Always on πετάλια...

Clouseau

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ποια πετάλια είναι συνέχεια σε λειτουργία όσο παίζετε;

Compressors,boosters οτιδήποτε, αν θέλετε πείτε και τι σας προσφέρει το καθένα.

Αρκετές φορές αφήνω always on το barber ltd silver ,το οποίο είναι ένα πολύ διακριτικό overdrive, βρωμίζει τον ήχο μου πάρα πολύ λίγο (αν δεν βάλεις το gain πάνω απο τη μέση βέβαια) και απλά περισσότερο μου δίνει αρμονικές και sustain χωρίς να ξεφεύγω απο αυτό που ονομάζουμε "καθαρό"...

Επίσης ο τρόπος που ρυθμίζω το delay μου (μια μόνο επανάληψη γύρω στα 300ms με αρκετά χαμηλό level έντασης) είναι ικανός να με κάνει να το έχω συνέχεια on.

Compressor δεν χρησιμοποιώ.

Τίποτα δεν έχω always on...

Μονάχα σε μερικά τραγούδια της μπάντας αφήνω ανοιχτό τον Visual Sound κομπρέσσορα που χρησιμοποιώ τώρα τελευταία, σε ρύθμιση υψηλής έντασης που μπουστάρει το καθαρό κανάλι του ενισχυτή μου, ίσα ίσα για να το "γεμίσει" και για να βοηθήσει το sustain της στρατ (όταν παίζω με στρατ). Μερικές φορές, αναλόγως με τις ακουστικές του χώρου και την εκάστοτε ισορροπία μου στο μιξ της μπάντας, ενεργοποιώ και το tone control που έχει.

αυτο

electro_harmonix_black_finger_tube_s20175.jpg

ή αυτο

dyna1.jpg

χωρις κομπρεσσορα δεν εχω παιξει εδω και 20 χρονια.... ;D

και φυσικα παντα το "multihead" delay της Tonelab SE (με tap tempo αναλογα με το...ασμα)

Γουσταρω παντα λιγο delay,ακομη κ στα ρυθμικα.

Ειναι σαν να σου δινει ρυθμο,με τρελαινει αυτο το feelin.

Compressor φυσικα βρεξει,χιονισει.

Ενα BBE.

αυτο εννοειται για compression

135510.jpg

και αυτο για short delay παντα on στην λουπα του ενισχυτη..

27echohead.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ενα πεταλι δεν κλεινει ποτε:

DD20-large.jpg

Και αλλο ενα που ειναι παντα on κατα 95% (πλην των λιγων φορων που παιζω με αρκετο distortion) Boss CS3 με την opto mod monteallums:

CS3.jpg

VS Route 66. Πολύ καλός compressor (οταν παίζω με single coils πάντα on) και "ζεστό" overdrive με όγκο. Έχω στηρίξει τον ήχο μου σε αυτό το πετάλι. Στιβαρή κατασκευή και γενικότερα μου δημιουργεί μια αίσθηση εμπιστοσύνης!

( ???Ερώτηση και sorry για το άσχετο: μπορεί να μου πει κάποιος πως βάζουμε τις εικόνες μέσα στο πλαίσιο του κειμένου, όπως κάνετε όλοι, και όχι σαν συνημμένο στο κάτω μέρος όπως μου βγαίνουν εμένα; Thx!!)

Μάκη συγκεντρώσου!!.......παραφέρεσαι!!... :)

@Jethro, υπάρχει η επιλογή "εισαγωγή εικόνας".  ( βρίσκεται πάνω απο το wink smiley...)

To δικό μου always on πεταλάκι είναι

το Sib Fatdrive. Δίνει πάντα αυτό το κάτι

chord είπε:
http://www.dlseffects.com/images/et_picture1.jpg

Αυτο μονιμα ανοιχτο στα 50ms και οποτε χρειαζομαι δουλευω το ταπ-ταπ-ταπ ;)

Επισης ουτε εγω καταλαβα πως δουλευει η εισαγωγη εικονας...

αμα δεν καταλαβατε το κουμπι πιο ειναι το τοτε γραψτε αυτο οπως ειναι(μην το παρετε copy paste το ''i'' το χω κανει ''ι'' ελληνικο για λογους ευνοητους,εσεις γραψτε ''i'' αγγλικο) αρα----->   [ιmg][/ιmg]

οποτε αναμεσα σε αυτα τα Brackets Βαζεται τον συνδεσμο αρα εχετε το εξης---->

.[ιmg]http://www.dlseffects.com/images/et_picture1.jpg[/ιmg]

κουμπι αποστολη και τελος...

παραθετω και εικονα για το κουμπι να δειτε τι βγαζει και πιο ειναι...

Trending...

Νέα θέματα

Back