studio54GR είπε:Partcaster Kramer....
Έχω μείνει άφωνος :-X ;D...τον έσκισες τώρα... ;D
θα σε γελασω αν ισχυει για ολες τις affinity αλλα νομιζω οτι της εταιριας θα της ειναι ποιο ευκολο να βγαζει 1 εκατομμυριο σωματα και απλα να βαζει το εκαστοτε pickguard για να την κανει οτι θελει............θελω να πιστευω χωρις να ισχυει εμπεριστατωμενα αυτο που σου λεω............παντως στις HSS affinity ειναι σιγουροWilliamSats είπε:φαντάζομαι αυτό ισχύει για όλες τις affinity strat ή μόνο για τις HSS? Το agathis body είναι το μόνο μείον της.
θα ηταν καλη επιλογη williamvagscreamer είπε:s 470?μαονι σωμα πολυ γρηγορο μπρατσο με πολυ καλο τρεμολο..την εχω ενα χρονο και ειμαι απολυτα ευτυχισμενος.της εχω βαλει seymour dunkan blackouts και απλα σκοτωνει. ;D
Έχει τρέμολο τύπου floyd και δεν μου αρέσουν, άσχετα αν λένε οτι "κλειδώνει" ή γίνετε σαν std κλπ.vagscreamer είπε:Απο ibanez τι θα ελεγες για την s 470?μαονι σωμα πολυ γρηγορο μπρατσο με πολυ καλο τρεμολο..την εχω ενα χρονο και ειμαι απολυτα ευτυχισμενος.της εχω βαλει seymour dunkan blackouts και απλα σκοτωνει. ;D
Αν σετάρεις με 10άρες και 2 ελατήρια (σκληρά για τύπου floyd & μέτρια για std) έχει μπόλικο χώροθα ηταν καλη επιλογη william
την εχω και εγω αλλα πες μου σε παρακαλω την μπαταρια που την εχεις βαλει ??γιατι το οργανο απο μονο του δεν εχει πολυ ξυλο πανω εσκαψες κι αλλο ??
Θα σου στείλω ΡΜ σε λίγο, αλλάζω χορδές τώρα ;Dagathis body ??(το σωμα της αγαθής?? ;D ;D) αν σου ειναι ευκολο εξηγησε μου ή εδω ή στο p.m. τι διαφορες υπαρχουν απο τα αλλα σωματα (alder κ.λ.π.)..........
μιλας για πισω στο καπακι εκει που ρυθμιζεις το spring tension σωστα ??WilliamSats είπε:Αν σετάρεις με 10άρες και 2 ελατήρια (σκληρά για τύπου floyd & μέτρια για std) έχει μπόλικο χώρο![]()
Yeap! Χωράει εκεί άνετα η μπαταρία, είτε σε βάση, είτε με ταινία διπλής όψης.messalion είπε:μιλας για πισω στο καπακι εκει που ρυθμιζεις το spring tension σωστα ??
Ένας ακόμη λόγος που δεν θέλω κιθάρα με τύπου floyd γέφυρες είναι ότι σε όποια και να πάρω, κάποια στιγμή θα μπει αυτήhttp://www.thomann.de/gr/charvel_pro_mod_so_cal_style_1_hh_fr.htm αυτή κάτω από το pick guard έχει hsh routing αλλά βγαίνεις απο το budget
ΕDIT: ΚΑΙ το τρέμολο μπορεις να το κατεβάζεις τέρμα κάτω στο σώμα ώστε να μην πιγαίνει προς τα πίσω μιας και δεν υπάρχει το κλασσικό recess που έχουν όλα τα floyd.Oπότε κάνεις αυτό και μπορείς ανετα να κάνεις και drop tune απλά με το να ξεβιδώνεις τα locks στο nut.
την μπαταρια την εχω βαλει στο cavity με τα ηλεκτρονικα!!!την στριμωχνεις λιγο αλλα οκ.κοιτα 2 πετα σ παιρνει να λυσεις τα βιδακια αλλα δεν αλλαζεις μπαταρια καθε μερα.messalion είπε:θα ηταν καλη επιλογη william
την εχω και εγω αλλα πες μου σε παρακαλω την μπαταρια που την εχεις βαλει ??γιατι το οργανο απο μονο του δεν εχει πολυ ξυλο πανω εσκαψες κι αλλο ??
Το ξέρω αυτό.vagscreamer είπε:την μπαταρια την εχω βαλει στο cavity με τα ηλεκτρονικα!!!την στριμωχνεις λιγο αλλα οκ.κοιτα 2 πετα σ παιρνει να λυσεις τα βιδακια αλλα δεν αλλαζεις μπαταρια καθε μερα.![]()
Εγώ έχω τη YAMAHA που ανέφερες εδώ και κάμποσα χρόνια.Αυτό που έχει θετικό είναι το μανίκι της το οποίο είναι πάρα πολύ βολικό.Βέβαια έχει ένα θέμα με τα κλειδιά της τα οποία στην δικιά μου τουλάχιστον είναι λίγο της πλάκας.WilliamSats είπε:Α και μία γνώμη γι'αυτές τις δύο.