Άλλη μια σφαλιάρα απο την σύγχρονη ελληνική μουσική...

Status
Not open for further replies.
Superfunk είπε:
...αλλα το να σπαταλας τον χρονο σου αναφεροντας τι ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ειναι λιγο ...ψιλοπαρανοΪκο...(δηλ. στους φιλους σου λες ΔΕΝ μου αρεσει η Κατινα,ΔΕΝ μου αρεσει η Μαρια,η ...Φλωρα ειναι φολα,η Βιβη σαν λουκανικο κτλ. η τους λες "ρε μαγκες την εχω δαγκωσει τη λαμαρινα με την...ταδε...? ;D ;D)

Δεν σου αρεσει κατι,με γεια σου με χαρα σου αλλα να κανεις ολοκληρο θεμα εναντιον καποιου που ουτε καν τον ξερεις ειλικρινα δεν το κατανοω (εκτος κι αν σου εχει κανει κατι,σου εχει κλεψει τραγουδι ή σου εχει βιασει την αδελφη... ;D ;D που και παλι τι φταιμε εμεις.....? :) :))

...απο την απαραδεκτη συνεργασια ΜΙΚΡΟ-ΑΦΩΝΟΠΟΥΛΟΥ....εεε...Τσαλιγοπουλου θελω να πω....  ;D ;D    γουστα ειναι αυτα
???  ???

Ίσως βέβαια να φταίει η ...ψιλοπαρανοϊκή εμφάνιση του Jack στο avatar. ;D

δεν καταλαβες μαλλον.

δεν μου αρεσει καθολου η Τσαλι,αλλα ΠΟΤΕ δεν ΑΝΟΙΞΑ θεμα για να πω οτι δεν μου αρεσει ;)

ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορα. ;)

μπορει ο καθενας μας εν τη ροη του λογου να πει οτι δεν του αρεσει κατι η καποιος,ομως να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ολοκληρο Thread για να κατηγορησει καποιον ειναι κατι το ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο δεν το νομιζεις?(εξυπνο παιδι αλλωστε φαινεσαι...)

να στο μεταφρασω λιγο (μπορει αλλωστε να υπερτιμω την...εξυπναδα σου ;D οκ πλακα κανω... :):)

αλλο ειναι σε μια κουβεντα που θα κανει η παρεα σου  οπου θα αναφερθει το ονομα καποιου συμμαθητη σου που δεν γουσταρεις να πεις "λαλακας ειναι αυτος" και ΑΛΛΟ με το που θα καθησεις στο τραπεζι του...τσιπουραδικου να πεις "γεια σας παιδια,ρε τι λαλακας που ειναι αυτος ο Λακης!!" ;D ;D

Ξανά απο τν αρχή. Δεν άνοιξα το θέμα για να πω ότι δεν μου αρέσουν οι συγκεκριμενοι σαν μουσική.

Το άνοιξα για να ενημερώσω για το "λάθος"

Αυτό φαίνεται και από το πρώτο ποστ και το έχω πει 1-2 φορές ακόμα πιο κάτω.

Με κουράζεις βρε SF ώρες ώρες...

και ο λαλακας κριτικη ειναι παπουφανκ γιατι χαλιέσαι τόσο?

Μπορει θεμα να μην ανοιξες αλλα αμα βρεθει κατι θα το πεις το λογακι σου κι εσυ.

Και γω δε γουσταρω μουσικατζες αλλα δεν ανοιξα θεμα γιατι δεν δοθηκε αφορμη.Ο λαμπρος βρηκε αφορμη κ δεν στηριχθηκε, ορθως, μόνο στο θεμα τυπογραφικου λάθους αλλα εμβαθυνε κιολας.Εχει μια λογικη η θεση του κ δεν ειναι απλα ξεκατίνιασμα.Μην το βλεπετε μονο σαν ξεκατίνιασμα το θεμα παιδες.

Εσυ λαμπρο μην διαστρευλώνεις τα λεγομενα σου κ ο τιτλος του θεματος καθε αλλο παρα μονο το τυπογραφικο θιγει.

Οταν ζητησουμε υπουργιλίκι ή πρωθυπουργιλίκι θα εχεις την τιμητική σου και εσυ μην το χρησιμοποιεις απο τώρα κρατα δυνάμεις.

Αναφερεις κι αλλα πραγματα κ δεν ειναι μονο το "λάθος", μη λες οτι δεν ειπες κατι αλλο κ δεν εκανες τπτ αλλο γι αυτο.Τώρα κατάλαβες ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
δεν καταλαβες μαλλον.

δεν μου αρεσει καθολου η Τσαλι,αλλα ΠΟΤΕ δεν ΑΝΟΙΞΑ θεμα για να πω οτι δεν μου αρεσει ;)

ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορα. ;)
Η διαφορά προφανώς υπάρχει, αλλά το κακεντρεχές σχόλιο είναι κακεντρεχές, είτε ξεκινάει τη συζήτηση είτε προκύπτει στη μέση της συζήτησης. Προσωπικά ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τα threads για θάψιμο π.χ. "Xeiροτεrh διασκευή ever" (το παρόν thread ΔΕΝ είναι τέτοιο), αλλά επίσης πιστεύω ότι κακίες σαν αυτή για την Τσαλιγοπούλου μπορούν με λίγη προσπάθεια να αποφευχθούν (όσο καλή και να είναι η πάσα  ;)). Ιδιαίτερα για Έλληνες καλλιτέχνες για τους οποίους η γνώμη μας μπορεί να είναι εντελώς υποκειμενική και να εξαρτάται από το αν τους γνωρίζουμε προσωπικά, από τα κουτσομπολιά που έχουμε ακούσει γι' αυτούς κλπ.

But who cares? Have it your way... :)

(εξυπνο παιδι αλλωστε φαινεσαι...)
Έξυπνο ίσως, παιδί όχι πια... ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
trigga δν κατάλαβα τίποτα. Τίποτα όμως!  ::)

Superfunk είπε:
Θεμα μεσα στο θεμα ισως?  ::)

παντως ζυγωνουν οι εκλογες και νομιζω οτι και οι 2 σας θα ειστε πολυτιμοι στον αγωνα διαστρεβλωσης των λεγομενων του αντιπαλου στον οποιο θα επιδοθουν τα 2 μεγαλα κομματα!

αντε καλη πολιτικη καρριερα!! ;D ;D

Oι closer θα πρέπει να μυνήσουν τελικά τον φοίβο ή όχι;

Superfunk είπε:
παντως ζυγωνουν οι εκλογες και νομιζω οτι και οι 2 σας θα ειστε πολυτιμοι στον αγωνα διαστρεβλωσης των λεγομενων του αντιπαλου στον οποιο θα επιδοθουν τα 2 μεγαλα κομματα!

αντε καλη πολιτικη καρριερα!! ;D ;D
Who gives a f/!@$%..

boukas είπε:
Oι closer θα πρέπει να μυνήσουν τελικά τον φοίβο ή όχι;
να μέχρι και λάθος το 'γραψα! ;D

Βασικά αυτό το πράγμα το έχουν κάνει άπειρες φορές (κ ενίοτε πολύ καλύτερα) από αμερικάνοι παραγωγοί (ποιος μπορεί να ξεχάσει τη Γλυκερία σαμπλαρισμένη σε hip hop κομμάτι από τη Rap-A-Lot!) μέχρι κ ελληνικά hip hop συγκροτήματα.

Μπορεί σε κάποιον που ακούει γενικά μουσική να μοιάζει κάτι αρχαίο κ καθόλου πρωτότυπο, στο μέσο Έλληνα ακροατή όμως αυτό φαντάζει σαν αποκάλυψη (εκτός κι αν όντως ο Κοργιαλάς είναι πρωτεργάτης του ΕΒΜ/gothic!).

Εγώ έχω την απορία, το δεύτερο cd των Ιμάμ (αν υπάρξει) τι θα έχει μέσα? Ρεμίξ σε χιτς της μεταπολίτευσης? Κι αν τελικά το τολμήσουν να γράψουν δικιά τους μουσική, θα φτάσει την επιτυχία του ντεμπούτου τους? Η' αυτό ήταν, πάμε γι' άλλα?

Εγω νομιζω παντως πως ακολουθησαν μια πετυχημενη συνταγη..Τη διασκευη σε κομματια ηδη αγαπημενα!

Η πρωτοτυπια του ολο θεματος δν ειναι κ τοσο πρωτοτυπη :P κ το πιο πιθανο ειναι να ερθουν ζορια οταν ειναι να γραψουν δικα τους..Γιατι στο κατω κατω ο καθε καλλιτεχνης κανει αυτο που του "βγαινει"..Και αμα τους βγαινουν τετοιου ειδους διασκευες δν βλεπω να πολυτραβαει το πραγμα..  :-\

Δεν κατάλαβα γιατι οι imam baildi εκπροσωπούν την "σύγχρονη ελληνική μουσική" στην ολότητά της, ούτε ποιές ακριβώς ήταν οι προηγούμενες σφαλιάρες. Οπότε σε κάθε περίπτωση το χρέος για τα λάθος credits θα πήγαιναν στους ίδιους μεμονωμένα.

Στην πραγματικότητα βέβαια στην original λεζάντα του video, οι άνθρωποι λένε ότι περιέχει samples απο χιώτη. Άρα το χρέος για το λάθος πηγαίνει στο mad. Το οποίο εδώ που τα λέμε δε νομίζω να έκανε κάποιο διοικητικό συμβούλιο για να αποφασίσει πώς ακριβώς πρέπει να μεταχειρίζεται την "ελληνική μουσική κληρονομιά", οπότε μάλλον ένοχος είναι κάποια κοπέλα στο δημιουργικό του σταθμού, που γράφει τις λεζάντες για τα κλιπς που παίζουν και μάλλον απλώς δεν την έπαιρνε ο χώρος γιατί είναι περιορισμένη σε καμια 40ρια χαρακτήρες. Εν τέλει λοιπόν ο πραγματικός ένοχος ήταν οι κατασκευαστές τηλεοράσεων του 1850 που δεν προέβλεψαν διαστάσεις οθόνης τουλάχιστον 16:3 για να γλιτώσουμε τις σφαλιάρες και τις μπούφλες.

Πέρα απο τις εξυπνάδες, τα παιδιά ένα έυκολο ρεμιξ σε "ρετρο" κομμάτι κάνανε, απο τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, εδώ και πολύ περισσότερο στην ξένη σκηνή. Όπως κάποια στιγμή είπε και ο φίλος 12AX7, το κουράζετε λίγο. Αυτό βέβαια έχει και τα καλά του γιατί σε τέτοια threads διαβάζεις και ανέκδοτα καλού black humour με την τσαλιγοπούλου και την ζήνα.

Ότι πιο άκυρο έχω ακούσει στη ζωή μου... ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back