audiokostas είπε:Το συγκεκριμένο κομμάτι, αν και Θρακιώτικο (συγκαθιστός), μου αρέσει πολύ a capella (όταν υπάρχει η φωνή να το εμηνεύσει) ως μοιρολόι καίτοι ο ρυθμός του στα κρουστά (όχι το γύφτοδημοτικό που έχει καμμιά φορά παίζεται) είναι καταπληκτικός.
Κάτι τέτοιο εννοούσα....Επίσης να βάλω και ένα φοβερό κλιπάκι, που σβήνει από το χάρτη τα progressivofusionojazzikoκατασκευάσματα, όχι των συγκεκριμένων και αρκετά αξιόλογων AMAGALMA, αλλά ΟΛΩΝ ΜΑΣ ;D ;D
Κουτσογιάννης Χρήστος "Με γέλασαν τα πουλιά"
Δεν είναι ακριβώς έτσι...Δεν ξέρω (και δεν μ' ενδιαφέρει) αν είναι δημοτικό τραγούδι. Εκείνο που ξέρω είναι ότι αυτό που άκουσα μ' άρεσε πολύ.
να το κοιτάξω κι εγώ; Επίσης, έχω απέχθεια προς τους αγενείς ταξιτζήδες και τη φασολάδα. Αυτά είναι σημαντικά γιατρέ μου;RayDTutto είπε:μια απέχθεια προς το δημοτικό τραγούδι
ΑΠΙΘΑΝΟ .........................jajavax είπε:Αφού πιάσατε κι άλλα παραδοσιακά, τότε να σας βάλω κι εγώ ένα συνημμένο, από φίλο.
Τον παρακολουθούσα όταν το έγραφε στο Home Studio (Αίγινα) και δεν ξεκόλλαγα από δίπλα του.
Μετά, το έδωσε για τελική ψιλοβελτίωση εδώ πιό πάνω, 200 μέτρα Β.Α και βγήκε.
Αλλά το έχω συμπιέσει στα 160 kbps και χάνει κάμποσο.
Έχετε καλά ηχεία ;
Παραγκα,δεν το εβαλα εγω το κομματι αυτο...samy paraga είπε:Συγνώμη κιόλας Πατσίνο ,αλλά ...................πάντα κατά την άποψή μου
Ο άνθρωπος που τραγουδάει τη κοντούλα λεμονιά έχει κάτι μοναδικό . Κάποιες στιγμές στα πολύ ψηλά δε μπορεί να πάει, ή το πάει λάθος...