- Πόντοι
- 2,368
Είχε τους Fender Noiseless N3, και τώρα φοράει τους DiMarzio Twang Kingsποιους είχε και ποιους dimarzio της έβαλες?
Είχε τους Fender Noiseless N3, και τώρα φοράει τους DiMarzio Twang Kings
Έχω μια Elite Tele με έβενο ταστιέρα, πολύ ωραία κιθάρα , ζωντανή και οι μαγνήτες μια χαρά ειδικά στα καθαρά που συνήθως οι noiseless υποφέρουν και εντελώς αθόρυβοι.
Το μπράτσο απλά ΟΝΕΙΡΟ
Του 2000 είναι η κιθάρα μου και έχω ακούσει ότι εκείνη την εποχή οι μαγνήτες της deluxe δεν άρεσαν σε όσους έψαχναν κλασικό στρατ ήχο, τον τύπο τους δεν τον θυμάμαι
Μπορώ να βγάλω όμως με Flying V συνοδεία και Explorer στο σόλο ?Για παράδειγμα, άντε βγάλε τέτοιο ήχο με μια vintage strat και 1-2 βρωμοπέταλα σε ενισχυτή.
Ευκολάκι: 95% Melody Maker, 5% Fiesta Red Strat...
Strat τι είδους; Δώσε λίγο background...Η κιθάρα θα ήταν… 100% Harley Benton. Μια Strat για… 60 ευρώ. Και πουλήθηκε ενώ ήταν να πάω Σ/Κ να την αρπάξω. Την τύχη μου…
Απ' τις πιο ενδιαφέρουσες χρωματικά στρατ που έχω δει.
Απ' τις πιο βαρετές χρωματικά κιθάρες που έχω δειΈχω μια Elite Tele με έβενο ταστιέρα, πολύ ωραία κιθάρα , ζωντανή και οι μαγνήτες μια χαρά ειδικά στα καθαρά που συνήθως οι noiseless υποφέρουν και εντελώς αθόρυβοι.
Το μπράτσο απλά ΟΝΕΙΡΟ
Προβολή συνημμένου 48082
Strat τι είδους; Δώσε λίγο background...
Καλα και η ΒασιλιΑδου ηταν ενδιαφερουσα...χρωματικα αλλα την ΛΑΣΚΑΡΗ θελανε ολοι οι ΑνΤρεσΑπ' τις πιο ενδιαφέρουσες χρωματικά στρατ που έχω δει.