Αντίο φίλε E.G.

Τι να πει καποιος σε τετοιες περιπτωσεις?...

Τα ειλικρινη μου συλλυπητηρια στην οικογενεια του.

Τώρα τι να πει κανείς... μόνο κουράγιο στους οικείους του.

Από την εδώ «γνωριμία» μας, εκτιμούσα το πόσο δοσμένος ήταν στην τέχνη του, το μεράκι του και την προθυμία του να μοιραστεί την γνώση του.

Καλό του ταξίδι.  

Τι λέτε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν το πιστεύω. :'( :'(

Δεν ξύπνησε ποτέ!!!!!!!!

Εγώ λέω ότι ο Ηλίας ξύπνησε, εμείς ίσως όχι, αλλά επειδή εμείς είμαστε πολλοί κι αυτός ένας, κάνει την δική μας αλήθεια πραγματικότητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι λετε τωρα ρε παιδια?  ???

Τοσο νεο παιδι?  :-[

Δεν τον ηξερα τον ανθρωπο αλλα τετοια θλιβερα νεα,κλονιζουν.

Η αγαπη και το μερακι του για την οργανοποιεια εχουν καταγραφει και θα διαβαζονται.

Να ναι παντα καλα το αγγελουδι του και καλο κουραγιο στην οικογενεια του.

Πολυ κριμα. :-[

Κριμα...Τι να πει κανεις...Τον Ηλια δεν τον ηξερα αλλα μου αρεσαν πραγματικα τα προτζεκτ του και τα παρακολουθουσα με προσοχη...Κριμα...

Καλο ταξιδι Ηλια και να εισαι καλα οπου και να εισαι...

Συλλυπητηρια στην οικογενεια του παιδιου και καλο ταξιδι να χει...

Κριμα,μεγαλη αδικια να φευγουν νεοι ανθρωποι...

Οτι και να πεις ειναι λιγο ..

Καλη δυναμη στην οικογενεια του .

Λύπαμαι ειλικρινά...τι να πω... Διάβαζα τα πρότζεκτ του με ενδιαφέρον και θαύμαζα το αποτέλεσμα και το μεράκι του. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ακόμα μεγαλύτερη ήταν οι τρόποι του. Θυμάμαι ένα thread όπου όλοι αντιμετώπισαν τον πιτσιρικά που το άνοιξε σαν troll λόγω του ιδιόρυθμου ποσταρίσματός του, αλλά ο Ε.G. ήταν ο μόνος που απάντησε με σεβασμό στο πιτσιρίκι, προσπαθώντας να καταλάβει πώς θα λύσει το πρόβλημά του. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση αυτό τότε, και σήμερα διαβάζω αυτό...

Μοιραζόταν την εμπειρία του και τις γνώσεις του μέσα από αυτές τις σελίδες με τους συμφορουμίτες του, όποιοι και να ήταν αυτοί και όποια συμπεριφορά και να είχαν. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.

Δεν μπορώ να το πιστέψω, το διάβασα μόλις τώρα και πραγματικά με συγκλόνισε αυτή η είδηση...

Δεν ξέρω τι να πω , μούδιασα...

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ

Τα λέγαμε μέσα από το φόρουμ , ήταν όντως ευγενέστατος , φοβερή ψυχή και είναι απώλεια μεγάλη ...

Σχεδιάζαμε μάλιστα να κάνουμε κάτι όλοι μαζί , μια κιθάρα και να την προσφέρουμε στο φόρουμ....

Συλλυπητήρια στους δικούς του...

Καλό ταξίδι Λιάκο ,θα μας λείψεις πολύ!!

Αυτά ειναι άσχημα νέα....

Τοn ειχα γνωρισει και εγώ σε εκεινη της μπυροκατάνυξη στο Le Roi. Αν και δεν ειχαμε συνομιλήσει πολύ ηταν απο εκεινους τους ευγενεις ανθρώπους που χαίρεσαι που ήταν στην παρέα μας. Παρακολουθούσα παντα με μεγάλο ενδιαφερον τα θέματά του.

Ο Θεός ας τον αναπαύσει και θα ανταμώσουμε παλι.

Δεν ετυχε να το γνωρισω το παιδι.

Τα 34 χρονια του ... πολυ λιγα ρε φιλε!

Παρα πολυ κριμα!

Κουραγιο στους δικους του!

OXI ρε $%^στη μου....δεν είναι δυνατόν.....

Απο τους πιο συμπαθείς noizάδες...ευγενικός, με χιούμορ, πάντα με διάθεση να βοηθήσει και να μοιραστεί την τρέλα του για τις κατασκευές, την αγάπη του για τα ζώα...

Η κοινωνία του noiz και η κοινωνία γενικότερα φτώχυναν πολύ μέσα σε μια στιγμή.

Ας είναι καλά εκεί που είναι...καλό κουράγιο σε όλους τους δικούς του, ιδίως στο μωράκι του που θα στερηθεί εναν υπέροχο πατέρα...

ΚΡΙΜΑ. Πιο κρίμα δεν γίνεται.

Τραγικό νέο.Το διάβασα το πρωϊ με τον καφέ μου.

Λυπηρότατο.

Τον διάβαζα κι εγώ.

Τον είχα συνδιάσει με το άβατάρ του.

Θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά του ,στους συγγενείς του και στους ανθρώπους του.

Λυπάμαι πολύ.

Αντίο αδερφέ.

Θερμά συλληπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του.

Κάθε ηλικία είναι "too young to die", πόσο μάλλον όταν...παραείναι, όπως τώρα.  :'( :'(

Καλή δύναμη στην οικογένειά του.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back