Ποια δυο τραγουδια θα θελατε να ειχατε γραψει εσεις?

samy paraga είπε:
Δάσκαλε της εναλλακτικής, θέλω να πάρεις θέση, δεν είναι δυναμόν επειδή εγώ έβαλα τα κλάματα, να με αποκαλείς ασταθή και το συνάδελφο να τον περνάς στο ντούκου λαίμαι.

Πάρε θέση δάσκαλε, όσο είναι καιρός ;D ;D ;D

Αν πάντως σε παίρνουν τα ζουμιά με τον κυρΑντώνη, μην τυχόν και βάλεις να ακούσεις αυτό που έκανα post, γιατί σε βλέπω να πέφτεις από κάνα μπαλκόνι  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Δάσκαλε της εναλλακτικής, θέλω να πάρεις θέση, δεν είναι δυναμόν επειδή εγώ έβαλα τα κλάματα, να με αποκαλείς ασταθή και το συνάδελφο να τον περνάς στο ντούκου λαίμαι.

Πάρε θέση δάσκαλε, όσο είναι καιρός ;D ;D ;D
Για τον μπασίστα ανησυχώ...ο συνάδελφος δεν τον χρησιμοποιεί...ενώ εσύ...τον ποτίζεις συνέχεια :P :D

Ξέχασα να προσθέσω 2ο τραγούδι!!

Θα ήθελα πάααααααρα πολύ να γράψω αυτό το τραγούδι.Όλη η ιδιοφυΐα του Buckethead συγκεντρωμένη σε 4 λεπτά.Στα lives το παρουσιάζει ακόμα καλύτερα! 8)

Αν ήταν μόνο 2 αυτά που θα ήθελα να είχα γράψει είναι σίγουρα το

Ritchie Kotzen - Fooled Again

και το

Led Zeppelin - Stairway to Heaven

φυσικά θα ήθελα να είχα γράψει καμιά 4-5 δίσκους των Floyd, τον πρώτο Van Halen, το πρώτο Malmsteen, το Crystal Planet του Satriani και και και... Αλλά και μόνο να ήμουν κάπου εκεί να άλλαζα χορδές και να άνοιγα τις μπύρες θα μου έφτανε.

Γουσταιρνω

Tζιμπουρ που την εριξε την θαντεροκουλτουρια του.. :-*

και Λορδος Γκουμη που εριξε την αγαππημενη ΓουορενΧεινζιά μου... :-*

Τραγικα δυσκολο ερωτημα,επιλογη της στιγμης μιας και  αυριο θα ελεγα άλλα:

Το πιο ''υποτιμημενο'' χαρντ ροκ αριστουργημα(θα το  πιστευω και αυριο)

Και αυτη η  ελληνικια  σουπα 

http://www.youtube.com/watch?v=W9yf085AusA

Ποπο Σταύρο...τι απίστευτη ροκιά αυτή των Thunder!!! :o

Πρέπει να τους τσεκάρω οπωσδήποτε. :)

geodimitri είπε:
Ποπο Σταύρο...τι απίστευτη ροκιά αυτή των Thunder!!! :o

Πρέπει να τους τσεκάρω οπωσδήποτε. :)
Καντο.

Η πιο υποτιμημενη hard rock μπαντα ever με απιστευτες συνθεσεις και τον καλυτερο  εναν απο  τους καλυτερους τραγουδιστες που πατησαν το ποδι  τους στον πλανητη... ;)

To I want you του Elvis Costello (μην με ρωτήσετε γιατί, άγνωστο) και το When the levee breaks των Led Zeppelin (για προφανείς λόγους)...

R U Ready?

I 'm a-liitle deaf as I told u early on

from years of f***ing punk rocking...

και το original 45άρι για να το πάρεις μαζί άμα είσαι ναυαγός!

http://www.youtube.com/watch?v=nncWCvrWRrc

αν και όπως λέει ο ανεβαστήρας:

... in the way I see it today, some 35 years later.

Even though I suppose there won't be many persons to listen to this. Thanks for being one of them ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back