- Πόντοι
- 1,848
Ηταν γιατι δεν εγραφε στην...ουγια το καταλληλο ονομα. ;DHysplex είπε:Το προηγούμενο synth που έβγαλε με keys και σε αυτήν την τιμή (το monomachine με το keyboard) πάντως πήγε ακλαφτο..
Ηταν γιατι δεν εγραφε στην...ουγια το καταλληλο ονομα. ;DHysplex είπε:Το προηγούμενο synth που έβγαλε με keys και σε αυτήν την τιμή (το monomachine με το keyboard) πάντως πήγε ακλαφτο..
Ποιο άλλο συνθ ειναι των ιδιων προδιαγραφων, δεν μου έρχεται κανένα.Hysplex είπε:Η elektron βέβαια πάντα ήταν "boutique" synth manufacturer, αλλά οι συγκρίσεις με αλλά synths των ίδιων προδιαγραφών είναι προφανώς σε βάρος της.
Το προηγούμενο synth που έβγαλε με keys και σε αυτήν την τιμή (το monomachine με το keyboard) πάντως πήγε ακλαφτο..
Here we go.. again. (blofeld&dave smith αντιπροταση following. ;D )Waterfall-K είπε:Τι λογικοτατη ρε Neeq? ΤΖΑΜΠΑ ειναι!
Ενα 4φωνικο αναλογικο synth κατασκευης 2013 στα 1800€?? Εγω το περιμενα πανω απο 4 χιλιαρικα...
Η μόνη αντιπροταση του Dave Smith, είναι το Tempest, που χωρις πλήκτρα, κοστιζει 1800, και πάλι είναι αλλο όργανο.mamonu είπε:Here we go.. again. (blofeld&dave smith αντιπροταση following. ;D )
Χωρίς να θέλω να εισέλθω σε συγκρίσεις και μονο με βάση το ότι έχει 4voices , το dsi mophoX4 κοστίζει 1199 €. Αυτο είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα παραπάνω.neeq είπε:Ποιο άλλο συνθ ειναι των ιδιων προδιαγραφων, δεν μου έρχεται κανένα.
Η τιμή ειναι πάντως λογικότατη.
Δε νομίζω να σημαίνει κάτι. Ειναι εντελώς διαφορετικα οργανα.Hysplex είπε:Χωρίς να θέλω να εισέλθω σε συγκρίσεις και μονο με βάση το ότι έχει 4voices , το dsi mophoX4 κοστίζει 1199 €. Αυτο είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα παραπάνω.
Αυτο βέβαια μπορει να σημαίνει πολλα μπορει και τίποτα.
cyclops είπε:Και πάλι, αν το πάρουμε με το ...ζύγι, δηλαδή €/voice, δεν το συζητώ, εγώ προσωπικά πάω για Prophet 12. Συμφέρει όσο κανένα άλλο. ;D
Εγω το λεω, και αν θες πες μας γιατι ειναι ακυρο.Waterfall-K είπε:Μη πεταχτει παλι κανεις και γραψει τιποτα περι "κοστους κατασκευης" γιατι θα βαρεσουμε ενεσεις αμμοχαλικου. ;D
Οταν θα ευτυχησεις (ή θα δυστυχησεις...) να ασχοληθεις λιγο με το εμποριο, θα καταλαβεις πολλα περι τιμων και περι μυθων του στυλ "οτι πληρωσεις παιρνεις" ;D ;D και ελα μετα να συζητησουμε για κοστος κατασκευης και αλλα τετοια ωραια.neeq είπε:Εγω το λεω, και αν θες πες μας γιατι ειναι ακυρο.
Απλά διαφερει η προσεγγιση μας. Εγω πχ δε θα παραλληλιζα ποτέ ένα μουσικο όργανο με ενα περιφερειακό Η/ΥWaterfall-K είπε:δεν θες να το χωνεψεις, ειναι οτι ζουμε στον 21ο αιωνα πλεον, και αυτο σημαινει με απλα λογια οτι δεν μπορεις να πουλας σκληρο δισκο των 10MB στα....5500$
Που το ειδες ωρε Mamonu οτι εβγαλα "μουφα" το Elektron? :mamonu είπε:γιατι σωνει και καλα βρε Waterfall-K οτι δεν ταιριαζει στο τροπο σου το βγαζεις και λιγο
μουφα. περιμενεις workstation χαρακτηριστικα σε μη καταλληλα παραδειγματα.???
Ενταξει, τα περιφερειακα των υπολογιστων ή τους ιδιους τους υπολογιστες μπορουμε να τους πουλαμε σε νορμαλ τιμες επειδη δεν συγκαταλεγονται στα μουσικα οργανα. Ενω το μουσικο οργανο ε? Δεν παει να εχει τεχνολογια...ατμομηχανηςΕγω πχ δε θα παραλληλιζα ποτέ ένα μουσικο όργανο με ενα περιφερειακό Η/Υ![]()
Ενω τα διαφορετικά μουσικά όργανα, έχουν διαφορετικές χροιες μεταξύ τους. Για τους μουσικους, είναι πολυ σημαντικό πράγμα η χροια.Waterfall-K είπε:Ενω το μουσικο οργανο ε?
CarpeOmnious είπε:Ένα διφωνικό αναλογικό θέλω, όχι τίποτα περίεργο, να μπορώ να παίζω μείζονα-ελάσσονα ρε γμτ. Και να μην πάει πάνω από 500ε. Θέλω πολλά;