Αναβάθμιση των Windows 10 σε 11 από το Windows Upgrade ή καθαρή εγκατάσταση? Η τελική ετυμηγορία.

Αναβάθμιση σε W11 ή Καθαρή Εγκατάσταση;

• Go for it, cos! Προχώρησα και εγώ σε αναβάθμιση και όλα μια χαρα! Από την πρώτη κιόλας μέρα!

• Κάνε καθαρή εγκατάσταση! Έτσι έκανα και εγώ και είμαι σίγουρος.

• Μείνε στα 10! Και ransomware να φας σε λίγο καιρό, έχεις τα backup. Σιγά! Λες και έχεις λίρες μεσα.

Results are only viewable after voting.
Φυσικα και επελεξα το 3!
Μενεις στα 10! Μεχρι να βγουν τα όποια... Επομενα!
Ειδικα αν το συστημα σου δουλευει ρολοϊ!
Τωρα αν καποιος, φοβαται κατι απο το σταματημα της υποστηριξης σε λιγο καιρο των 10, αν ψαχτει λιγο βαζει 10άρια Ltsc!
Υγ. Και εγω τα Pro εχω!
μπορώ να αλλάξω την άδεια με το κλειδί των LTSC? χωρίς νεα εγκατάσταση δηλαδή?

Θελει καθαρη εγγατασταση δυστυχως (γινεται και χωρις, αλλά ειναι αρκετα πιθανο να γινει, μεγαλο ανακατεμα μεσα στο συστημα με τα καινουρια & τα παλια αρχεια).
Ltsc Iso αρχειο, και μετα με Ρουφους ή οποιο αλλο προγραμμα χρησιμοποιεις σε φλασακι κλπ κλπ κλπ!
Αλλά αυτο θα δωσει μεγαλη παραταση στο συστημα, με ολες τις αναβαθμησεις & τη προστασια που (ισως μπορει να) χρειαζεσαι...!

Last edited:
Θελει καθαρη εγγατασταση δυστυχως.
Ltsc Iso αρχειο, και μετα με Ρουφους ή οποιο αλλο προγραμμα χρησιμοποιεις σε φλασακι κλπ κλπ κλπ!
Αλλά αυτο θα δωσει μεγαλη παραταση στο συστημα, με ολες τις αναβαθμησεις & τη προστασια που (ισως μπορει να) χρειαζεσαι...!
καλά κρασά.
Τότε ρίχνω τα 11. Δε δινω λεφτά για key άλλο.

Εγω σου το ειπα!!!!! μεινε οπως εισαι!
εκτος κι αν το pc ειναι αρκετα φορτωμενο / αργο, δεν το γραφεις αυτο ομως, το γραφεις;
να δουμε τι θα βγαλουνε μετα και αμα ειναι παμε ολοι μαζι σε Linux!!!!!!!!!! να τελειωνει η ιστορια!!!!!
κι εχουμε κι ενα virtual machine με Windows XP για τα ψηλά!!!!!!!!!!!!!!
🖥️💾🖥️💾🖥️💾

Εγω σου το ειπα!!!!! μεινε οπως εισαι!
εκτος κι αν το pc ειναι αρκετα φορτωμενο / αργο, δεν το γραφεις αυτο ομως, το γραφεις;
να δουμε τι θα βγαλουνε μετα και αμα ειναι παμε ολοι μαζι σε Linux!!!!!!!!!! να τελειωνει η ιστορια!!!!!
κι εχουμε κι ενα virtual machine με Windows XP για τα ψηλά!!!!!!!!!!!!!!
🖥️💾🖥️💾🖥️💾
Το PC είναι πάρα πολύ γρήγορο, άψογο σε όλες τις λειτουργίες του, τόσο στις μουσικές και στις εφαρμογές γραφείου όσο και στο video editing. Αποτελεί μια εξαιρετική παιχνιδομηχανή υψηλοτάτων επιδόσεων με πολύ ισχυρό επεξεργαστή και κάρτα γραφικών, άφθονη μνήμη RAM και 6 TB αποθηκευτικού χώρου σε SSD. Διαθέτει AIO υδρόψυξη και ανεμιστήρες με εξαιρετικότατες θερμοκρασίες, ενώ με ρυθμίσεις undervolting διατηρεί υψηλές συχνότητες, αποτελώντας ένα τέρας σταθερότητας. Με απασχολεί μόνο το θέμα των ενημερώσεων ασφαλείας προς το παρόν.

Δεν θέλω XP και Linux. Θέλω το μηχάνημα να συνδυάζει αυτό που έχω σε ένα, δηλαδή σταθερότητα στις μουσικές εφαρμογές, στα παιχνίδια και στις εφαρμογές γραφείου, και το έχω πετύχει με τα Windows 10 στον απόλυτο βαθμό. Ξέρω να παρεμβαίνω αν δω πρόβλημα και να κάνω διαγνώσεις στο software και στο hardware, άμα χρειαστεί, για να ξέρω τι να αλλάξω αν υπάρξει πρόβλημα, αλλά πρόβλημα δεν υπάρχει. Όλα πάνε τέλεια στο κτήνος μου με το απόλυτο airflow.
IMG_20250901_224540.jpg

"Δεν υπάρχει κόλλημα στον Παράδεισο"

Last edited:
Με Linux θα βρεθείς ξαφνικά σε μια πραγματικότητα που όλα αυτά που έχεις τώρα είτε δεν θα τρέχουν απλώς είτε θα τρέχουν προβλήματα αφού πρώτα έχεις γίνει εσύ ο ίδιος χάκερ για να τα κάνεις να τρέξουν... σκέψου τα windows σαν μπριτζόλα και το Linux σαν μπρόκολο

Το PC είναι πάρα πολύ γρήγορο, άψογο σε όλες τις λειτουργίες του! Δεν θέλω XP και Linux. Θέλω το μηχάνημα να συνδυάζει αυτό που έχω σε ένα, δηλαδή σταθερότητα στις μουσικές εφαρμογές, στα παιχνίδια και στις εφαρμογές γραφείου, και το έχω πετύχει με τα Windows 10 στον απόλυτο βαθμό...
Προβολή συνημμένου 51754
Καλα για τα XP ισως παρουμε λιγο περισοτερο χρονο για να δουμε αν θα τα βαλουμε (μαζι με αλλο λειτουργικο ή σκετα)!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλά, για τα Linux,,,,, μη τα αποκλειεις εχω να σου πω,,,
γιατι, Ναι μεν τωρα εχεις εναν υπολογιστη, υπερτουμπανο, αυτος ομως στηριζεται σε hard & se soft. Αν η εταιρια που, κυρίως ο περισσοτερος κοσμος αυτην επιλεγει για χρονια στο σοφτ κομματι, τα κανει μπαχαλο και σε επομενες εκδοσεις;;;;; τι θα κανουμε; θα μεινουμε με σταυρωμενα χερια;;;
πρεπει να τις εχουμε τις εναλλακτικες εγω πιστευω, κι ας μη τις χρησιμοποιησουμε!
αν καποιος διαφωνει να το γραψει!!!

Με Linux θα βρεθείς ξαφνικά σε μια πραγματικότητα που όλα αυτά που έχεις τώρα είτε δεν θα τρέχουν απλώς είτε θα τρέχουν προβλήματα αφού πρώτα έχεις γίνει εσύ ο ίδιος χάκερ για να τα κάνεις να τρέξουν... σκέψου τα windows σαν μπριτζόλα και το Linux σαν μπρόκολο
αμα ψηθει να τα βαλει, του το κανω εγω το σεταρισμα Τζαμπα.
Αρκει να με φιλοξενησει 1-2 μερες & να με αφισει να παιξω 10 μετρα στο Triton!!!!!

Έχω κάνει δεκάδες αναβαθμίσεις σε συστήματα από 10 σε 11, χωρίς clean install και δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό πρόβλημα. Συμπεριλαμβανομένου του δικού μου όπου έχω εγκατεστημένα και όλα τα μουσικά.

Όσον αφορά τα 10, πλην των θεμάτων ασφαλείας που ενδεχομένως να προκύψουν (καθότι θα τα κρατήσει πολύς κόσμος και όπως είναι φυσικό θα στοχευθούν λόγω απουσίας των security updates), σιγά σιγά θα αρχίσουν να προκύπτουν και θέματα ασυμβατότητας με καινούριες εκδόσεις εφαρμογών και προγραμμάτων. Όλα αυτά θα αργήσουν να εμφανιστούν βέβαια αλλά μένοντας κανείς στα 10 απλά παίρνει μια πίστωση χρόνου.

αμα ψηθει να τα βαλει, του το κανω εγω το σεταρισμα Τζαμπα.
Αρκει να με φιλοξενησει 1-2 μερες & να με αφισει να παιξω 10 μετρα στο Triton!!!!!
Δε θέλω Linux :mad: . Θέλω να τρέχουν όλα όπως τρέχουν στα Windows. Τα Windows 11 τα έχω στο γραφείο μου στη δουλειά μου. Για το σπίτι θέλω να δω τι θα κάνω και πότε τελικώς θα αποφασίσω να πατήσω το κουμπί του upgrade. Οι απόψης σας εξαιρετικές. Περιμένω και άλλες.

Πάρε ένα image backup όλους τους σκληρούς (ώστε να μπορείς αν χρειαστεί να τα επαναφέρεις στην τωρινή κατάσταση η και για... ψυχολογικούς λόγους) και προχωρά στην αναβάθμιση σε 11.

Πάρε ένα image backup όλους τους σκληρούς (ώστε να μπορείς αν χρειαστεί να τα επαναφέρεις στην τωρινή κατάσταση η και για... ψυχολογικούς λόγους) και προχωρά στην αναβάθμιση σε 11.
Μπορώ να αποσυνδέσω όλους τους άλλους σκληρούς και να πάρω image backup του λειτουργικού μόνο και να το κάνω. Για να μην παίρνω για όλους. Καλή ιδέα. Μάλλον αυτό θα κάνω.

Μπορώ να αποσυνδέσω όλους τους άλλους σκληρούς και να πάρω image backup του λειτουργικού μόνο και να το κάνω. Για να μην παίρνω για όλους. Καλή ιδέα. Μάλλον αυτό θα κάνω.

Ξέρω, έχω ξανακάνει. Εγώ κάνω με το easeus. Δε χρειάζεται να τους κάνω όλους, να κάνω 4,5 σχεδόν TB δεδομένων. Μόνο το λειτουργικό είναι επαρκές.

παει καιρος που εκανα αναβαθμιση απο 10 pro σε 11 pro αλλα κατι δεν πηγε καλα και αλλαξα και σκληρο δισκο.δεν θυμαμαι λεπτομεριες πανε κατι χρονια. εβαλα μεγαλυτερο που ηθελα και εκανα καθαρη εγκατασταση τα 11 pro και απο τοτε ολα καλα.νομιζω δεν ανοιγε καθολου και παλευα με το bios κτλ.

Αν και τα εχω πεί 1000 φορές....ας τα πω ακόμα μια.
ΠΑΙΡΝΕΙΣ έναν καινοιύργιο σκληρό (κόστος από 10 ευρώ ....μέχρι 100 - ανάλογα τον σκληρό σσυ) και σε αυτόν τον νέο σκληρό παίρνεις κλώνο τον ήδη υπάρχοντα.
Μετά στον ήδη υπάρχοντα σκληρό, βάλε ό,τι γουστάρεις.
Windows 11 ....ή ακόμα και 3,11.
Πειραματίσου άφοβα.
Αν σου κάνει το νέο λειτουργικό.....το κρατάς.
Αν όχι, κουμπώνεις τον παλίο σκληρό.
Ζούμε στην εποχή που με το gpt partition κουμπώνεις έναν σκληρό από το a pc στο b pc και παίζει.....και συζητάμε ακόμα αυτά τα πράγματα;

Ζούμε στην εποχή που με το gpt partition κουμπώνεις έναν σκληρό από το a pc στο b pc και παίζει.....και συζητάμε ακόμα αυτά τα πράγματα;
Θέλω να τα συζητήσουμε κι άλλο. :D Όμως δε βρίσκω τον λόγο να κρατήσω partition με τα windows 10 εφόσον στο θέμα με ανησυχούν οι ενημερώσεις ασφαλείας. Αν δεν πιάσει το upgrade, αναγκαστικά θα ρίξω τα 11. Άμα ήταν θα έμενα με τα 10 in the first place :D

Θέλω να τα συζητήσουμε κι άλλο. :D Όμως δε βρίσκω τον λόγο να κρατήσω partition με τα windows 10 εφόσον στο θέμα με ανησυχούν οι ενημερώσεις ασφαλείας. Αν δεν πιάσει το upgrade, αναγκαστικά θα ρίξω τα 11. Άμα ήταν θα έμενα με τα 10 in the first place :D
Έκανα upgrade σε 7 υπολογιστές με 10αρια σε 11, χωρίς κανένα πρόβλημα λοιπόν.

Έκανα upgrade σε 7 υπολογιστές με 10αρια σε 11, χωρίς κανένα πρόβλημα λοιπόν.
Το θυμάμαι ότι τα έχεις αναφέρεις όλα αυτά. Απλά for the psychology,😀 άνοιξα θέμα να μου πείτε, να ακούσω συμβουλές και άποψης. Θα πατήσω το κουμπί του upgrade οταν νιώσω δυνατός 🤣

Να ξέρετε όμως πως άμα δεν πετύχει και πρέπει να τα στήσω όλα ξανά θα πάω να κρεμαστώ σε μία ελιά στο κτήμα. Θα κάνω image τον σκληρό.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back