Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε μερικες προτασεις για καλυτερα μεγαφωνα,εχω τον blackstar ht-5 ministack αλλα δεν ειμαι 100% ευχαριστημενος με τα μεγαφωνα του.
Γιατί δεν δοκιμάζεις 1 άλλη καμπίνα;; Εγώ είχα παίξει τον Blackstar με μια 1χ12 κλειστή Mesa Boogie Recto καμπίνα και έμεινα εντυπωσιασμένος. Με 1χ10 μεγάφωνα μην περιμένεις και τον τρελό όγκο
Γιατί δεν δοκιμάζεις 1 άλλη καμπίνα;; Εγώ είχα παίξει τον Blackstar με μια 1χ12 κλειστή Mesa Boogie Recto καμπίνα και έμεινα εντυπωσιασμένος. Με 1χ10 μεγάφωνα μην περιμένεις και τον τρελό όγκο
Να ρωτησω κατι. Οσον αναφορα τις καμπινες που μπορεις να βαλεις στον ht 5 , ο θωμας λεει 1χ12 ή 4χ12. δηλαδη δεν μπορεις να βαλεις 2χ12 πχ? τελικα ειναι καλος ενισχυτης?εχει ποδοδιακοπτη? κανει για μεταλ? να τον αγορασω για χρηση στο σπιτι? αυτα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.