American Idol

Στο Greek idol ΔΕΝ θα περνούσε στην επόμενη φάση :P

Καταπληκτικός :)

Φυσικά και ΔΕΝ θα περνούσε στην επόμενη φάση του GREEK IDOL....

....αφού δεν έχει το......."πακέτο"

...Εκπληκτικός ο νέος!

ποσο μακρια ειμαστε μουσικα σε σχεση με του αμερικανους......

σε σχεση με ελληνικα ποπ ιντολ κτλ....

ποιο GREEK IDOL ρε παιδιά?????εδώ έχουμε για κρητή την Κοκκίνου κι εκεί έχουν τον STEVEN TAYLER!!ούτε η παραμικρή δυνατότητα συγκρισης  :P ο τυπάς πάντως πολύυυ καλός!!  ;D

Απιστευτο βιντεο

Ευχαριστω Jazz.

Ο τυπος στην Ελλαδα θα ...τον εκοβαν μονο γιατι  ...εχει μουσι..και το μουσι ειναι μπαναλ..

greekdrums είπε:
ποσο μακρια ειμαστε μουσικα σε σχεση με του αμερικανους......

σε σχεση με ελληνικα ποπ ιντολ κτλ....
Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Από όποια πλευρά κι αν το δεις.

Πρώτον, αυτού του είδους η μουσική είναι στο αίμα τους.

Έπειτα, μιλάμε για άλλα budget, πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό και κοινό, πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία στο στήσιμο τέτοιων shows κλπ κλπ κλπ.

Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την μουσική και άνθρωποι που αγαπούν την life style τηλεόραση και την μαρκίζα. Μπορείτε να φανταστείτε που ανήκουν οι δικοί μας.

Θεός ο παλληκάρης....

theoctapus είπε:
Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την μουσική και άνθρωποι που αγαπούν την life style τηλεόραση και την μαρκίζα. Μπορείτε να φανταστείτε που ανήκουν οι δικοί μας.

Θεός ο παλληκάρης....
+ 100000000000000000000000000000000000

εκει βρισκεται το προβλημα..

Για αυτο και βαζουν ασχετους ψευτοσκηνοθετες και τηλεοπτικες περσονες με το ενα ματι στην τηλεθεαση για κριτες.

pkole είπε:
Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.
που τα ειδες τα ανομοια.Συμφωνω στο οτι αυτο το ειδος ειναι στο αιμα τους.

Αλλα εγω μιλαω για τη σοβαροτητα-και τη μελετη.οχι παιρνω ενα μικροφωνο επιδει οι φιλοι μου ειπανα εχω φοναρα(οχι οτι δε εχει και εκει σουργελα....)

ουτε στο θεμα του πλυθισμου συνφωνω γιατι αν δεις στη ελλαδα οι κυπραιοι μας εχουν βαλει γιαλια που ειναι πολυ λιγοτεροι απο εμας.και δε ειναι θεμα ταλεντου θεμα μελετης ειναι.οσον αφορα το στησημο των show δε με ενδιαφερει το θεμα ειναι ποιος εχει να πει κατι

greekdrums είπε:
που τα ειδες τα ανομοια.Συμφωνω στο οτι αυτο το ειδος ειναι στο αιμα τους.

Αλλα εγω μιλαω για τη σοβαροτητα-και τη μελετη.οχι παιρνω ενα μικροφωνο επιδει οι φιλοι μου ειπανα εχω φοναρα(οχι οτι δε εχει και εκει σουργελα....)

ουτε στο θεμα του πλυθισμου συνφωνω γιατι αν δεις στη ελλαδα οι κυπραιοι μας εχουν βαλει γιαλια που ειναι πολυ λιγοτεροι απο εμας.και δε ειναι θεμα ταλεντου θεμα μελετης ειναι.οσον αφορα το στησημο των show δε με ενδιαφερει το θεμα ειναι ποιος εχει να πει κατι
Ανόμοια είναι.

Σα να παίζω μαντινάδες εγώ κι ένας κρητικός  ;D

Οι Κύπριοι που "μας έχουν βάλει τα γυαλιά" (που πολύ αμφιβάλλω) δεν μπορούν να συγκριθούν με τους Αμερικάνους.

Το ταλέντο και η μελέτη είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες αρκεί να ξεκινάμε από το ίδιο σημείο.

Εκτός απο τον καταπληκτικό νέο ας θυμηθούμε αυτή την κοματάρα!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back