15 ευρώ πιο ακριβά από τον dangleberrymusic.co.ukbihlas87 είπε:Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ένα σετ στο fuzzville?
15 ευρώ πιο ακριβά από τον dangleberrymusic.co.ukbihlas87 είπε:Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ένα σετ στο fuzzville?
bihlas87 είπε:Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ένα σετ στο fuzzville?
;D ;D ;D ;D15 ευρώ πιο ακριβά από τον dangleberrymusic.co.uk
Απ' όσες Les Paul φίλων πέρασαν από τα χέρια μου και φόραγαν Βurstbucker δεν θυμάμαι να εντυπωσιάστηκα από καμμιά. Το ότι όμως τους προτιμάει ο κιθαρισταράς Warren Haynes για τη signature κιθάρα του με βάζει σε σκέψεις. (ότι δηλ κάτι δεν ακούμε καλά).bloody_sunday είπε:Έχουν κατηγορηθεί πολύ οι Burstbuckers πως έχουν τόση σχέση με τον κλασσικό PAF ήχο όσο μια καινούργια Mustang με μια παλιά...
Καλα αυτο δε λεει και τιποτα.. Αλωστε δε ξερω και πολλους guitar heroes που να χρησιμοποιουν boutique εξοπλισμο γενικοτερα. Αν και ποτε δε ξερεις τι μαγνητες πραγματικα φοραει μια κιθαρα η τι κρυβεται μεσα απο μια κεφαλη που γραφει marshall απ'εξω για λογους συμβολαιου.Nestoras είπε:Το ότι όμως τους προτιμάει ο κιθαρισταράς Warren Haynes για τη signature κιθάρα του με βάζει σε σκέψεις. (ότι δηλ κάτι δεν ακούμε καλά).
Mάκη μου, εκτός από τους μαγνήτες που σου πρότεινα θα ήθελα να σε ρωτήσω, τι EMG φοράει η κιθάρα και σε τί τάση (πόσες μπαταρίες) δουλεύουν.ffmakis είπε:Γεια χαρά !!
Εχω μια Gibson με Emg μαγνήτες,λέω να αλλάξω τα ηλεκτρικα & να την κρατήσω για πάρτη μου.
Γενικά είμαι Vintage τύπος,και θέλω παχύ γλυκό ήχο.
Για ρίχτε καμμιά ιδέα για μαγηνήτες & ποντεσιόμετρα.
Ευχαριστώ πολύ.
M αρέσεις γιατί είσαι ειλικρινής...πράγματι χάλια την έκανες!!ffmakis είπε:Θα την πάρει ο Μαραθώνιος να την κάνει αγνώριστη,την θέλω άγρια πολύ ;D
Μια μέρα είπα να την βάψω και την έκανα χάλια ;D
Μάστορας ο φίλος σου!!!! Δεν αγοράζεις καλύτερα ένα καινούργιο σώμα?ffmakis είπε:Αυτό το έκανε ο φίλος μου ;D
Εδώ είναι η κιθάρα.