Analog Keys. Νέο synth απο την elektron

mamonu είπε:
δηλαδη τωρα θες να βαλω κατω απο το δεντρο...

και τα φωτακια απο τα modular?  ;D ;D
Πιο νορμαλ νομιζω ειναι να βαλεις το δεντρο πανω στο modular.
idea.gif

Waterfall-K είπε:
Πιο νορμαλ νομιζω ειναι να βαλεις το δεντρο πανω στο modular.
idea.gif
βρηκα τι θα κανω. Σας παρουσιαζω το φωτο αριστουργημα μου...

elektrons & ομίχλη  ;D

IMG_0631.JPG

Ετσι ηταν το δωματιο μου ως τα μεσα του 2007. Μετα εκοψα το τσιγαρο και καθαρισε το τοπιο... ;D

mamonu είπε:
βρηκα τι θα κανω. Σας παρουσιαζω το φωτο αριστουργημα μου...

elektrons & ομίχλη  ;D
Με iphone έβγαλες τη φωτογραφία και είναι τόσο τέλεια; ;D ;D ;D ;D ;D

ipad με λερωμενο φακο και στην ακρη πανω... δαχτυλακι μεσα στο φωτογραφικο πλανο

skills οχι αστεια πραγματα  ;D

mamonu είπε:
ipad με λερωμενο φακο και στην ακρη πανω... δαχτυλακι μεσα στο φωτογραφικο πλανο

skills οχι αστεια πραγματα  ;D
Ή είσαι καλλιτέχνης ή δεν είσαι. ;D

Αν έχει sequencer τύπου elektron (που γιατι να μην έχει), και με τα πλήκτρα του να μπορείς να γράφεις on the fly φράσεις, τότε μάλλον μιλάμε για το dream οργανο μου ;D

Δυστυχως ομως θα αργήσω πολύ να μαζεψω τα χρήματα, μετα την αγορα του πιάνου, οπότε με βλέπω με κανα microbrute να χαζοπαίζω ;D

Στάθηκα στην αναφορά που κάνει στο sequencer, που εκτός,απο τα parameter locks μπορείς να έχεις διαφορετικό preset σε κάθε step!

Nice!!

Hysplex είπε:
Στάθηκα στην αναφορά που κάνει στο sequencer, που εκτός,απο τα parameter locks μπορείς να έχεις διαφορετικό preset σε κάθε step!

Nice!!
Αυτο νομιζω το έκανε και σε αλλα μοντελα (ή στο Α4 μονο?). Είναι όντως απίστευτη λειτουργία. Τι να πω, είναι ζημιά λίγο τα elektron

Παντως το βιντεο δεν παιζεται. Χαλια μαυρα. Αλλα προς το παρον ειναι το μοναδικο.
eyeroll.gif

neeq είπε:
Αυτο νομιζω το έκανε και σε αλλα μοντελα (ή στο Α4 μονο?). Είναι όντως απίστευτη λειτουργία. Τι να πω, είναι ζημιά λίγο τα elektron
Αλήθεια? δεν το ήξερα!

Εγω έχω το machinedrum και ήξερα μονο για τα parameter locks και δεν είχα διαβάσει ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα και στο A4!

Συνεπώς το λάθος δικο μου..

Μαλιστα....... 8)

Κατω απο το δικο μου δεντρο ποιος θα μου το φερει???  ;D ;D ;D ;D

Η elektron βέβαια πάντα ήταν "boutique" synth manufacturer, αλλά οι συγκρίσεις με αλλά synths των ίδιων προδιαγραφών είναι προφανώς σε βάρος της.

Το προηγούμενο synth που έβγαλε με keys και σε αυτήν την τιμή (το monomachine με το keyboard) πάντως πήγε ακλαφτο..

Trending...

Νέα θέματα

Back