yameth είπε:Πω πω γκρίνια... ;D ;D ;D
Ορίστε έφυγε το λαχανί. Αυτά για σήμερα και πάω για ύπνο.
Αύριο με το καλό πάλι τα λέμε καλύτερα.
;D ;D ;D ;D έγραψες!cigaret13 είπε:Εμένα το λαχανί μ'αρέσει, αλλά μ'αρέσει και η Conchita οπότε...
Αχ τι μου θύμισες τώραμόνο εγώ ο γεροπαράξενος θέλω να γυρίσουμε στο καναρινί interface του 2006? ;D
Σωστό. Καλό είναι να βλέπεις με κάποιο τρόπο ότι έχεις νέο μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να μπείς σε ξεχωριστή οθόνη.geodimitri είπε:Τέλος θα μου άρεσε να βλέπω και τα προσωπικά μηνύματα όπως ήταν έτσι ώστε να βλέπω αμέσως εάν έχω νέο μήνυμα και να μη χρειάζεται να μπω στο "Τα μηνύματά μου".
+1. Βαραίνει την ανάγνωση και χάνει την σημασία της υπογράμμισης.TakisMasterKey είπε:Ένα πράγμα μόνο να πω, όχι underlined links![]()
Η διαδικασία για την τελική μορφή στη πρώτη σελίδα βρίσκεται σε εξέλιξη οπότε ζητούμε τη κατανόηση σας
Ευχαριστώ για την επισήμανση. Δεν έχω τόσο μεγάλη ανάλυση αλλά επίσης και το 98% των επισκεπτών. Πρέπει να λυθεί όμως. Ενα print screen θα το εκτιμούσα.sfaku είπε:Έπειτα υπάρχει ένα θέμα με τη σκουρόχρωμη φάσα με τη φωτογραφική σύνθεση. Η ίδια η σύνθεση αυτή δεν είναι άσχημη ιδέα, μου αρέσει. Επειδή όμως δουλεύω σε μεγάλη οθόνη και ανάλυση και με τα παράθυρα πάντοτε maximized ή σχεδόν maximized παρατήρησα κάτι που δεν ξέρω αν βλέπετε εσείς αλλά εμένα με ενοχλεί οπτικά: η φωτογραφική σύνθεση κόβεται πάνω δεξιά και αφήνει άσχημο κενό.
Εντύπωση μου κάνει, θα το ψάξω.Αν πατήσω στο "Απαντήσεις" με πάει στην αρχή του Thread και όχι στην αμέσως επόμενη μετά την τελευταία απάντηση που διάβασα, και αυτό επίσης
(με) μπερδεύει
Να ξέρατε τι είχε γραφτεί πριν τρια χρόνια όταν αφαίρεσα την υπογράμμιση... και σε διάρκεια κιόλας! ;Dόχι underlined links
Τέλος θα μου άρεσε να βλέπω και τα προσωπικά μηνύματα όπως ήταν έτσι ώστε να βλέπω αμέσως εάν έχω νέο μήνυμα και να μη χρειάζεται να μπω στο
"Τα μηνύματά μου".
Αυτά πάνε παρέα.Το μόνο που μου έλειψε αμέσως είναι τα "Νέα Θέματα" και "Νέες Απαντήσεις" στα οποία δεν έχεις πρόσβαση από παντού
Και μένα μου το κάνει έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει.sfaku είπε:Έπειτα υπάρχει ένα θέμα με τη σκουρόχρωμη φάσα με τη φωτογραφική σύνθεση. Η ίδια η σύνθεση αυτή δεν είναι άσχημη ιδέα, μου αρέσει. Επειδή όμως δουλεύω σε μεγάλη οθόνη και ανάλυση και με τα παράθυρα πάντοτε maximized ή σχεδόν maximized παρατήρησα κάτι που δεν ξέρω αν βλέπετε εσείς αλλά εμένα με ενοχλεί οπτικά: η φωτογραφική σύνθεση κόβεται πάνω δεξιά και αφήνει άσχημο κενό.