- Πόντοι
- 1
Θελω να αναβαθμισω μια κουκλα αλλα δεν θελω να μου παρουν και τα σωβρακα!
δεν είσαι και πολύ κατατοπιστικός...jack dawson είπε:Θελω να αναβαθμισω μια κουκλα αλλα δεν θελω να μου παρουν και τα σωβρακα!
ναι αλλά άμα μιλάμε για epiphone, μάλλον θα πρέπει να τον ''πληρώσει'' αυτον που θα τους πάρει ;Dπάντως. δεδομένου οτι μπορείς να πουλήσεις τους παλιούς μαγνήτες, η επιβάρυνση θα είναι κυρίως το κόστος τοποθέτησης. όπως είπαν οι προλαλλήσαντες κάνα 50ρικο χρεώνουν μαζί με το σετάρισμα.
ναι, όντως. υπέθεσα οτι μιλάει για gibsonLord_Goumis είπε:ναι αλλά άμα μιλάμε για epiphone, μάλλον θα πρέπει να τον ''πληρώσει'' αυτον που θα τους πάρει ;D
Εντάξει αστειεύομαι -περίπου- αλλά ψάξε παλιότερα threads, γιατί αν π.χ. μιλάμε για epiphone κιθάρα ίσως χρειαστεί να αλλάξεις και ποτενσιομέτρα κ.τ.λ.
Αν είναι Gibson, κοίτα μήπως σου φταίει στην ουσιά ο ενισχυτής σου. Έχεις πολύ διάβασμα....
Ειμαι Αθηνα.Ευχαριστω για την προσκληση.Παντως αν το δω μια φορα σιγουρα θα καταλαβω πως γινεται.funkysoul είπε:αμα εισαι θεσ/νικη ελα να στους περασω,και να μαθεις κιολας![]()
αν είσαι κοντά στον Περισσό έλα να πιούμε καφέ και να στους περάσω κανα απόγευμα, στείλε πμjack dawson είπε:Ειμαι Αθηνα.Ευχαριστω για την προσκληση.Παντως αν το δω μια φορα σιγουρα θα καταλαβω πως γινεται.
οι μαγνητες υπαρχουν.STEFMAISTER είπε:να υποθεσουμε οτι εχεις διαλεξει τους μαγνητες και απλα αναφερεσαι μονο στη διαδικασια της αλλαγης??