Να σου πω, παλιά τα είχα χωριστά μέχρι και τα 7, σε dual boot λειτουργικό. Από το 2020 που έβαλα τα 10, τα έκανα όλα σε ένα και θεωρώ τον εαυτό μου απαιτητικό χρήστη, ιδιαίτερα στα μουσικά (DAW, VST instruments και plugins). Με projects φορτωμένα, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, κανένα κόλλημα. Και το συγκεκριμένο λειτουργικό, όπως είπα, το χρησιμοποιώ πέντε χρόνια. Μάλιστα, είμαι και με ρυθμίσεις undervolting/pbo.Πάντως είναι έτσι και αλλιώς παρακινδυνευμένο να έχεις το ίδιο pc για ρόλο DAW /παιχνιδομηχανη / internet/social media browsing κτλ. Και δεν είναι θέμα υπολογιστικης ισχυος.
Κωστή προχώρα!!!Αλλαξα ψήφο.
Μιας και η Steinberg με έχει κρεμάσει με την υποστήριξη και δεν θα δουλέψω στο σπίτι.
Είπα να το κάνω.Προβολή συνημμένου 51756
Παίξε και ένα F12024 να δούμε αν τρώει μπλε οθόνη από τις αποσυνδέσεις σκληρών που λέει ο άλλος πάνω στο βίντεο λόγω της ενημέρωσης σε κάποιους controller.Όλα πήγαν τέλεια.
Καθαρή εγκατάσταση στον έναν από τους δύο nvme ssd δίσκους.
Τα plugins φορτώθηκαν πιο γρήγορα.
Η καρτα ήχου της Focusrite δουλεύει περίφημα με νέο πεδία στο set up της.
Είμαι 100% ικανοποιημένος.
Εργατοώρες 11.
Με δίκτυο wifi 445 Mbps
Τι πρόβλημα παρουσίασαν?2 φορες που τα έβαλα, μετα απο update έφαγα φόλα, οπότε εγκατέστησα 10 και τρέχω χωρίς ιδιαίτερα θέματα, αααν τα φτιάξουν ποτέ, θα το σκεφτώ.