Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο συμφορουμιτες... Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε πως μπορω περιπου να παρω εναν τετοιο ηχο Chuck Berry - Johnny B.Goode Mε αλλαγη μαγνητη στην (μην ακουσω κοροιδιες...) SG Special μου...
χωρίς να είμαι πολύ γνώστης αυτού το είδους, θα σου πρότεινα απλά να πειραματιστείς με τον ενισχυτη, με διάφορες ρυθμίσεις, και αν δείς οτι υπάρχει μεγάλη απόκλιση απο αυτό που ψάχνεις, τοτε να στραφείς στην αλλαγή μαγνήτη
Οι Stormy Mondays της BareKnucles "πιάνουν" σχεδόν απόλυτα το vibe αυτών των underwound PAF. Το να κάνεις την SG σκάφος βέβαια ΟΚ δεν είναι δυνατόν...
Επίσης αν μιλάς για Epi δεν αξίζει να πληρώσεις παραπάνω για τους μαγνήτες απ΄ότι πλήρωσες την κιθάρα...Πήγαινε καλύτερα για τους Tonerider AlNiCo II που είναι πιο οικονομικοί ή αν βρείς φθηνά κάποιο σετ Seymour Duncan Jazz...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.