Αμερικανικά οργανα , πάρτε τώρα που υπάρχει στοκ γιατί σε λίγο.....

Εγώ δεν αμφισβητώ ότι έπαθε ή το βασικότερο ότι και τώρα θα πάθει.
Άλλωστε και ο ίδιος το είπε ότι στην αρχή θα χει "pain", και για τους Αμερικάνους.
Το θέμα είναι ότι θα γίνει κάνα μπαμ , και θα τρέχουμε όλοι.
Σαφώς, αλλά περισσότερο από όλους θα τρέχουν οι Αμερικανοί θα καταστραφούν περισσότερο και από τους Βρετανούς με το Brexit.
You can't unring a bell my friend .

Αν βαρεσει δασμούς στην ΕΕ προετοιμάσου για ένα άμεσο 5% κάτω το συνολικό ΑΕΠ....στην Ευρώπη και 8% στις ΗΠΑ (περισσότερο σε εμάς φυσικά που είμαστε τα ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ τους και η πρώτη δαπάνη που θα κόψουν μια και είμαστε χώρα με χαμηλού οικονομικού επιπέδου τουρίστες οι οποίοι θα είναι και οι πρώτοι που θα χτυπηθούν, τα πλούσια φιλαράκια του Τραμπ τη λίμνη Κόμο και το Μόντε Κάρλο δεν θα τα κόψουν πάντως...)

Κύριοι σας διαβεβαιώ ότι δεν συντρέχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας. Όλα θα εξελιχθούν εύρυθμα και ομαλά...
Ενδεχομένως να υπάρξουν μερικές μικρές... αναταράξεις που θα περιπλέξουν λιγάκι την κατάσταση, αλλά stay calm and enjoy the ride. 😄

Κύριοι σας διαβεβαιώ ότι δεν συντρέχει ο παραμικρός λόγος ανησυχίας. Όλα θα εξελιχθούν εύρυθμα και ομαλά...
Ενδεχομένως να υπάρξουν μερικές μικρές... αναταράξεις που θα περιπλέξουν λιγάκι την κατάσταση, αλλά stay calm and enjoy the ride. 😄

Θα γίνει του σορταριΖματος το κάγκελο ακόμα και τα δικά μας χαλια του 15 θα φαίνονται ανέκδοτο...

Θα γίνει του σορταριΖματος το κάγκελο ακόμα και τα δικά μας χαλια του 15 θα φαίνονται ανέκδοτο...
Ακριβώς... Μόνο που στη δική τους περίπτωση θα είναι... killing joke.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα χάλια τους θα γίνουν γενικότερα χάλια και μια Lehman Brothers ήταν αρκετή σε αυτή τη ζωή. Δεν μιλάμε να γίνει κάνα υπερ-σορτάρισμα/ Κούγκι, να μην βρίσκουμε την πόρτα να την κοπανήσουμε...
Αφτά βλέπω και νομίζω ότι θα δηλώσω συμμετοχή στο μεγαλεπήβολο project του Elon για μετεγκατάσταση στον "κόκκινο" πλανήτη 😄

Ένα κατατοπιστικό βίντεο από τη Wall Street Journal που θεωρείται αντικειμενική, ούτε με τους δημοκρατικούς ούτε με τους ρεπουμπλικάνους... Και από ότι λένε ούτε για κτηματομεσίτης δεν κάνει ο Τραμπ

Ξέρει κάποιος να μας πει τι δασμοί υπάρχουν σήμερα απο τις δυο πλευρές (ΕΕ - ΗΠΑ);
Τι έχουμε εμείς σήμερα στα αμερικάνικα και τι αυτοί στα ευρωπαικά;
Μήπως ξέρω ´γω τους ρίχνουμε και θέλουν να πατσίσουν;

Last edited:
Ξέρει κάποιος να μας πει τι δασμοί υπάρχουν σήμερα απο τις δυο πλευρές (ΕΕ - ΗΠΑ);
Τι έχουμε εμείς σήμερα στα αμερικάνικα και τι αυτοί στα ευρωπαικά;
Μήπως ξέρω ´γω τους ρίχνουμε και θέλουν να πατσίσουν;
Δεν το ξέρω αυτό που ρωτάς αλλά ξέρω ότι η ΕΕ εξάγει στην Αμερική πολλά αγαθά αλλά δεν εισάγει από εκεί σχεδόν τίποτα σε υλικό αγαθό. Ο Τραμπ νομίζει ότι οι Ευρωπαίοι δεν γουστάρουν τους Αμερικάνους γιαυτο δεν αγοράζουν αμερικάνικα και όχι γιατί τα αμερικάνικα προϊόντα δεν είναι ανταγωνιστικά ή είναι ακόμα και ακατάλληλα για την ευρωπαϊκή αγορά (τεράστια αναξιόπιστα αυτοκίνητα, τρόφιμα από πολτούς κτλ)

Τα έσοδα που έχουν οι ΗΠΑ από την Ευρώπη είναι από τις δραστηριότητες των αμερικανικών εταιριών που ελέγχουν το ίντερνετ, γιαυτο υποθέτω ότι αν εφαρμόσει κάποια αντίποινα η ΕΕ θα είναι στις εταιρείες του ίντερνετ και της τεχνολογίας και μάλλον θα πάρει η μπάλα και τις αμερικάνικες κιθάρες που είναι αμελητέα ποσότητα αλλά μας ενδιαφέρει

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back