάση. Μην κολλάς τόσο στα χθεσινοβραδυνά και δεν έχει και νόημα να τα συνεχίσουμε γιατί ήταν χύμα απόψεις. Ας τα βάλουμε κάτω με πραγματικά δεδομένα και βλέπουμε. Και να σου έμειναν απορίες το ίδιο μου κάνει, και εγώ έχω, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Όμως πες τι ρώτησες και δεν πήρες απάντηση (αν μπορούσα βέβαια) να το δούμε.

Να στο πω και αλλιώς: περιέγραψε μας τις συνθήκες που θα ήθελες προκειμένου να εμπλακείς (αν και αυτό θα έπρεπε να γίνει αφού δούμε ότι υπάρχει υλικό και όρεξη).

Γεράσιμος

Παιδιά,

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς περι τίνος πρόκειται η όλη φάση.

Δεν παρακαλούθησα καμία χθεσινοβραδυνή συζήτηση και δεν ανακοινώθηκε τίποτα διαφωτιστικό στο αρχικό post.

Αν μου εξηγήσετε περι τίνος πρόκειται η όλη φάση, μπορώ να σας πώ και εγώ την θέση μου.

Φιλικά,

Terumi

VLTA

Η αναφορά του telson σε κάποια off-the-record συζήτηση μάλλον μπέρδεψε την κατάσταση.

Τα πράγματα έχουν ως εξής: έχουν γίνει αρκετές κουβέντες σχετικά με την διανομή σε διάφορα posts. Θέλουμε καταρχήν να δούμε πόσοι θα ενδιαφερόντουσαν. Είναι η πιο απλή ερώτηση που θα μπορούσα να σκεφτώ.

Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα. Αν μαζευτούν κάποια άτομα με όρεξη θα συζητήσουμε τον τρόπο σε άλλο θέμα.

Αυτό και τίποτα άλλο.

Ιδέες υπάρχουν αλλά δεν είναι του παρόντος. Να ξέρουμε καταρχήν ότι τουλάχιστον δεν είμαστε 2-3 αυτοί που θα ήθελαν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Ελπίζω να απάντησα.

Γεράσιμος

Παιδιά είμαι μέσα ... και αν σας εξυπηρετεί αυτό ... έχω και έναν ανθρωπο που θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει ... έχει κάνει και αυτός κάτι αντιστοιχο!

Hail musicians all over Greece!

:wink:

gerasime αρχίσε να παγώνει το θέμα, δεν μας έχεις πει ακόμα τις σκέψεις σου, κάνε τις προτάσεις σου για να δούμε όντως αν υπάρχει ένδιαφέρον

από τους παρόντες που έχουμε ψηφίσει υπέρ. :wink:

Το θέμα πάγωσε λόγω καλοκαιριού όπως και άλλα πολλά. Καταρχήν, ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω σκοπό να προτείνω κάτι συγκεκριμένο. Η ιδέα δεν ήταν ούτως ή άλλως εξ'αρχής δική μου. Πρέπει να προκύψει κάτι απ'όλους.

Το βασικό είναι όλοι αυτοί που είπαν "ναι" να πούνε 2-3 πράγματα για το πως θα ήθελαν να γίνεται μία διανομή και πως θα μπορούσε ο καθένας να συμβάλει.

Κάποιες αρχικές ιδέες έχω, αλλά είμαι απροετοίμαστος αυτή την ώρα και πρέπει να οργανώσω τις σκέψεις μου. Θα επανέλθω σύντομα.

Γεράσιμος

Καλή φάση, έυελπιστώ να μη μείνει μόνο στα λόγια και αυτή να είναι η αφορμή για κάτι καλό.

Πιστεύω πως για να γίνει κάτι δε χρειάζεται να είναι πολύπλοκο, ούτε από την αρχή να βασίζεται σε πολλά άτομα.

Είχα μια ιδέα από παλιά, απλή, που δε τη προχώρησα 'ομως γιατί είμαι τεμπέλης. Πρέπει να καθίσω να γράψω κανα 2 πράγματακια κάτω για να την παρουσιάσω, καθώς θα τη στείλω με PM στα άτομα που συμμετείχαν σε αυτό το thread. Καλό θα ήταν πιστεύω ιδέες, πέρα απο γενικές κατευθύνσεις να μην δημοσιεύονται. shit happens

Καλό θα ήταν πιστεύω ιδέες, πέρα απο γενικές κατευθύνσεις να μην δημοσιεύονται. shit happens
και γιατι αυτο? Για να μη μας τις κλεψουν αλλοι και χαλασον αυτοι τα σχεδια των <<αρπακτικων>>? Μα τοσο ευκολο ειναι ? Χαλάλι τους όποιοι προλαβουν .

Προτεινω να πεσουν ιδεες.

First of all do we have a record to start with? SOmeone who is willing to get his music distributed and its finished or on the demo stages? I think we can all remix/produce someone record and in the end vote on the final mixes that will go on it. Of course it will be done according to the artist's guidelines so dont be afraid!...After that we will hopefully have a kickass record to take to the next level...whaddayathink?

Trending...

Νέα θέματα

Back