Βιαζουν την αισθητική κ επειδη εχουν και μέσο κ μενουμε απ την απ εξω εμείς τους τα χώνουμε μετα.Superfunk είπε:Παντως ρε παιδια ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι ΝΟΗΜΑ εχουν threads σαν κι αυτα,δηλ.threads "θαψιματος" καποιου δημιουργου,καλλιτεχνη,τραγουδιαρη κτλ.
Το καταλαβαινω απολυτα αν καποιος ποσταρει ενα ΘΕΤΙΚΟ thread για κατι που του αρεσει πολυ αλλα το να σπαταλας τον χρονο σου αναφεροντας τι ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ειναι λιγο ...ψιλοπαρανοΪκο...(δηλ. στους φιλους σου λες ΔΕΝ μου αρεσει η Κατινα,ΔΕΝ μου αρεσει η Μαρια,η ...Φλωρα ειναι φολα,η Βιβη σαν λουκανικο κτλ. η τους λες "ρε μαγκες την εχω δαγκωσει τη λαμαρινα με την...ταδε...? ;D ;D)
Δεν σου αρεσει κατι,με γεια σου με χαρα σου αλλα να κανεις ολοκληρο θεμα εναντιον καποιου που ουτε καν τον ξερεις ειλικρινα δεν το κατανοω (εκτος κι αν σου εχει κανει κατι,σου εχει κλεψει τραγουδι ή σου εχει βιασει την αδελφη... ;D ;D που και παλι τι φταιμε εμεις.....?![]()
)
Νικο ειναι το "αθλημα" που για χρονια κραταμε τα σκηπτρα (και μαλλον δε θα μας τα παρουν και ποτε) και λεγεται ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟSuperfunk είπε:Παντως ρε παιδια ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι ΝΟΗΜΑ εχουν threads σαν κι αυτα,δηλ.threads "θαψιματος" καποιου δημιουργου,καλλιτεχνη,τραγουδιαρη κτλ.
Το καταλαβαινω απολυτα αν καποιος ποσταρει ενα ΘΕΤΙΚΟ thread για κατι που του αρεσει πολυ αλλα το να σπαταλας τον χρονο σου αναφεροντας τι ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ειναι λιγο ...ψιλοπαρανοΪκο...(δηλ. στους φιλους σου λες ΔΕΝ μου αρεσει η Κατινα,ΔΕΝ μου αρεσει η Μαρια,η ...Φλωρα ειναι φολα,η Βιβη σαν λουκανικο κτλ. η τους λες "ρε μαγκες την εχω δαγκωσει τη λαμαρινα με την...ταδε...? ;D ;D)
Δεν σου αρεσει κατι,με γεια σου με χαρα σου αλλα να κανεις ολοκληρο θεμα εναντιον καποιου που ουτε καν τον ξερεις ειλικρινα δεν το κατανοω (εκτος κι αν σου εχει κανει κατι,σου εχει κλεψει τραγουδι ή σου εχει βιασει την αδελφη... ;D ;D που και παλι τι φταιμε εμεις.....?![]()
)
Για κοίτα ρε πως βγάζει εκατομμύρια ο κοσμος! :-Xlambrosgg είπε:Χάζευα πριν λίγο MAD TV να κοζάρουμε κανένα βιντεοκλιπάκι και βάζει αυτό:
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=Wea3lzAVq2U
Δίνουμε προσοχή στο σημείο: Μουσική: Imam Baildi
ΚΑΙ ΜΕΝΩ Μ@Λ@Κ@Σ! Το να βάζουμε ένα μπιτάκι πάνω στο έτοιμο τραγούδι ηχογραφημένο (ούτε καν επανεκτέλεση) σημαίνει ότι γράψαμε την μουσική??? Ούτε ΚΑν "περιέχει στοιχεία απο....."
Θα το δει δηλαδή ο άσχετος και θα νομίζει ότι αυτήν την κομματάρα την γράψανε ...αυτοί και ότι ο Χιώτης (που λέει για τους στίχους) είναι ο ...συνεργάτης τους.
Και μια live εκτέλεση για να δέσει η σφαλιάρα, όπου κάνουμε ότι παίζουμε μπουζουκοκλαρινοτρομπέτα πάνω στο αυθεντικό κομμάτι ενώ ακούγονται μόνο τα drums, το beatάκι και το original κομμάτι.
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=VyD0ntvOMeg
Προσωπικά θύμωσα αρκετά απο αυτό. Ακούω τις δικές σας απόψεις.
Αγαπητέ μου Λάμπρο, επίτρεψέ μου να πω το εξής:lambrosgg είπε:Εφόσον τυχαίνει εγώ να το γνωρίζω, θεωρώ χρέος μου να κάνω γνωστό το ότι αυτό το κομμάτι δεν το έγραψαν οι Imam Baildi στον σημερινό 20άρη που θα ακούσει το beatάκι και θα πει "κομματάρα"
Καλό θα είναι λοιπόν να μάθει "η πέτρα" ότι οι τύποι δεν κάνανε τίποτα το σπουδαίο.
Όσο νόημα έχει το θάψιμο κάποιου δημιουργού, καλλιτέχνη, τραγουδιάρη κτλ. σε threads που παρουσιάζουν τη δουλειά του ή απευθύνονται στους τυχόν fans του. Το έχουμε κάνει πολλοί από μας εδώ μέσα... :Superfunk είπε:Παντως ρε παιδια ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι ΝΟΗΜΑ εχουν threads σαν κι αυτα,δηλ.threads "θαψιματος" καποιου δημιουργου,καλλιτεχνη,τραγουδιαρη κτλ.
οχι εκατομμυρια,,ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!! ;D ;DΓια κοίτα ρε πως βγάζει εκατομμύρια ο κοσμος! Lips Sealed
Δεν νομίζω ότι πρόκειται αυτή τη φορά για βιασμό της αισθητικής. Μάλλον είστε λίγο υπερβολικοί ρε παιδιά...Εντάξει τα παλικάρια δεν μεγαλούργησαν αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι ακούγεται ευχάριστα. Το λάθος του Mad ήταν λίγο χοντρό γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να αναγράφεται το όνομα του πραγματικού συνθέτη. Όσον αφορά τώρα τα μέσα και τα φράγκα που είχαν εξ' αρχής, ας κοιτάξουμε εμείς τι θα κάνουμε χωρίς αυτά και ας αφήσουμε αυτούς που τα έχουν να τα χαρούν και να τα αξιοποιήσουν όπως νομίζουν.trigga είπε:Βιαζουν την αισθητική κ επειδη εχουν και μέσο κ μενουμε απ την απ εξω εμείς τους τα χώνουμε μετα.
+1jimss είπε:Όσον αφορά τώρα τα μέσα και τα φράγκα που είχαν εξ' αρχής, ας κοιτάξουμε εμείς τι θα κάνουμε χωρίς αυτά και ας αφήσουμε αυτούς που τα έχουν να τα χαρούν και να τα αξιοποιήσουν όπως νομίζουν.
+100spy είπε:Όσο νόημα έχει το θάψιμο κάποιου δημιουργού, καλλιτέχνη, τραγουδιάρη κτλ. σε threads που παρουσιάζουν τη δουλειά του ή απευθύνονται στους τυχόν fans του. Το έχουμε κάνει πολλοί από μας εδώ μέσα... ::
Και το παρόν δε μου φαίνεται thread θαψίματος. Με το ποιός συνέθεσε το κομμάτι ασχολείται.
συγνωμη αλλα αν δεν ξερει καποιος οτι ο Χιωτης εγραψε αυτο το κομματι ειναι απλα ΑΞΙΟΣ της μοιρας του...Και το παρόν δε μου φαίνεται thread θαψίματος. Με το ποιός συνέθεσε το κομμάτι ασχολείται.