και όμως...θα ήθελα σαν τρελλός να έχω σκεφτεί μία στροφή από το "Secret Story" του Metheny...ή απλά να ήμουν κάπου δίπλα όταν έκαναν τις τελικές πρόβεςaudiokostas είπε:Μου μεινε ο Μάραθος με τα μπεκ :-X ;D ;D
Εσύ δεν ήσουν στη λίστα Λαγκάρντ? ;DJazzjoker είπε:Για τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων:
trolley είπε:
Ε λοιπόν, σήμερις, θα ήθελα να είχα γράψει αυτό, στίχους και μουσική.trolley είπε:
Τον αδελφό του...σαν τραγουδιστή και μπασίστα?samy paraga είπε:Βεβαίως ο Μικρούτσικος σαν άνθρωπας με χαλάει εντελώς, αλλά σα μουσικός, όλο και κάτι έχει προσφέρει.
;D ;D ;Dmarathon είπε:Τον αδελφό του...σαν τραγουδιστή και μπασίστα?:-*
Σε κόβω για ψυχολογικά ασταθή....να το κοιτάξεις!!! ;D ;D...μη χάσουμε και το μπασίστα!!!samy paraga είπε:Έβαλα τα κλάματα και κοίταγα τη θάλασσα .
Λες ε? Κάτσε μη κολλήσω αστάθεια το μπασίστα, άκυρος ο Κυρ Αντώνης, θα ήθελα ταύτο λαίμαιmarathon είπε:Σε κόβω για ψυχολογικά ασταθή....να το κοιτάξεις!!! ;D ;D...μη χάσουμε και το μπασίστα!!!
Δάσκαλε της εναλλακτικής, θέλω να πάρεις θέση, δεν είναι δυναμόν επειδή εγώ έβαλα τα κλάματα, να με αποκαλείς ασταθή και το συνάδελφο να τον περνάς στο ντούκου λαίμαι.manosx είπε:Αν όμως είχα γράψει κάτι τέτοιο, αν μπορούσα έστω και μόνο αυτό, αυτόματα ο αέρας και το φαί που κατανάλωσα στη ζωή μου δε θα είχε πάει χαμένο, και στην άλλη ζωή ευχαριστημένος θα ήμουν![]()