Αντίο φίλε E.G.

Κάθε ηλικία είναι "too young to die", πόσο μάλλον όταν...παραείναι, όπως τώρα.  :'( :'(

Καλή δύναμη στην οικογένειά του.

Ο Ηλιας δεν ηταν μονο ανθρωπος που μοιραζοταν το μερακι και τις γνωσεις του πανω στα "δικα μας" θεματα αλλα ηταν και ο ανθρωπος που αντιμετωπιζε το καθε προβλημα του αλλου σαν δικο του και εβρισκε ΠΑΝΤΑ λυση.Λιγοι ανθρωποι το εχουνε αυτο.

Θεωρω τον εαυτο μου ΠΟΛΥ τυχερο που τον γνωρισα,που εγινα φιλος του,που γνωρισα την οικογενεια του,που με καλεσε στο σπιτι του,που μοιραστηκαμε χαρες,πλακες,γελια,στεναχωριες και προβληματα μαζι.

Φιλε μου εκει που πας ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι καλυτερα απο εδω.

Κουραγιο στην οικογενεια του και το πανεμορφο αγορακι του Νικολα....

Μια φωτο για οσους δεν γνωριζαν το προσωπο πισω απο το avatar.

599882_4967984087375_1778148505_n.jpg

Τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του Ηλία, στους φίλους και γνωστούς του.

Καλο ταξίδι...

Ευγενέστατος και χαμογελαστός Άνθρωπος απο αυτούς που θα λείψουν στην κοινωνία μας και φυσικά εδώ μέσα.

Την τελευταία φορά στο Le Roi πετάχτηκε για πολύ λίγο να μας δει (έμενε στην Κόρινθο) και ανταλλάξαμε 2-3 ενθουσιώδεις κουβέντες για τις κιθάρες και την αγάπη του για τα αρρωστιάρικα bulldogs του και μια εγκάρδια χειραψία.

Μεγάλο κρίμα!

Αυτά είναι άσχημα νέα!  :(

Όντως από τα καλύτερα παιδιά εδώ μέσα, κρίμα που έφυγε από κοντά μας και πόσο κρίμα που έφυγε από την οικογένεια του.

Αντίο και από μένα και ας μην τον είχα γνωρίσει.

Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του. Είμαι σίγουρος πως μια μέρα το παλικάρι του, ο γιόκας του, θα νιώσει υπερήφανος για τον άξιο πατέρα του.

Πραγματικα κριμα - ειναι σιγουρο οτι θα λειψει απο ολους, ακομα και σε εμας που δεν τον γνωριζαμε προσωπικα παρα μονο ως ενα μελος του forum.

Τα συλληπητηρια μου στην οικογενεια του...

Επειδη οι κιθαρες δεν ηταν το κοινο μας σημειο, τον γνωρισα και τον συμπαθησα ιδιαιτερως απο το θεμα με τα κατοικίδια. Φαινεται ο ευγενικος ανθρωπος απο τετοιες πράξεις.

Μια παρεα ειμαστε εδω μεσα, και ειναι συγκλονιστικό να φευγει καποιος απ'αυτη.

Καλό ταξίδι Ηλία :)

Καλό ταξίδι κι από μένα...

Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στους δικούς του που άφησε πίσω...

Ούτε εγώ τον γνώριζα ,αλλά δεν έχει καμμία σημασία.Είναι πολύ κρίμα να φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι.Κουράγιο στους δικούς του  :'(

Από τα λίγα ποστ του που είχα διαβάσει φαινόταν εξαίρετος άνθρωπος.  :-\

Καλό κουράγιο στους δικούς του.

Ελπίζω  η πάροδος του χρόνου να απαλύνει το πόνο τους.

μολις τωρα εμαθα για τον Ηλια και δεν το χωραει το μυαλο μου.

ενας ανθρωπος που γνωρισα πριν 1 μιση χρονο και μπηκε στην καρδια μου αμεσως.

ενας χαμογελαστος,αξιαγαπητος παθιασμενος με οτι καταπιανοταν που δεν ελεγε οχι σε οτι

και αν του ζητουσες.

μου ανοιξε το σπιτι του και με πολυ χαρα σαν παιδι μου εδειχνε οσα ξερει απο κατασκευες.

πανω απο ολα ομως μου εμαθε πως ειναι να εισαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ηδη μου λειπεις φιλε ......και μονο που δεν θα τα ξαναπουμε ειναι για μενα απιστευτο.

Δεν πρεπει να χανουμε τετοιους ανθρωπους.

Λιακο μου θα σε θυμαμαι παντα πολυ ομορφα και με αγαπη.

καλο σου ταξιδι αδελφε

Συμπαθέστατο μέλος...Δεν τον γνώριζα προσωπικά,αλλά δεν έχω κανέναν λόγο να μην πιστέψω άλλα αξιοσέβαστα μέλη που έκαναν λόγο για ένα πολύ καλό παιδί.

Προσωπικά μου αρκεί ότι αγαπούσε τα ζώα...Κάποιος που αγαπά και φροντίζει (και) τα ζώα είναι -κατά κανόνα- ευγενική ψυχή...

Καλό του "ταξίδι" και (πολύ) κουράγιο στους δικούς του...  :(

Τωρα το ειδα και εγω.Τι να πω εχω παρακολουθησει ολα τα προτζεκτ που ανεβασε εδω στο νοιζ με θαυμασμο.Ειναι αδικο να φευγουν τοσο ταλαντουχοι ανθρωποι , τοσο νεοι...Θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια του και ο Θεος να αναπαυσει την ψυχη του.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back