- Πόντοι
- 38
Τι λες αγορακι μου....dkall είπε:...και βεβαια οι πιο νοτιοι (τστσ Playloud ντροπη) θα θυμουνται την Dracon στον Πειραια και την Βικτωρια στην Νικαια (καθαροαιμη καρεκλαδικη disco ,που κατα λαικη απαιτηση αλλαξε σε fulltime ροκαδικο)
Στην Βικτωρια ημουν μελος Νο3 οταν εκανε το βιβλιο (αν θυμασαι), ακομα μαλλον εχω καπου την ασπρη κονκαρδα με το σημα που ειχανε (-με) τα μελη.
Στανταρ βιντεο Deep Purple- California Jam και μετα Skynyrd- Free Bird (live).
Πλακα πλακα η Βικτωρια ηταν η πρωτη (μαζι με την 7up-μετεπειτα Flash στο Π. Φαληρο) που μας ανοιξαν τα γκαβαδια και ειδαμε τους αγαπημενους μας καλλιτεχνες σε βιντεο.
Μολις γυρισα απο τη δουλεια και παω για υπνο, οι υπολοιπες αναμνησεις αυριο το πρωι.
Κωλοπαιδα με συγκινησατε
PS. Αμα το διαβασει αυτο ο Yameth μπορει να με διαφωτισει απο ΠΟΥ τον ξερω? Κατι μου λεει το (κανονικο) ονομα του....
Ρηγοπουλος (Π. Φαληρο) λεει τιποτε? Τοτε βεβαια ημασταν μια παρεα ολοι με τον Κωστα τον Καλημερη (τωρα Heaven), τον Τονυ τον Κονταξακη (τωρα κουμπαρο της Βανδη και κιθαριστα του Ρουβα) και τα αδερφια Ηλια και Αλεκο Παρασκευοπουλοι (drums και bass, μελη στην τοτε ΑΒ= Anna Vissi band και βεβαια Douglas)
Τελευταία επεξεργασία από moderator: