αλλά από playability ποια προτιμάς;
Έχουν όλες U-shaped neck και 12άρι radius;
Έχεις παίξει electromatic; Θεωρείς τεράστια τη διαφορά των γιαπωνέζικων με τις κορεάτικες (και πλέον τις κινεζικές);To playability δεν έχει σχέση με την κιθάρα αλλά με το set up.
Όλες οι κιθαρες αν σεταριστουν σωστά παίζουν τέλεια.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα προτίμησης το neck shape,fret size,radius.
Όλες οι ιαπωνικές Gretsch που έχω εχουν το ίδιο medium size U shape neck,μικρα vintage frets (δυστυχώς αλλα δεν ειναι και deal breaker) και 12" radius.
H νέα ιαπωνικη σειρά Players έχει medium jumbo frets όπως και όλες οι κορεατικες
Θεωρείς τεράστια τη διαφορά των γιαπωνέζικων με τις κορεάτικες
White falcon
G6136T-55
ή
G6136T-59
ή
G6136TG players;
Η πρώτη με TV Jones T-Armond single coil
Η δεύτερη με TVJones Filter’Tron Classic και Bigsby
Η τρίτη με FT 67 Filter’Tron και β
Bigsby
Δεν βγαίνει με Bigsby αυτή @SuperfunkΤην πρώτη αλλά με Bigsby,Gretsch χωρίς Bigsby σκορδαλιά χωρίς σκόρδο.
https://www.thomann.de/gr/gretsch_g6228_jet_bt_black.htmΤην πρώτη αλλά με Bigsby,Gretsch χωρίς Bigsby σκορδαλιά χωρίς σκόρδο.
Δηλαδή σε χαλούσε αυτή;
Επίσης περιμένω να μπεις στο άλλο thread με τα multifx και να μου πεις γιατί πήρες την tonelab ενώ είχες πολλά και καλά αναλογικά πετάλια ?
Απλώς ενημερώνομαιΕ το βάζεις εσύ τότε.
Ή παίρνεις την δεύτερη,τι μουσική θες να παίξεις;
Μετά από δύο studio δουλειές και ένα live, το παίρνω πίσω. Η κάθε κιθάρα έχει τα υπέρ και τα κατά της και οφείλουμε να εκτιμάμε την καθεμία για αυτά που προσφέρει. Και η Tele μου έχει προσφέρει πολλά που δεν μπορεί να προσφέρει η Gretsch, όπως και το αντίθετο@Superfunk πώς γίνεται ρε φίλε η κινέζα Gretsch electromatic να μου αρέσει περισσότερο από Αμερικάνα Fender Telecaster;;;
Απίστευτες κιθάρες, και ούτε καν for the money
Μετά από δύο studio δουλειές και ένα live, το παίρνω πίσω.
Εννοείς άλλα που έχω πει κατά καιρούς; Interesting...Μετά από κάποιες δουλειές και live, θα πάρεις κι άλλα πίσω ....
Εννοείς άλλα που έχω πει κατά καιρούς; Interesting...
Κοίτα ακόμα δεν έχω γίνει fanboy. Απλά δε μετανιώνω το trade με strat ούτε στιγμήΑυτά τα περί τελεκάστερ εννοώ ...
Κοίτα ακόμα δεν έχω γίνει fanboy.