Αναβαθμισμένο Noiz.gr interface.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 22K
Status
Not open for further replies.
λεπτομέρεια αλλά την αναφέρω... από την αγορά το logo του noiz δεν σε γυρίζει στην πρώτη σελίδα...

προσωπικά βέβαια θα ήθελα και το logo στην index σελίδα (και μόνο φυσικά) των αγγελιών, να με επαναφέρει στο noiz, μια και τις περισότερες φορές δεν το επισκέπτομαι ανεξάρτητα και η ματιά μου εκεί αποτελεί μέρος της περιήγησης στο μητρικό site...

Χμ... βλεπω οτι στα νεα θεματα πλεον συγκαταλεγονται και αυτα που δεχονται απαντησεις ασχετα με το ποτε ξεκινησαν(εκτος αν ηταν ετσι απο την αρχη και δεν το ειχα καταλαβει).

Πολυ καλυτερα, αλλα και παλι... :-\. Αν επισκεφτω ενα θεμα, τοτε διαγραφεται απο τα νεα θεματα, εκτος αν απαντησει καποιος. Αν δηλαδη θελησω να απαντησω λιγο αργοτερα, παλι θα το ψαχνω(αν δεν απαντησει κανεις αλλος). Στη σελιδα ''νεα θεματα'' λοιπον, βλεπουμε διαφορετικα θεματα ο καθενας. Αναλογα με το ποιο θεμα εχουμε επισκεφτει. Νομιζω οτι μια ''κοινη σελιδα'' θα βοηθουσε καλυτερα. Γενικα πιστευω οτι το προηγουμενο συστημα, οπου δηλαδη καθε θεμα που δεχοταν απαντηση παρουσιαζοταν πρωτο(σε ολους), μεχρι τη στιγμη που θα το εκτοπιζαν αλλα θεματα, ηταν το πιο δικαιο προς τα ιδια τα θεματα! Και αν γινει κι αυτο, γιατι να μην το βαλουμε και στην αρχικη...? :D

Δε με χαλαει το καινουργιο interface  :)

Αυτο που θα ηθελα να δω ομως ειναι ενα καλυτερο search engine.

Τα "νέα θέματα" στην πρώτη σελίδα δεν είναι ακριβής όρος. Δεν πρόκειται για νέα θέματα αλλά για νέες απαντήσεις.

Ακόμα πάντως δεν κατάλαβα το σκοπό της εμφάνισης δύο θρεντ στην πρώτη σελίδα - αν και προσπάθησα. Το προηγούμενο φόρματ ήταν σαφώς πρακτικότερο - αν και έλειπαν και από εκεί ορισμένες κατηγορίες θεμάτων.

Οντως, οι κατηγοριες ειναι στην ουσια ''νεες απαντησεις'' και ''νεες απαντησεις σε θεματα που εχετε συμμετασχει''.

Να ρωτησω κατι. Τα νυν ''νεα θεματα'' για ποσο θεωρουνται νεα? Γιατι βλεπω οτι διαγραφονται συχνα απο τον πινακα, χωρις να τα εχω επισκεφτει. Δηλαδη, οντως διαγραφονται αυτοματα, ή εκτοπιζονται απο τα νεα? Θα βολευε νομιζω περισσοτερο το δευτερο, γιατι εχω την εντυπωση οτι χανω καποιες απαντησεις. Καλυτερα δηλαδη, να μην υπηρχε περιπτωση να κλικαρω στα νεα θεματα και να μου βγαλει οτι δεν υπαρχουν. Ας ειναι εκει τα τελευταια που απαντηθηκαν ετσι κι αλλιως. Δηλαδη κατι σα την αρχικη σελιδα του προηγουμενου interface  ;D (Ξερω, τωρα σκεφτεστε ''κανε δικο σου forum και καν'τα οπως θες ;D)

Επισης κατι αλλο που το ειχα γραψει και στο τσατ ειναι οτι θα ηθελα να βλεπω τις νεες αγγελιες στην πρωτη σελιδα γιατι το GAS μου δεν ειναι τοσο σοβαρο ωστε να μπαινω στις αγγελιες και να ψαχνω καθε μερα για νεα πραγματα  ::)

Much better! Ευχαριστουμε! Αν, τωρα, εμπαινε στα fresh και μια επεξηγηση στο τελος καθε τιτλου που να λεει σε ποιον πινακα ειναι ποσταρισμενο το thread, ειμαστε αψογα. (Οκ, και ο διαχωρισμος των fresh σε music tech και noiz cafe  :D)

Ποτε θα επαναφερετε τα σχετικα θεματα κατω απο ενα θεμα,ε?????? ;D ;D ;D

Η αρχικη σελίδα δειχνει ωραία  8)

H μονη πραγματικα σοβαρη και σωτηρια αλλαγη που ειχε γινει στο φορουμ τους τελευταιους μηνες, ηταν οτι πλεον μπορουσες να μεινεις συνδεδεμενος στο φορουμ για μερες, και οχι για τον αστειο χρονο της μιας ωρας. Εδω και 2-3 μερες επανηλθαμε στο παλιο εκνευριστικο καθεστως της μιας ωρας. Οι επιλογες χρονου που μπορει να διαλεξει καποιος για να μενει συνδεδεμενος (Χωρις οριο, 1 ωρα, 1 μερα, 1 βδομαδα, 1 μηνας) απλα δεν δουλευουν. Ας το κοιταξει καποιος, ειναι πραγματικα εκνευριστικο να καθεσαι να παιδευεσαι να γραψεις ενα μεγαλο ποστ και ξαφνικα να το χανεις γιατι το οριο συνδεσης της μιας ωρας εχει ληξει.

Δοκίμασες να βάλεις "χωρίς όριο";

Αυτη η επιλογη ειναι η default επιλογη οποτε δεν χρειαζεται να το επιλεξω καν.

Το δοκίμασες όμως;

Δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτές τις ρυθμίσεις απο την αναβάθμιση και ούτε μου έχει παρουσιαστεί κάτι τέτοιο. Μήπως σβήνεις τα cookies στο browser;

Μα τι να δοκιμασω? Αφου ειναι ηδη προεπιλεγμενη αυτη η επιλογη, μ'αυτη κανω log in. Και σε μια ωρα με πεταει off. Θα δοκιμασω την 1 μερα να δουμε τι θα γινει...
chin2.gif

Οριστε, εκανα edit στο ποστ μου για να προσθεσω οτι δεν σβηνω τα cookies και με το που παταω "αποθηκευση" με πεταξε εξω. :P Λοιπον, αυτη τη φορα διαλεξα 1 μερα, αλλα, με το που βαζω τα στοιχεια μου και κανω log in, σε κλασμα δευτερολεπτου βλεπω να αλλαζει η επιλογη απο το 1 μερα στο 1 ωρα. ;D Ασχετο...

Σχετικά με το νόιζμποξ:

τα δικά μου μηνύματα είναι ορατά σε μένα, μόνο, όταν είμαι συνδεδεμένος.

Είναι κάτι που ίσχυε ανέκαθεν ή άλλαξε με την αναβάθμιση; Θα ήταν δυνατό να αλλάξει αυτή η ρύθμιση;

Επίσης, όπως έχω ξαναγράψει, μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα edit στο νόιζμποξ?

Ευχαριστώ!

:)

mustafank είπε:
Σχετικά με το νόιζμποξ:

τα δικά μου μηνύματα είναι ορατά σε μένα, μόνο, όταν είμαι συνδεδεμένος.
Οχι. Τα βλέπουν όλοι.
Επίσης, όπως έχω ξαναγράψει, μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα edit στο νόιζμποξ?
Οχι για την ώρα.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back