Boss Waza true bypass

Paris K

Μέλος
Πόντοι
58
Με αφορμή την αγορά του sd-1 w, παρά το ότι δεν αναφέρεται στο manual και στις περιγραφές το βλέπω μόνο ως buffered, πέτυχα μια αναφορά για hidden setting:
- Με το ρεύμα εκτός (και χωρις μπαταρία μέσα προφανως) κραταμε πατημένο τον ποδοδιακόπτη ενώ συνδέουμε στο ρεύμα.
- Αφήνουμε τον ποδοδιακόπτη, και γίνεται true bypass. Με τον ίδιο τρόπο επανέρχεται.
- Η επιβεβαίωση γίνεται οταν με true bypass , χωρίς να είναι σε ρεύμα , συνεχίζει να περνάει το σήμα της κιθάρας.
Απ'οτι κατάλαβα είναι σε όλα τα waza εκτος του tu-3w που έχει διακόπτη για αυτό.
Δεν ξέρω αν το γνωρίζατε ή αν σας νοιάζει καν, αλλά εγώ ενθουσιάστηκα

Δεν το ήξερα, ενδιαφέρον!

Το SD-1 Waza το σκέφτομαι τελευταια μιας και ειμαι πολυ φαν του SD-1 αλλά αυτή τη στιγμή δεν το έχω, αν έχεις αποψη και το συγκεκριμένο πως συγκρίνεται το waza με το standard θα με ενδιέφερε!

Δεν το ήξερα, ενδιαφέρον!

Το SD-1 Waza το σκέφτομαι τελευταια μιας και ειμαι πολυ φαν του SD-1 αλλά αυτή τη στιγμή δεν το έχω, αν έχεις αποψη και το συγκεκριμένο πως συγκρίνεται το waza με το standard θα με ενδιέφερε!
Ναι κι εγώ ήμουν εξού και το πήρα. Το παλιό που είχα (taiwan, αλλά όχι αυτό που μονταριζόταν) είχε το θεματάκι να αφήνει λίγο το σήμα του να περνάει και κλειστό (δεν αναφέρομαι στο buffer) , αυτό δεν το κάνει. Έχει το standard mode που γνωρίζουμε και το custom mode που ανεβάζει λίγο τα μπάσα και κάνει περισσότερο απλωμένη την αύξηση στα μεσαία, σε μένα αρέσει πολύ, ταιριάζει σε διαφορετικούς ενισχυτές. Η ποιότητα του σε σχέση με το malaysia που μου ήρθε αρχικά είναι μερα με τη νύχτα, αναφέρομαι στο απέξω, χρώμα, μέταλλο , λάστιχο πάνω στο διακόπτη (άσπριζε) γιατι δεν το εβαλα καν το αλλο, πολύ χειρότερο από το taiwan. Γενικά αν είσαι στο ίδιο μήκος κύματος είναι made in japan σαν το original με έξτρα mode και δυνατότητα true bypass , με καλά υλικά φτιαγμένο

Γενικά αν είσαι στο ίδιο μήκος κύματος είναι made in japan σαν το original με έξτρα mode και δυνατότητα true bypass , με καλά υλικά φτιαγμένο
Εχει το ίδιο θέμα με το original, το αυξημένο noise floor. Κατά τ’ άλλα δεν είναι καλύτερο από το παλιό.

Εχει το ίδιο θέμα με το original, το αυξημένο noise floor. Κατά τ’ άλλα δεν είναι καλύτερο από το παλιό.
Το παλιό αν εννοείς το japan, δεν υπάρχει περα απο κάποιο μεταχειρισμένο αυτο είναι στη θέση του και έχει και αυτά τα έξτρα. Το standard που κυκλοφορεί πλέον ειναι το malaysia που είναι πλήρως smd

Mάλλον άκυρο το bypass mode, αρχικά πίστεψα ότι κατάφερα γιατί χωρίς ρεύμα περνούσε σήμα, όμως δεν μπορώ να το αναπαράξω και δεν είμαι σίγουρος αν όντως άλλαξε κάτι ή απλά υπήρχε υπολειπόμενη τάση που κρατούσε το buffer ενεργό για λίγα δευτερόλεπτα. Αν κάποιος έχει πιο ξεκάθαρες πληροφορίες ή μπορεί να το τεστάρει, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να το συζητήσουμε

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back