Αναβαθμισμένο Noiz.gr interface.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 22K
Status
Not open for further replies.
fenderiarhs είπε:
Θα ηταν ωραιο απο χρηστικης αποψης η λιστα με το προφατα θεματα που εμφανιζεται αριστερα (αυτη που ηταν λαχαΝΝΝΝΝι πριν), να scrollaρει προς τα κατω οταν καποιος κανει scroll προς τα κατω, στο  main θεμα που διαβαζει.
+1, ωραια ιδεα - αν την υποστηριζει η μηχανη του forum βεβαια.

Αν εχουμε τα θεματα στην αρχικη σαν μικρα preview (καθολου ασχημη ιδεα) θα προτεινα να εμφανιζεται το post μεχρι ενα συγκεκριμενο word count για να μη διαλυεται η σελιδα οποτε ανοιγει καποιο thread-σεντονι και να απενεργοποιηθει το auto-embed για το youtube για να χωρανε πανω απο 2-3 thread.

Και ισως διπλα στον τιτλο του thread με μικροτερα γραμματα και το sub-forum που to φιλοξενει.

Προτιμω το παλιο δεν μαρεσει καθολου  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

λογικά θα συνηθίσω το οτιδήποτε όπως πάντα άλλωστε...

αυτό το "επόμενη-προηγούμενη" πλέον του "πανω-κάτω" στις σελίδες όμως, το ζητάω δέκα χρόνια και θα το ζητάω και τα επόμενα δέκα τουλάχιστον... ;D

sfaku είπε:
η φωτογραφική σύνθεση κόβεται πάνω δεξιά και αφήνει άσχημο κενό.Νομίζω ότι σε όλες τις αναλύσεις η φωτογραφική φάσα πρέπει να διατρέχει την οθόνη σε όλη την πάνω μεριά της και το κομμάτι του φόρουμ (ας το πούμε κεντρικό section) να είναι πάντοτε κεντραρισμένο. Ίσως να  δείχνει καλύτερα σε άλλες αναλύσεις, πάντως σε ανάλυση 2560Χ1440 δείχνει έτσι κομμένο.
To κενο αυτο υπαρχει γιατι η φωτογραφια που εχουν βαλει ειναι 1850x350, προφανως οι διαστασεις αυτες προτιμηθηκαν σαν οι πιο ταιριαστες για τις οθονες με αναλυση 1920xΧΧΧΧ, η οποια ειναι μαλλον η πιο standard αναλυση σε οθονες για desktop PC. Τωρα εσυ που εχεις αναλυση 2560x1440 τι περιμενεις, να δεις την φωτο σε ολο το μηκος της οθονης σου? Για να γινει αυτο πρεπει να ζουμαριστει/stretchαριστει η φωτο, και αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να φαινεται θαμπη, και μετα παλι θα παραπονιεσαι για την πχιοτητα της φωτο. :P

Εγω που εχω τον browser στα 1920x1080 βλεπω την φωτο μια χαρα.

image.png

Αν μεγιστοποιησω ομως και γω τον browser στη μεγιστη αναλυση μου (5760x1080) βλεπω το παρακατω: :-X

image.png

Μια λυση θα ηταν να μικρυνουν την φωτο και να τη φερουν στις διαστασεις του φορουμ, ετσι το ΝΟΙΖ θα δειχνει Οκ σε ολες τις αναλυσεις. Καπως ετσι:

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Waterfall-K είπε:
Τωρα εσυ που εχεις αναλυση 2560x1440 τι περιμενεις, να δεις την φωτο σε ολο το μηκος της οθονης σου? Για να γινει αυτο πρεπει να ζουμαριστει/stretchαριστει η φωτο, και αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να φαινεται θαμπη, και μετα παλι θα παραπονιεσαι για την πχιοτητα της φωτο. :P
Υπάρχει και η λογική των responsive themes που σίγουρα επεξεργάζεται το καλλιτεχνικό επιτελείο του Noiz αυτή τη στιγμή...Εδώ ακούμε τα ξύλα...αυτό δεν θα φτιάξουμε? ;D

Εγώ πάντως από την εικόνα βλέπω αυτό (ανάλυση 1366 x 768).

Και όταν ο Μάραθον έλεγε για Moog είπα, πάει το χασε λόγω ηλικίας και βλέπει ό,τι θέλει. :P ;D ;D ;D

snap_noiz.jpg

LK είπε:
Εγώ πάντως από την εικόνα βλέπω αυτό (ανάλυση 1366 x 768).
Εσύ δικηγόρε....την έχεις μικρή 8) :D

Τυχερε LK, εσυ βλεπεις μονο μια κιθαρα. Εγω δεν μπορω να γλιτωσω απο το Moog εκτος κι αν κανω 150% ζοομ στον browser μου.
sad11000.gif

marathon είπε:
Εσύ δικηγόρε....την έχεις μικρή 8) :D

Τυχερε LK, εσυ βλεπεις μονο μια κιθαρα. Εγω δεν μπορω να γλιτωσω απο το Moog εκτος κι αν κανω 150% ζοομ στον browser μου.
sad11000.gif
;D ;D ;D ;D ;D

Εγώ πάλι που έχω την ανάλυση στα 1920x1080 βλέπω πάλι αυτό το κενό που λέει ο sfaku. Δεν είναι τόσο μεγάλο όσο αυτό που παρέθεσε στη φωτογραφία αλλά υπάρχει.

index.php

noiz.gr.png

Αυτό το θέμα δεν λυνόταν σε html επίπεδο (σε κάποιους browsers τουλάχιστον) με το:

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="100%" width="100%" id="bodyTable">
ή κάτι τέτοιο; (έχω καιρό να ασχοληθώ).

LK είπε:
Αυτό το θέμα δεν λυνόταν σε html επίπεδο (σε κάποιους browsers τουλάχιστον) με το:

ή κάτι τέτοιο (έχω καιρό να ασχοληθώ).
Όχι, δεν έχει να κάνει μ' αυτό. Είναι όπως λέει ο W-K, οι διαστάσεις της εικόνας είναι συγκεκριμένες, για να πιάσει όλο τον χώρο πρέπει να γίνει stretch με ότι σημαίνει αυτό.

geodimitri είπε:
Εγώ πάλι που έχω την ανάλυση στα 1920x1080 βλέπω πάλι αυτό το κενό που λέει ο sfaku.
Οντως...Εγω δεν βλεπω κενο γιατι χρησιμοποιω Opera και στα δεξια εχω βαλει μερικα shortcuts οποτε το κενο καλυπτεται. Οταν ομως ανοιγω το ΝΟΙΖ με Firefox/Chrome/IE βλεπω και γω αυτο το μικρο κενο.

theoctapus είπε:
Όχι, δεν έχει να κάνει μ' αυτό. Είναι όπως λέει ο W-K, οι διαστάσεις της εικόνας είναι συγκεκριμένες, για να πιάσει όλο τον χώρο πρέπει να γίνει stretch με ότι σημαίνει αυτό.
Αν ανέβει στη μέγιστη ανάλυση /διάστασή της  δεν προσαρμόζεται αναλογίκα σε λόγο πλευρών με αυτή την εντολή;

Θα παιρνα όρκο πως κάπως γινόταν αυτό (αν έβαζες την φώτο μέσα σε table).

Waterfall-K είπε:
Εγω δεν μπορω να γλιτωσω απο το Moog
σύγχώρεσε τον γέρο-Αdmin...Βλέπεις είναι εκείνης της εποχής και δεν έμαθε ότι από τότε βγήκαν και άλλα synths 8)

Νομιζω οτι η παρακατω φωτο που ποσταρα πριν δινει τη λυση. Η φωτο της σελιδας προσαρμοσμενη στις διαστασεις της στηλης του φορουμ, και ολο αυτο στο κεντρο. Ετσι οσο μεγαλη ή μικρη αναλυση κι αν εχεις η φωτο θα φαινεται παντα ολοκληρη, χωρις να stretchαρεται σε μεγαλες αναλυσεις, ενω σε μικρες αναλυσεις απλα θα φαινεται μικροτερη αλλα παλι ολοκληρη. Τωρα ετσι οπως ειναι, οι χρηστες με μεγαλες αναλυσεις βλεπουν κενα ενω αυτοι με μικροτερες αναλυσεις βλεπουν μονο ενα μερος της φωτο. 

image.png

marathon είπε:
σύγχώρεσε τον γέρο-Αdmin...Βλέπεις είναι εκείνης της εποχής και δεν έμαθε ότι από τότε βγήκαν και άλλα synths 8)
Συγχωρεμενος... :P

και μια και κολοβάραγα σήμερα, 3 noiz header "κολοκυθόπιτες" by npap στα 1920...

npap_header-bg_001.jpg

npap_header-bg_002.jpg

npap_header-bg_002_glass.jpg

Ευχαριστώ σας όλους για τη συζήτηση και το beta test τα print screens αλλά και τις εξαίρετες προτάσεις npap, (που να σ' είχα πριν ενα μήνα).

Το πρόβλημα της εικόνας το έλυσα με μια απλή εντολή repeat-x. Θα επεξεργαστώ το αρχείο για να σβήνει. Later... ;D

Καλό είναι να βλέπεις με κάποιο τρόπο ότι έχεις νέο μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να μπείς σε ξεχωριστή οθόνη.
Δίπλα στα "Μηνύματα" εμφανίζεται ένας αριθμός π.χ. [1], όταν έχεις νέο μηνυμα. Αν δεν σου έχει ήδη ανοίξει pop-up πως έχεις μήνυμα, δηλαδή.

Αν πατήσω στο "Απαντήσεις" με πάει στην αρχή του Thread και όχι στην αμέσως επόμενη μετά την τελευταία απάντηση που διάβασα, και αυτό επίσης

(με) μπερδεύει
Δεν έχει αλλάξει καθόλου η συμπεριφορά της επιλογής αυτής.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το μόνο που μου έλειψε αμέσως είναι τα "Νέα Θέματα" και "Νέες Απαντήσεις" στα οποία δεν έχεις πρόσβαση από παντού
Λύθηκε κι αυτό νομίζω.

Οκ νομιζω οτι ηρθε στα ισα του ξανα το φορουμ.Ωραια

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back