Αν δεν κάνει η Αλεξάνδρα καριέρα ....

fusiongtr

Φάσιον ο Παλαιοχορδίτης
Πόντοι
4,208
Θεωρώ ότι αυτό το κορίτσι είναι χαρισματικό.

Έχει πραγματικά όλο το πακέτο.

Φωνάρα, λάμψη, κίνηση, έκφραση, επικοινωνία, μεταδοτικότητα, χαμόγελο, θεατρικότητα, πατέρα μουσικό, τα πάντα.

Ειλικρινά αν δεν κάνει αυτή καριέρα, δεν ξέρω ποιός μπορεί να κάνει.

Και είναι (ναι) μόνο 14 χρονών ακόμα (κι ας φαίνεται πολύ ωριμότερη από την ηλικία της).

fusiongtr είπε:
Θεωρώ ότι αυτό το κορίτσι είναι χαρισματικό.

Έχει πραγματικά όλο το πακέτο.

Φωνάρα, λάμψη, κίνηση, έκφραση, επικοινωνία, μεταδοτικότητα, χαμόγελο, θεατρικότητα, πατέρα μουσικό, τα πάντα.

Ειλικρινά αν δεν κάνει αυτή καριέρα, δεν ξέρω ποιός μπορεί να κάνει.

Και είναι (ναι) μόνο 14 χρονών ακόμα (κι ας φαίνεται πολύ ωριμότερη από την ηλικία της).

Δεν το είδα, δεν παρακολουθώ, αλλά σε εμπιστεύομαι.

Πατάω συμφωνώ και θα ακούσω μετά.

fusiongtr είπε:
μετά το survivor.

Είναι ΣΟΒΑΡΑ τα πράγματα στην ομάδα των ....... ΔΙΑΣΗΜΩΝ.

Είμαι προσηλωμένος εκεί τώρα.

Έχω αγωνία. Αυτά ειναι προβλήματα φίλε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Η κοπέλα έχει ταλέντο αλλά αυτή η μανιέρα που βγάζουν πια όλες οι τραγουδίστριες στην Ελλάδα συμπεριλαμβανομένης και της Αλεξάνδρας, αυτό το fake "πόσο μαύρη τζαζοτραγουδίστρια είμαι πια..." έχει πάψει να είναι κουραστικό και έχει γίνει αηδιαστικό.

Πραγματικά δεν μπορώ πλέον να ακούσω ελληνίδα τραγουδίστρια να τραγουδάει αγγλικό στίχο.

Σόρρυ για το λίγο άσχετο.

Συνεχίστε.

RayDTutto είπε:
Η κοπέλα έχει ταλέντο αλλά αυτή η μανιέρα που βγάζουν πια όλες οι τραγουδίστριες στην Ελλάδα συμπεριλαμβανομένης και της Αλεξάνδρας, αυτό το fake "πόσο μαύρη τζαζοτραγουδίστρια είμαι πια..." έχει πάψει να είναι κουραστικό και έχει γίνει αηδιαστικό.

Πραγματικά δεν μπορώ πλέον να ακούσω ελληνίδα τραγουδίστρια να τραγουδάει αγγλικό στίχο.

Συνεχίστε.
Κοίτα Ray, δεν είναι άσχετο.

Επειδή κάτι γνωρίζω γι' αυτήν, λατρεύει τα musical (είχε μάλιστα ρόλο στο "η μελωδία της ευτυχίας" στο θέατρο ένα με ενάμιση χρόνο πριν, στα 12-13 της), και έχει πάρει πολλά από την αγάπη του πατέρα της για την Jazz και τα latin (είναι ο σαξοφωνίστας των "καλού κακού" και παίζει sax στο πρώτο βίντεο).

Ένας από τους λόγους που με κάνει να πιστεύω σ' αυτήν (και δεν είμαι "εύκολος" πίστεψέ με) είναι ότι δεν είναι fake.

Τα γουστάρει αυτά. :)

Τώρα θα μου πεις ότι με αυτό το είδος στην Ελλάδα .... δεν ζεις.

Οπότε την φαντάζομαι σε ελληνική ποπ μουσική (τι άλλο).

Δεν βλέπω όμως κανένα λόγο (αν το θέλει και η ίδια και δεν κάνει λάθος κινήσεις) να μην κάνει καριέρα στην Ελλάδα.

Όπως δεν βλέπω (στον χώρο αυτό) και πολλούς καλύτερους από αυτήν.

Και είναι ακόμα 14.

Θα δείξει.

Εγώ πάντως της το εύχομαι ολόψυχα. :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
RayDTutto είπε:

Συνεχίστε.
Ray σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο. Είνια πιο εμφανές στo voice. Εκεί όλες πια την είχαν δει μαύρες. Εδώ με αυτή την κοπελίτσα δε το παρατήρησα τόσο πολύ αλλά να σας πω την αμαρτία μου δε μου άρεσε πολυ.

Κάτι που έχουν παρελάσει στρατιές και στρατιές διαγωνιζόμενων τόσα χρόνια, κάτι που υπάρχει έτσι κι αλλιώς ένας κορεσμός στο χώρο, πλέον πρέπει να δω κάτι εξωφρενικό για μου κινήσει την περιέργεια.

Δε λέω ότι η δεν είναι καλή αλλά δε με συνεπήρε.

Επίσης όταν ακούω "καριέρα στην ελλάδα" μου έρχονται ανάμεικτα συναισθήματα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προσωπικα την βαζω στην κατηγορια "nice but nothing to write home about" τετοιες φωνες ειναι a dime a dozen σε ολα τα αμερικανικα talent shows & στα ελληνικα  talent shows εχουμε επισης ακουσει τετοιου επιπεδου φωνες....πολλακις

Επισης κατι δεν παει καλα με το φραζαρισμα της και την ΠΡΟΦΟΡΑ της ,προβλημα για καποιον που τραγουδαει αγγλικα (ή ΑΥΛΙΚΑ οπως λεει και ο 4χρονος γιος μου  ;D)

Ρε τοσοι τραγουδιαρηδες κ εμεις ψαχνουμε φωνη 1 χρονο!!!! ;D

Φιούζιε, είσαι καψούρης.

Ρε τρελέ, κανένα κοριτσάκι 14 χρονών δεν ξέρει τι του αρέσει να κάνει στη ζωή του. Το μόνο που του αρέσει είναι ο χαβαλές των τηλεοπτικών μέσων, να την χτενίζουν, να γουστάρουν και να ζηλεύουν οι φίλες της και να είναι υπερήφανος ο μπαμπάς (δυστυχώς, όχι για καλούς βαθμούς στο σχολείο, αλλά για μαλακίες).

Γιατί μαλακίες; Διότι ουδείς χρειάζεται μία ελληνίδα αοιδό ξένων τραγουδιών, εκτός από την ελληνική τηλεόραση - και αυτό δεν το λες "καριέρα", όπως και αν το κοιτάξεις.

Επειδή γενικώς απορρίπτω την ένταξη ανηλίκων στο τηλεοπτικό τοπίο (φαίνεται, ε;) δεν κάνω τον κόπο να πατήσω ούτε το play, της εύχομαι πλήρη αποτυχία στο σώου και τάχιστη επιστροφή σε μαθητικά καθήκοντα, όπου εκεί της εύχομαι ένα μάστερ, το συντομότερο δυνατόν.

trolley είπε:
Επειδή γενικώς απορρίπτω την ένταξη ανηλίκων στο τηλεοπτικό τοπίο (φαίνεται, ε;) δεν κάνω τον κόπο να πατήσω ούτε το play, της εύχομαι πλήρη αποτυχία στο σώου και τάχιστη επιστροφή σε μαθητικά καθήκοντα, όπου εκεί της εύχομαι ένα μάστερ, το συντομότερο δυνατόν.
Σημαντικό point. Συμφωνώ 100%

Γιατί μαλακίες; Διότι ουδείς χρειάζεται μία ελληνίδα αοιδό ξένων τραγουδιών, εκτός από την ελληνική τηλεόραση - και αυτό δεν το λες "καριέρα", όπως και αν το κοιτάξεις.
+1000

+2000

trolley είπε:
Φιούζιε, είσαι καψούρης.

Ρε τρελέ, κανένα κοριτσάκι 14 χρονών δεν ξέρει τι του αρέσει να κάνει στη ζωή του. Το μόνο που του αρέσει είναι ο χαβαλές των τηλεοπτικών μέσων, να την χτενίζουν, να γουστάρουν και να ζηλεύουν οι φίλες της και να είναι υπερήφανος ο μπαμπάς (δυστυχώς, όχι για καλούς βαθμούς στο σχολείο, αλλά για μαλακίες).

Αυτά τα ολίγα, τα υπογραμμισμένα

trolley είπε:
Όχι βέβαια, αλλά εξεπλάγην.

Θα διαφωνήσουμε, άλλη 'μέρα...

:)
και γιατί εξεπλάγης?

γενικά δεν θα έλεγα ότι διαφωνώ με τα λεγόμενά σου....

(μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια...)  :P

και ο Νικόλας συμφωνεί....

(μήπως κερδίζουμε και κατι τίς?  ;D )

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνεις καριέρα Ελλάδα με ξένο ρεπερτόριο.

Στο άμεσο και εγγύς μέλλον, το μόνο που παίζει βιοποριστικά στην ημεδαπή είναι ελαφρολαϊκό και δημοτικό το καλοκαίρι στα πανηγύρια.

Την ίδια στιγμή, για όσους (όπως ο υπογράφων) παρακολουθούν αντίστοιχα σόου στο εξωτερικό, θα ξέρουν ότι οι φωνάρες ΚΑΙ με σκηνική παρουσία ΚΑΙ με την δική τους γλώσσα είναι όντως δέκα στον παρά που είπε και ο Νίκος.

Το Junior έχει αρκετά ταλεντάκια τα οποία μετά από το έτος της "φήμης" και αναγνωρισιμότητας θα πέσουν κατά πάσα πιθανότητα στην αφάνεια (η μηχανή του κιμά θα ασχολείται με άλλα "ταλέντα" τότε) και χωρίς καμία επαγγελματική ψυχολογική βοήθεια (που δεν έχει η εκπομπή), ουέ και αλίμονο στους γονείς.

Έχει και άλλες καλές φωνές το Junior (τις οποίες συμπαθώ και λίγο παραπάνω) αλλά ...... οκ, μέχρι εκεί.

Η συντριπτική πλειοψηφία των κριτών / coach, όπως και σε ΟΛΑ τα Ελληνικά σόου, είναι για τον πέοντα τουβλάχιστον και μάλλον κακό κάνουν στα παιδιά.

Καλή τύχη να χουν αλλά θέλει πολύ από αυτή μαζί με τη δουλειά, τον ατζέντη και το ταλέντο ....

Πρώτα όμως τα μαθήματα λέω γω και μετά για χόμπυ καλό είναι και το  τραγουδάω / παίζω.

Ειρήσθω εν παρόδω, το διορθωτήρι "κάηκε" στο 1:36  ;)

Και μη μου πείτε ότι δεν βάζουν. Το ξέρω ότι βάζουν ....  8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back