D
drummarios
Guest
Γεια χαρα παιδια, μολις ανεβασαμε καινουριο βιντεο στο YouGroove.Συνεντευξη με τον Αλέξανδρο Κτιστάκη.ΕΛπιζω να το τιμησετε οπως και του Καπηλιδη.Καλη συνεχεια.
Drum craft ειναι και αυτο ? Για Yamaha μου φανηκε...drummarios είπε:και ναι το ταμπουρο σκοτωνει !!!![]()
ναι Drumcraft ειναι.hampis είπε:Drum craft ειναι και αυτο ? Για Yamaha μου φανηκε...
+1hampis είπε:Εξαιρετικη δουλεια παιδια ,μπραβο να συνεχισετε ετσι !!!
Προσωπικα απλα θα ηθελα λιγοτερο μπλα μπλα
drummarios είπε:Ευχαριστουμε μαν.Η αληθεια ειναι οτι εμεις θελαμε να μην βαλουμε ασκησεις κλπ για τον λογο οτι υπαρχουνε χιλιαδες βιντεος για τεχνικη κλπ.Ενω βιντεος και ειδικα στην Ελλαδα που απλα να μαθαινουμε πραγματα για τον ιδιο τον ντραμμερ δεν υπαρχουν.Δεκτη η προταση σου και θα την εχουμε στα υποψιν.
και ναι το ταμπουρο σκοτωνει !!!![]()
Γεια χαρα φιλε μου.Οταν ειχαμε αυτη την ιδεα με τις συνεντευξεις αυτο ειχαμε στο μυαλο μας.ενα δεκαλεπτο αντε το πολυ τεταρτο με καποιες βασικες πληροφοριες κλπ.Οταν καναμε το πρωτο με τον Μιχαλη ειδαμε οτι θελαμε να μαθουμε καποια παραπανω στοιχεια για το ποιος ειναι ο Μιχαλης.Και οταν ειδαμε ποσο μεγαλο ητανε το βιντεο φρικαραμε αλλα... πραγματικα αν κοβαμε το παραμικρο απο αυτα που ειπε θα ητανε κριμα και αποφασισαμε να τα κρατησουμε.Το ιδιο και με του Αλεξανδρου.εξαλλου οπως ειπε και ο συναδελφοσ απο πανω υπαρχουνε παρα πολλα βιντεος που φαινεται το παιξιμο τους.Εμεις σε ολη τη διαδικασια του γυρισματος και του editing μαθαμε πολλα παραπανω απο αυτα που ειπανε παρα απτο παιξιμο.και νομιζω οτι τελικα αυτος ητανε και ο στοχος.WrTsXxx είπε:+1
Μπράβο παιδιά, πολύ ενδιαφέρον κι αυτό όπως και το προηγούμενο με τον κ.Καπηλίδη.
Θα ήθελα κι εγώ λιγότερα λόγια, πιο μαζεμένα και συνολικά μιρκότερο. Θα πρωτιμούσα ένα ζουμερό δεκάλεπτο βίντεο.
Βρήκα πολύ ωραίο αυτό που λέει για τους τρεις στύλους που στηρίζουν το οικοδόμημα:
1. να μελετάς
2. να ακούς
3. να παίζεις