And than they were 3 (Gretsch content)

Αυτες με τους Filtertones παιζουν μετρια  και με τους δυο, πρεπει να παρω κανα 70s Fender SF χωρις μεσαια.

Η Duo Jet με τους μονους σκοτωνει φυσικα (οπως ολες οι κιθαρες με μονους σε low wattage amps οπως οι δικοι μου)
Η δικη μου G6119 Tennessee Rose με τους High Sensitive Filtertones σε plexi και tweed με ειχε προβληματισει. Σκεπτομουν να επανελθω σε roundwound, μεχρι που την «κουμπωσα» σε Coloursound Blues Reverb….με celestion golden.

0E8251C4-62DC-46DC-960E-72B1D0823BC6.jpeg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Colorsound Bluesman Reverb

Τελικά με ένα ....20% παραπάνω στο tone control του 1974Χ (με τις Fender το εχω σχεδον κλειστό) ο καθαρός ήχος έγινε υπέροχος και για τις 2 κυρίες που φορανε FT οπότε όλα οκ.

Οι filtertron θέλουν λίγο τσιμπημένα πρίμα, από τον ενισχυτή, για να δουλέψουν σωστά.

Βοηθάει, επίσης, να αλλαχθεί το ύψος στους πόλους του κάθε μαγνήτη.

Πρέπει να πάρω μια Gretsch. Σε στιλ συναυλίας singer songwriter με την κιθάρα να συνοδεύει βασικά τα φωνητικά, ίσως είναι οι ηλεκτρικές κιθάρες που ταιριάζουν καλύτερα με ακουστική. Το κάνω προς το παρόν με Stratocaster και γίνεται η δουλειά κάπως, αλλά από αυτά που έχω ακούσει στο ίντερνετ και από παίκτες (δεν έχω παίξει εγώ ακόμα ωστόσο) είναι ότι πρέπει

Πρέπει να πάρω μια Gretsch

Εννοείται ότι πρέπει. 

Δεν υπάρχει πιο versatile κιθαρα.

Απλά αν θες να παίξεις ζωντανά και θες τα μοντέλα με το long scale βεβαιώσου ότι είσαι πάνω από 1.90 :) εκτός και αν παίζεις καθιστός. 

Εννοείται ότι πρέπει. 

Δεν υπάρχει πιο versatile κιθαρα.

Απλά αν θες να παίξεις ζωντανά και θες τα μοντέλα με το long scale βεβαιώσου ότι είσαι πάνω από 1.90 :) εκτός και αν παίζεις καθιστός. 
Είμαι 1,90 και 120 κιλά. Άρα θα την παλέψω. Αλλά καλή φάση και το καθιστός, γιατί με την Strat σκάει το κρεμαστό βυζί πάνω στο σχήμα της κιθάρας και βγαίνει χάλια στις φωτό ???

πως τα καταφέρνεις?

έχω κολλήσει στο 77 και δεν λέει να κατέβει

τα εχουμε πει αυτα πολλακις (ειδικα για τους...μετα τα 50 δεν υπαρχει αλλος τροπος)

και εγω τα καταβροχθιζω αλλα αυστηρα 17.00-21.00.. ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ παχαινουν...

Εγώ πάντα αφήνω ενα 3ωρο πριν ξεκινήσω το 2ο ταψί. Κάνει, λένε, καλό στον μεταβολισμό...

και εγω τα καταβροχθιζω αλλα αυστηρα 17.00-21.00.. ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ παχαινουν...
δοκίμασα ένα σύστημα 32-0. Εχασα 1.5 κιλό. Αλλά είναι δύσκολο μετά την πρώτη μερα

Γιατί να κατέβει από το 77?

1,60 είσαι?
1.77

Trending...

Νέα θέματα

Back