Αληθεια ξερει κανεις σας να παιζει καλη κιθαρα?

Είναι πολύ γνωστό παιχνίδι, έχει κάνει θραύση εδώ και πολύ καιρό...το κλασικό είναι ότι όσοι ξέρουν να παίζουν κιθάρα στο παιχνίδι είναι σκράπες  :D

Jasemeister είπε:
Είναι πολύ γνωστό παιχνίδι, έχει κάνει θραύση εδώ και πολύ καιρό...το κλασικό είναι ότι όσοι ξέρουν να παίζουν κιθάρα στο παιχνίδι είναι σκράπες  :D
αυτο ακριβως!!δεν σταυρωνω νοτα! :P

Ο μπασσίστας μας υποστηρίζει με σοβαρότητα ότι το παιχνίδι τον βοηθάει στο timing του.

Εγώ από την άλλη υποστηρίζω με ακόμη περισσότερη σοβαρότητα ότι πρέπει επειγόντως να βρει γκόμενα.

..σαν ταμίας σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών κτλ προϊόντων, και πέρναγαν αρκετά τέτοια από τα χέρια μου καθημερινά. Σε κάθε μα ΚΑΘΕ πελάτη, ρώταγα <<κανονική κιθαρούλα, παίζουμε...;>>

Ζήτημα αν απάντησε θετικά ένα 5-10% εξ αυτών, όλους αυτούς τους μήνες..! Λογικό, θα μου πείτε, από την στιγμή που μιλάμε για ένα videogame. Ίσως δώσει σε κάποιους το έναυσμα να ασχοληθούν περισσότερο με την μουσική, κάποια στιγμή στο μέλλον, ποιός ξέρει..;

Παρεπιπτόντως, κάπου διάβαζα ότι πρόσφατα ανακηρύχτηκε το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, ξεπερνώντας ακόμα και το... Super Mario...!  :o :o

Πραγματικα...

... ειναι πολυ ποιο ευκολο να μαθεις το κομματι σε κιθαρα..

αχαχχα

Mea_Culpa89 είπε:
Παρεπιπτόντως, κάπου διάβαζα ότι πρόσφατα ανακηρύχτηκε το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, ξεπερνώντας ακόμα και το... Super Mario...!  :o :o
Μου φαινεται οτι το εχεις μπερδεψει λιγο: Το Wii sports (πως λεγεται τελοσπαντων) πρεπει να κατεχει πλεον αυτον τον τιτλο.. ;)

Zooropean11 είπε:
Μου φαινεται οτι το εχεις μπερδεψει λιγο: Το Wii sports (πως λεγεται τελοσπαντων) πρεπει να κατεχει πλεον αυτον τον τιτλο.. ;)
Ω, ναι, sorry για την παραπληροφόρηση!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back