Αλλαγές εν όψει στην ΑΕΠΙ

Nikolas είπε:
Ο χώρος έχει κλείσει και το πρόγραμμα είναι σχεδόν έτοιμο. Θα παίξω κι εγώ, αλλά όχι μόνον εγώ... :)

Όταν πλησιάζει ο καιρός, θα κάνω έρανο να βγάλω τα 2000 για την ΑΕΠΙ... και έτσι θα το μάθετε όλοι σας για τη συναυλία!  ;D

Να ρωτήσω κάτι, διότι είμαι λίγο βραδύνους και δεν το κατάλαβα (ή δεν θέλησα να το καταλάβω): α) είσαι μέλος της ΑΕΠΙ και θα πρέπει να πληρώσεις για δικά σου πνευματικά δικαιώματα ή β) ΔΕΝ είσαι μέλος της ΑΕΠΙ και πάλι θα πρέπει να πλήρώσεις για δικά σου πνευματικά δικαιώματα;

Κι αν ισχύει το β), με ποια λογική πρέπει να σε "εκπροσωπήσει" μια ιδιωτική εταιρία στην οποία δεν έχεις εκχωρήσει δια συμβολαίου καμία αρμοδιότητα;

Superfunk είπε:
Το προβλημα ειναι οτι ακολουθωντας τη συνηθισμενη ελληνικη πρακτικη,το κρατος παιρνει μια δυσλειτουργικη και πολλες φορες αδικη κατασταση γυρω απο τη συλλογη των πνευματικων δικαιωματων  και την παει στο αλλο ...ακρο....δηλ.την ΑΠΟΛΥΤΗ καταργηση των πνευματικων δικαιωματων...

Δεν περιμενα βεβαια και κατι καλυτερο....  
Απόλυτο δίκιο έχεις μαν. Αυτό που επιχειρούν είναι κατάπτυστο -και προς όφελος των δυο τριων μιντιαρχών που έχουν τα ραδιόφωνα.

Η εξίσου κατάπτυστη ΑΕΠΙ είναι μόνο το πρόσχημα (και οι πρακτικές της: να μου υποβάλλετε το πρόγραμμά σας μου είχαν ζητήσει μια φορά στη Λαμία ένας δικηγόρος που εκπροσωπούσε λέει την ΑΕΠΙ και συνοδευόταν από έναν μπάτσο.

-Μα αν η δουλειά σου είναι να εξακριβώσεις αν παίζουμε μόνο δικά μας ή "ξένα" φίλε μου, να κάτσεις να δεις το πρόγραμμα! του είχα απαντήσει και έγινε μύλος, με τραβούσε ο ατζέντης να μην τους κάνω ασήκωτους. )

είσαι μέλος της ΑΕΠΙ και θα πρέπει να πληρώσεις για δικά σου πνευματικά δικαιώματα
ειναι μελος μια ΞΕΝΗΣ εισπρακτικης εταιρειας δικαιωματων η οποια στην Ελλαδα αντιπροσωπευεται απο την ΑΕΠΙ οποτε πρεπει να πληρωσει μια και διοργανωνει τη συναυλια,ειναι δηλ. ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ υπευθυνος.

Superfunk είπε:
ειναι μελος μια ΞΕΝΗΣ εισπρακτικης εταιρειας δικαιωματων η οποια στην Ελλαδα αντιπροσωπευεται απο την ΑΕΠΙ οποτε πρεπει να πληρωσει μια και διοργανωνει τη συναυλια,ειναι δηλ. ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ υπευθυνος.
Gee thanx. Πακέτο...

Απορία; Τί γίνεται αν παίζω τραγούδια άλλων σε χώρο που έχει ελεύθερη είσοδο και επίσης δεν υφίσταται απολύτως κανένα κέρδος ούτε από πώληση ποτών/φαγητού;;

Θυμήθηκα φιλαράκια που είχαν μπάντα πριν καααάμποσα χρόνια κι έπαιζαν διασκευές (αλλά και δικά τους) σε φάσεις φεστιβάλ σε σχολεία ή ανοιχτά θεατράκια. Εννοείται ελεύθερη είσοδος, ενώ πώληση ποτών/φαγητού δεν υπήρχε πουθενά στον εκάστοτε χώρο. Δηλαδή κανείς δεν είχε κέρδος.

Kanimothrios είπε:
Ευτυχώς τον συνέλαβαν τον εγκληματία.. ::)

http://www.cretalive.gr/crete/view/cheiropedes-ston-politismo-...-gia-ena-tragoudi/179525
Μα τη Παναγία...
Κάθε φορά που τρέχω με τους ξένους PROs λέω στον εαυτό μου "Μήπως να πάω στην ΑΕΠΙ, τουλάχιστον να μιλάμε Ελληνικά και να βρω την υγειά μου?"

Η απάντηση είναι όχι...

Στο μεταξύ, για τις 29 Νοεμβρίου, έχετε το νου σας μη με βρείτε κι εμένα στη στενή! ;)

Nikolas είπε:
Στο μεταξύ, για τις 29 Νοεμβρίου, έχετε το νου σας μη με βρείτε κι εμένα στη στενή! ;)
Μην σε νοιάζει ρε, θα σου φέρνουμε τσιγάρα και μια λίμα κρυμμένη σε κέικ ;D

Κατά τ' άλλα, μπράβο ΑΕΠΙ και μπράβο ΕΛΑΣ. Δεν ντρέπονται λίγο. Οι χειροπέδες μας μάραναν. :(

theoctapus είπε:
Οι χειροπέδες μας μάραναν. :(
Καλά έκαναν....σε όλους τους Κρητικούς πρέπει να φοράνε χειροπέδες...για σιγουριά!!! ;D ;D

marathon είπε:
Καλά έκαναν....
Δεν κουνιέται που δεν κουνιέται φύλλο, ας γίνει και κάνα αυτόφωρο να πάμε και εμείς σε καμία πλάζ.  :P ;D ;D

Μη τους βαζεις ιδεες...
reading2.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντως , ύστερα και από το νέο φωτογραφικό υλικό του THEOD  ;D, έχω να σχολιάσω το κάτωθι:

Έχω δει πολλές συλλήψεις και μάλιστα και για σοβαρά πράγματα.

Οι χειροπέδες δεν περνιούνται πάντα τόσο εύκολα.

Πόσο μάλλον για την Α.Ε.Π.Ι.

Πολύ θεατράλε είναι όλο το σκηνικό, και ειδικά ο συλληφθείς [πιθανολογώ ότι αυτός το ζήτησε ;D ;D-Και βλέπω ότι τη σύλληψη τη διενήργησε  αξιωματικός (Αστυνόμος B').

Άρα δεν μπορείς να πεις ότι δεν ήξερε.  ;) ].

Η Διάταξη του 278 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας είναι σαφής:

Πώς γίνεται η σύλληψη
         Αρθρο 278. - 1. Σύλληψη δεν μπορεί να γίνει: α) όσο διαρκεί η

ιερουργία, σε  οίκημα που προορίζεται για τη θεία λατρεία, β) τη νύχτα

σε ιδιωτική κατοικία, εκτός αν αυτός που διαμένει εκεί το ζητήσει ρητά

ή αν τηρηθούν οι διατυπώσεις του άρθρου 254. Αν δεν τηρηθεί η  διάταξη

αυτή, επιβάλλεται πειθαρχική ποινή στα όργανα που εκτελούν τη σύλληψη.

2.   Τα  αρμόδια  για τη σύλληψη όργανα οφείλουν να συμπεριφέ-

ρονται με κάθε δυνατή  ευγένεια  σ`  αυτόν  που  συλλαμβάνουν  και  να

σέβονται την τιμή του. Γι` αυτό δεν πρέπει να μεταχειρίζονται βία παρά

μόνο αν υπάρχει ανάγκη, και δεν επιτρέπεται να τον δεσμεύουν παρά μόνο

όταν ο συλλαμβανόμενος αντιστέκεται ή είναι ύποπτος φυγής.

Ωραιο ΜΟΥΣΙ.

LΚ εσυ που εισαι της μοδος...το ΦΕΣΙ που φοραει τι μαρκα ειναι?θελω να παρω ενα για τις αποκριες...

Superfunk είπε:
Ωραιο ΜΟΥΣΙ.

το ΦΕΣΙ που φοραει τι μαρκα ειναι?
Σαν Guy Laroche το κόβω.

LK είπε:
όταν ο συλλαμβανόμενος αντιστέκεται ή είναι ύποπτος φυγής.
ως γνήσιος Κρητικός...θα έκανε και τα 2 ;D ;D

marathon είπε:
ως γνήσιος Κρητικός...θα έκανε και τα 2 ;D ;D
Αν πάει να αντισταθεί……….πως θα φύγει;  :P ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back