AMALGAMA -Μου γελασαν τα πουλια.(παρακαλω τα σχολια σας)

AL PACINO είπε:
οφειλω να συμφωνησω,delta66...

το ολο κλιμα του σολο σου αρεσε?
Το κλιμα μου το αλλοιωσαν τα τυμπανα και δεν μπορεσα να μπω στην ατμοσφαιρα.Δεν μπρω να εκφερω ασφαλη αποψη με υποθεσεις του στυλ "πως θα ηταν αν ..."

Ακομα και ετσι ομως φαινεται οτι ειναι ποιοτικη δουλεια και μπορει αν δουλευτει να γινει αψογη.

(Παντα κατα τα δικα μου γουστα).

Κατ' αρχήν μου άρεσε, θα ερχόμουν να σας δω και θα έπαιρνα και το δίσκο.

Κατά ...συνέχειαν: Η ηχογράφηση είναι OK αλλά είναι επιπέδου ντέμο, ιδίως τα τύμπανα. Ένας καλός μείκτης/μαστεράς ίσως μπορεί να τη σώσει, αλλά προσωπικά θα ξαναέγραφα τουλάχιστον τα τύμπανα πολυκάναλα. Συμφωνώ με όσους είπαν ότι τα ντραμς δεν διανθίζουν όσο θα έπρεπε και δεν ακολουθούν τις δυναμικές του κομματιού. Δεν είναι δύσκολο, αρκεί ο ντράμερ να χαλαρώσει λίγο και να εξοικειωθεί περισσότερο με το συγκεκριμένο ρυθμό.

Συμφωνώ επίσης ότι το σόλο της κιθάρας (2:57 και μετά) θα μπορούσε να έχει καλύτερη εξέλιξη και να έχει "ανέβει" περισσότερο πριν επαναφέρετε το θέμα.

Οι φωνές πολύ καλές.

ειναι οντως ενα προχειρο demo.θελω επισης να αναφερω οτι δεν εχει χρησιμοποιηθει κανενος ειδους pitch correction σε οποιοδηποτε οργανο ή φωνη.

Τωρα για την χαλαρωση του ντραμμερ εχετε κατι να μου προτεινετε?(μια συγκεκριμενη συμβουλη θα με βοηθουσε πολυ)

AL PACINO είπε:
Τωρα για την χαλαρωση του ντραμμερ εχετε κατι να μου προτεινετε?(μια συγκεκριμενη συμβουλη θα με βοηθουσε πολυ)
Λουπα συνεχως στα αυτια του και συνεχη παιξιμο για ανετο grooβαρισμα piano-forte ghost και απο εκει και μετα δοκιμη διαφορων εναλλαγων πανω στο ρυθμο (κι αλλες επιλογες απο μουσικες αξιες) και μοιρασμα του "εσωτερικου" ρυθμου σε αλλα κομματια του σετ των τυμπανων (πιατα βαθυ κλπ).Αν δεν πιανει τιποτα απο αυτα τι να πω?

Λιγη ηλιοθεραπεια ισως?  ::)

http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images01/99/l_4a6a1f949d93b035230134af1731aea7.jpg

χα χα χα!!!!

εχεις δικιο.αυτα του χρειαζονται.

anyway εχουμε πλεον και αλλο drummer απο προχτες.Ειναι κλωνος του Gavin Harrison οποτε νομιζω θα λυθει το θεμα  ;)

Εχω την αποψη του Δελτα. Περαν αυτου, μου αρεσε.

Θα ερχομουν να σας ακουσω.

Keep on.

καναμε και ενα προχειρο βιντεακι με Κερκυρα απλα για να ντυσουμε λιγο το κομματι και να δειτε τις φατσες μας.(εγω ειμαι οTom Anderson-ακιας  8) 8) )

ριξτε μια ματια αν θελετε...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ωχ ωχ...καταλαβα...κανενα σχολιο για το βιντεακι.(σας προειδοποιησα ομως οτι ειναι home made προχειρο video  ::)

:o :o :o

Τωρα το ακουσα...

Εχω μεινει αφωνος..

Βουβος.

Δεν υπερβαλλω,θα πω ο,τι νιωθω...

Δεν ειμαι απ αυτους που εχουν ξεσκονισει την ελληνικη δισκογραφια αλλα τετοιο πραγμα δεν εχω ξανακουσει.

Η εκτελεση?Οι φωνες?Το παντρεμα?οι στιχοι?

Κριμα,κριμα η πλειοψηφια των Ελληνων ν ακουει ο,τι σαβουρα παιζει το 90% των  ραδιοφωνων και να μην ακουγονται σχηματα σαν και σας που παραγουν μουσικη

απο τις ριζες μας για να ποτιστουν τα φυλλα...

Σας ευχομαι ο,τι καλυτερο παιδια,μη σταματησετε.

ΑΡΙΣΤΑ 10''''''''''''''''''''''''

εδιτ...

Διαβασα και καποια σχολια..δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια αν ειναι δημοτικο τραγουδι,

συμφωνω με το Νεστορα.Μακαρι και αλλοι ''επωνυμοι'' να μας εδιναν τετοιες εκτελεσεις.

Επισης ειναι σιγουρα καλοδεχουμενος σ ενα φορουμ μουσικης τεχνολογιας ο σχολιασμος της ''ηχογραφησης'' αλλα εδω εχουμε να κανουμε με αλλα στοιχεια προς αξιολογηση που προσωπικα με εντυπωσιασαν..

Βρισκω την ηχογραφηση υπεροχα ''ανθρωπινη'' ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σε ευχαριστουμε πολυ freerock για τα καλα σχολια αλλα περισσοτερο με ευχαριστει το γεγονος οτι θεωρεις οτι αξιζει κατι η προσπαθεια μας( περαν του αν σου αρεσε που ειναι κατι υποκειμενικο παντα)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back